Jump to content

chrome

VIL

Recommended Posts

Το χρησιμοποίησα λίγο. Για αργό μηχάνημα αξίζει...

(θυμήθηκα και πως είναι οι σελίδες φίσκα στις διαφημίσεις)

σε ορισμένες περιπτώσεις είναι πιο γρήγορος. Τρώει και λιγότερη μνήμη. Δεν είναι κακός...

Μόνο με chrome είμαι πλέον.

Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί ρωτάς, το θέμα είναι αν εσένα σε βολεύει :) Free είναι, κατέβασέ τον αν θες και πες μας εντυπώσεις.

Γενικώς, πρέπει να είναι καλύτερος από τον Firefox, αλλά τα extensions του Firefox με κρατάνε κολλημένο εκεί. :inlove:

Ο χρώμας τα κλ@νει με φόρτωμα 50-60 tabs, ο φίφης μπορεί και τα ανοίγει όλα ταυτόχρονα :nuke:

Είναι γρήγορος, ελαφρύς και εύχρηστος. Εδώ και λίγο καιρό με το χρώμιο δουλεύω. Αλλά δεν είμαι "βαρύς" σέρφερ... Η αλεπού μου φαίνεται λίγο αδικαιολόγητα βαριά.

Κι γω έτσι έλεγα... μέχρι που βαρέθηκα να βλέπω όλες τις διαφημίσεις :rant: και γύρισα στην αλεπού...

Ο χρώμας τα κλ@νει με φόρτωμα 50-60 tabs, ο φίφης μπορεί και τα ανοίγει όλα ταυτόχρονα :nuke:

:boxed: Με τόσα δουλευεις εσύ δλδ?

φόρτωμα 50-60 tabs, ο φίφης μπορεί και τα ανοίγει όλα ταυτόχρονα :nuke:

Σε τι μηχανημα ? :ph34r:

σιγά ρε παιδιά, δεν είναι το tab το θέμα. Το περιεχόμενο είναι. Άλλο 60χ αθηνόραμα και άλλο 60χ ενα thread στον λάμπη

σωστός! κι αν είναι και από ajaxάδικα sites... μην τον είδατε τον Παναή! ο FF θέλει 100ΜΒ για κάθε σελίδα (λένε! Ι αμ εν ΙΕ γιουσερ)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.