makis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2008 Έχω εδώ και 2 μήνες ένα φορητό Toshiba satellite A300 Όταν κάνω shut down κλίνει η οθόνη του αλλά συνεχίζει να δουλεύειΣταματά μόνο όταν αφαιρέσω την μπαταρία από πάνω του Δεν μου το κάνει πάντα, μπορώ να πω ότι γίνεται ποιο πολύ όταν έχει δουλέψει συνεχόμενα πολλές ώρες .Είναι σωστό ότι έχω και την μπαταρία του ενώ δουλεύει με το ρεύμα η πρέπει να την αφαιρώΚαμιά ιδέα στο τι συμβαίνει?ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
coala Δεκέμβριος 20, 2008 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2008 Το ότι δουλεύεις με την μπαταρία ένω έχεις και ρεύμα δέν είναι λάθος γενικώς. Απλά με τα laptop και τις μπαταρίες τα πράγματα γίνονται λίγο περίεργα όταν δεν τις φροντίζεις σωστά. Όταν χρησιμοποιείς το ρέυμα πολύ, πρέπει να φροντίζεις να βγάζεις που και που το ρεύμα για να δουλεψει και η μπαταρία λίγο. Προσοχή όμως γιατι τα πολλά charging cycles μειώνουν την ζωή της. Τέλος πρέπει να φροντίζεις να μην εξαντλείς την μπαταρία έως το τέλος.Όσο για το shutdown νομίζω οτι είναι θέμα ACPI, και μπορεί να σχετίζεται με τις πολλές ώρες λόγω θερμοκρασίας. Αν κρατήσεις το power button για μερικά δεύτερα δέν κλείνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
makis Δεκέμβριος 20, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2008 Πράγματι το πρόβλημα αυτό το έχω μετά από πολύωρη χρήσηΌταν κρατήσω πατημένο το power button πράγματι κλείνειΆρα δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα ,σωστά?Σας ευχαριστώ όλους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.