kataraman Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2008 Καλησπερα παιδια λεω να μπω στο τριπακι να στησω υδροψυξη στο pc μου....Το θεμα ειναι αξηζει να παρω ψηγειο λαδιου απο παπακι που μπορω και να βρω φτηνα για να χωραει 2 120mm ανεμηστιρακια η και 3 καλυτερα και να το βαλω στο pc μου η να παρω κατι ετοιμο απο πλαισιο για παραδειγμα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Δεκέμβριος 17, 2008 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2008 Δες αυτό, και ίσως απαντήσει εν μέρη στην ερώτηση σου!Για περαιτέρω εδώ είμαστε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Δεκέμβριος 17, 2008 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2008 Με τις τιμες που εχουν πια τα ψυγεια για w/c πιστευω δεν αξιζει να ασχοληθεις με κατι αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kataraman Δεκέμβριος 17, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2008 Αρα αξιζει να παρω ενα ετοιμο ψηγειο Που χωραει 3 ανεμηστηρες 120αριδες και καθαρισα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Δεκέμβριος 17, 2008 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2008 Με τις τιμες που εχουν πια τα ψυγεια για w/c πιστευω δεν αξιζει να ασχοληθεις με κατι αλλο. Συμφωνώ εκτός πιά αν έχεις τόσο πολύ χρόνο για πειραματισμούς και δοκιμές βέβαια Link to comment Share on other sites More sharing options...
kataraman Δεκέμβριος 17, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2008 Δυστυχος λογο δουλειας δεν παιζει χρονος ουτε να στησω το αμαξι μου αρα ουτε το pc μου μπορω να κανω...Γιατι η 2η τρελα μου ειναι το ηχοσυστημα στο αμαξι και οι διαγωνισμοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kataraman Δεκέμβριος 29, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2008 Παιδια για αντλια τι προτινεται απο μαρκα Swiftech η Eheim.Προσωπικα ξερω τις Eheim πολυ καλα λογο το οτι ο πατερας μου εχει πολλα ενυδρεια και ασχολειτε πολυ με τις αντλιες και λεει οτι ειναι αξιοπιστες και δεν βγαζουν ευκολα προβληματα.Εσεις τι λετε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aeroengine Δεκέμβριος 29, 2008 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2008 Εγω παντως εχω koolance και κανενα προβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kataraman Δεκέμβριος 29, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2008 Με ενδιαφερει να ειναι οσο το δυνατον αθορυβη.Ποσα λιτρα ανα ωρα ειναι η δικια σου??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aeroengine Δεκέμβριος 30, 2008 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2008 Αυτη εδω ειναι-->> Koolance PMP-400 Δες τα specs πιο κατω και θα καταλαβεις:yes2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
theovaz Δεκέμβριος 30, 2008 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2008 Swiftech mcp655 στα 70ε είναι η πιο συνηθισμένη και αξιόπιστη λύση.Τροφοδοτείται κατευθείαν απ'το τροφοδοτικό,είναι ύσηχη και έχει ροή 1200 λ/ω (είναι αρκετά ποιό δυνατή απ'την koolance που αναφέρει ο φίλος από πάνω) και μανομετρικό γύρω στα 3,5 μέτρα.Αυτήν έχω και εγώ και στην συστήνω ανεπιφύλακτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kataraman Δεκέμβριος 30, 2008 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2008 Για τις Eheim δεν εχετε καμια γνωμη???Ας πουμε την 1048?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theovaz Δεκέμβριος 30, 2008 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2008 Γενικά μετά απ'την χρήση για κάποιο διάστημα μιας 1262,η άποψή μου είναι πως έχουν πολύ καλή κατασκευή και μεγάλη αντοχή και απόδοση,δεν κάνουν πολύ θόρυβο αλλά όμως τα χαλάνε στο μέγεθος ,στο βάρος και στο ότι τροφοδοτούνται με 220v,με ότι συνεπάγεται αυτό από πλευράς κατανάλωσης/ευκολίας χρήσης.Πάντως τα παραπάνω μειονεκτήματα δεν είναι απαγορευτικά ούτε έχουν να κάνουν με την λειτουργία τους,οπώτε άμα μπορείς να τα υποστείς..Αλλά μιας και μιλάμε για υδρόψυξη,χώρο για την αντλία έχεις πολύ ή λίγο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kataraman Δεκέμβριος 30, 2008 Author #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2008 Σκεφτομαι να μην βαλω μεσα στο PC ΤΙΠΟΤΑ ολα θα γινουν εξωτερικα και απλα θα πηγαινουν μεσα οι σωλινες με το Waterblock του CPU για να μην γινεται χαμος μεσα στο PC...Εχω αυτο το κουτι σε μαυρο http://www.pixmania.com/gr/gr/215618/art/thermaltake/eioos-pc-tsunami-va3000sw.html?srcid=7255&Partenaire=skroutz&CodePromo=ou&aftrack=TWpJMk1EczFNakE1OzEyMzA2MjgyMTM7UGFydGVuYWlyZT1za3JvdXR6JkNvZGVQcm9tbz1vdQ== Link to comment Share on other sites More sharing options...
theovaz Δεκέμβριος 30, 2008 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2008 Α εντάξει τότε..το μόνο που θα χρειαστείς θα είναι ένα ρελέ για να ξεκινάει η αντλία μαζί με το pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kataraman Ιανουάριος 4, 2009 Author #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 Παιδια μια ερωτησουλα ακομα...Εχω σχεδον ενα μηνα τωρα την Asus Ati 4850 την πειρα καινουργεια απο την δουλεια μου και επειδι κανει ΠΟΛΥ φασαρια λεω να την βαλω υδροψυξη μαζι με το CPU μου αλλα φοβαμε μηπως χαλασω την εγγυηση ρε γμτ.Τι λετε να το κανω η οχι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.