Jump to content

Διαμοιρασμός σύνδεσης σε τοπικό δίκτυο

dimkat

Recommended Posts

Έχω σύνδεση 8αρα otenet και έχω φτιάξει και ένα δυκτιάκη στο σπίτι με 3 PC για τα παιδιά .

Το πρόβλημα μου είναι ότι όταν μπαίνουν τα παιδιά και κατεβάζουν ακατάσχετα από P2P :computer: εγώ με τα βίας μπαίνω στο Google .

Σκέφτηκα λοιπόν μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να μοιράσω την σύνδεση …….. να τα περιορίσω λίγο:whistle2:……. ώστε να έχω και εγώ ο καημένος :( λίγο Bandwidth

Χωρίς να έχω το εν λόγο router, αν υποστηρίζει QoS θα το δείς σε μια σελίδα στο μενού διαχείρησης του.

Εκεί μπορείς να ορίσεις εσύ πόσο bandwidth (% είναι συνήθως) θα δίνει το router στα συνδεδεμένα πισί ανάλογα με την δουλειά που θέλουν να κάνουν.

Δηλαδή πόσο % για surfing, πόσο για p2p κλπ...

• 4 weeks later...

η αγοραζεις αυτο με την προυποθεση οτι εχεις καποιο "κατεβαστηρι - like" pc , να παιζει το ρολο της πυλης(πρεπει να ειναι μονιμα ανοικτο..). Δοκιμασμενο και δουλεύει άψογα το προγραμματακι αυτο.

• 2 weeks later...

κατέβασε low priority τα p2p και δώσε ψηλά τα http/ftp κλπ

επίσης το netlimiter κάνει πολύ καλή δουλειά!

και 24 να βάλεις και 50 να βάλεις, αν ανεβάζουν στην τσίτα πάλι θα το μπουκώνουν το router

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.