alexis2044 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2008 Καλά ε... Σήμερα έπεσα πάνω στον απόλυτο ιό... Ακόμα Live έιναι. Απενεργοποιεί τα πάντα ότι του πετάω, Nod, Kaspersky, Panda, Mcafia... Όταν ανοίγει το AV πετάει BSOD. Με rename portable edition των NOD και Kaspersky, ανοιγουν τα av και κλείνουν. Boot σε Safe Mode... BSOD. Τρόπος μετάδοσης: Φλασάκια. Πραγματικά μόνο το φορματ μου έμεινε, αν και έχω αρχίσει να αμφιβάλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 16, 2008 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2008 ω σκατ@ δηλαδη.οποτε παω στη σχολη φερνω μαζι μου και το "λοιμωδων". Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Δεκέμβριος 16, 2008 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2008 Καλά ε... Σήμερα έπεσα πάνω στον απόλυτο ιό...Ακόμα Live έιναι. Απενεργοποιεί τα πάντα ότι του πετάω, Nod, Kaspersky, Panda, Mcafia... Όταν ανοίγει το AV πετάει BSOD. Με rename portable edition των NOD και Kaspersky, ανοιγουν τα av και κλείνουν. Boot σε Safe Mode... BSOD. Τρόπος μετάδοσης: Φλασάκια. Πραγματικά μόνο το φορματ μου έμεινε, αν και έχω αρχίσει να αμφιβάλω Αλέξη δοκίμασε κάποιο bootable antivirus CD. Σε παρόμοια περίπτωση με τη δική σου λύση έδωσε το avast με το scan πριν από την έναρξη των windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Δεκέμβριος 16, 2008 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2008 Αλέξη δοκίμασε κάποιο bootable antivirus CD. Σε παρόμοια περίπτωση με τη δική σου λύση έδωσε το avast με το scan πριν από την έναρξη των windows.Eτσι απο περιεργια ,δοκιμασες μονο με το avast kαι εκανες δουλεια ή απο τα πολλα δουλεψε μονο αυτο??'μερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Δεκέμβριος 16, 2008 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2008 Καλημέρα. alexi για δοκίμασε το spywer terminator και εν συνεχεία spybot με τις τελευταίες ενημερώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Δεκέμβριος 16, 2008 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2008 new topic καλε, ειναι χρησιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Δεκέμβριος 16, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2008 Αλέξη δοκίμασε κάποιο bootable antivirus CD. Σε παρόμοια περίπτωση με τη δική σου λύση έδωσε το avast με το scan πριν από την έναρξη των windows. Ευχαριστώ, ο ένοχος Win32/Sality-AA. Δούλεψε στο laptop σβήνει αβέρτα. Άτιμος ιός. Έλα μου που όμως το Aspire One δεν έχει cd drive... μόνο με bootable usb stick το βλέπω κάτι να γίνεται αλλά έχω φάει το νετ και δεν βρίσκω κάτι σωστό. Υ.Γ. Τελικά απέκτησε κάποιο ενδιαφέρον το θέμα, μπορεί κάποιος τρισμέγιστος μοδεράτορας να το χωρίσει; Thanx Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 16, 2008 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2008 Ευχαριστώ, ο ένοχος Win32/Sality-AA.Δούλεψε στο laptop σβήνει αβέρτα. Άτιμος ιός. Έλα μου που όμως το Aspire One δεν έχει cd drive... μόνο με bootable usb stick το βλέπω κάτι να γίνεται αλλά έχω φάει το νετ και δεν βρίσκω κάτι σωστό. Υ.Γ. Τελικά απέκτησε κάποιο ενδιαφέρον το θέμα, μπορεί κάποιος τρισμέγιστος μοδεράτορας να το χωρίσει; Thanx Θέμα, νέο θέμα. Έπρεπε να το είχες κάνει από την αρχή. Ιός σε netbook και τρόπος αντιμετώπισης του λες να μην είναι ενδιαφέρον θέμα έτσι και αλλιώς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Δεκέμβριος 16, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2008 Ωχου καλά, πηγαινα για φορμά. ¨ Λοιπόν, νταξει το ένα laptop καθαριζει, το άλλο που ειναι netbook χωρίς cd/dvd drive τι κάνουμε; Μέχρι τώρα έχω καταφερει να μπουτάρω DOS από USB stick αλλά όχι Live cd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Δεκέμβριος 16, 2008 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2008 bootable usb με guide απο εδωhttp://www.boot-land.net/forums/?showtopic=4900αν χρειαστεις βοηθεια μπες αυριο msn το εχω κανει προσφατα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.