nektaria Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2008 πηρα πριν 20 μερες ενα laptop Toshiba cosmio F50 απο την αντιπροσωπεια. Ειχε προβλημα το touchpad και το usb και το επεστρεψα πισω οπου και μου εδωσαν καινουριο. Το καινουριο μου εχει βγαλει αλλο προβλημα. Η ωρα ειναι σεταρισμενη σωστα. Οταν το κλεισω και την επομενη μερα το ανοιξω ενω η ημερομηνια ειναι η σωστη η ωρα ειναι λαθος. Για παραδειγμα μπορει να ειναι 6μ.μ και στην μπαρα να δειχνει 2 μ.μ. Το ρυθμιζω σωστα και την επομενη μερα παλι τα ιδια. Γνωριζετε καποια ρυθμιση που πρεπει να δω ή ειναι προβλημα της μπαταριας στη μητρικη κ πρεπει να το επιστρεψω πισω για δευτερη φορα?Αν καποιος γνωριζει κατι ας μου πει γιατι εχς ενα μηνα που παιδευομαι και πηγαινοφερνω τα laptop στην αντιπροσωπεια.Το μοντελο ειναι το TOSHIBA COSMIO F50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas7 Δεκέμβριος 18, 2008 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2008 Αν πατήσεις διπλό κλικ στην ώρα κάτω δεξιά και μετά στη δεύτερη καρτέλα είναι το (GMT +2:00) Athens Bucharest Istanbul επιλεγμένο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmic Δεκέμβριος 18, 2008 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2008 φαίνεται σαν πρόβλημα της μπαταρίας του bios. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coala Δεκέμβριος 20, 2008 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2008 φαίνεται σαν πρόβλημα της μπαταρίας του bios.+ και γώ μπαταρία bios λέω. Βέβαια τσέκαρε το timezone. Παίζει να φταίει και αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Δεκέμβριος 20, 2008 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2008 Αστο 48 ώρες στην πρίζα και αναμένο να κάνει κάτι (να μην μπει σε sleep mode). Στο δικό μου σε σε Toshiba φίλων, έχανε τελείως την ημερομηνία/ώρα στις αρχές (φρεσκοαγορασμένα). Εμένα πλέον έχει σταματήσει, από τότε που του έκανα 2-3 burn-test (αφημένο 1-2 μέρες αναμένο να τρέχει κάτι ελαφρύ, ή απλά να κάθετε). Πιστεύω έχει να κάνει με το επίπεδο φόρτισης της μπαταριούλας που έχει η μητρική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.