Jump to content



Χάθηκαν φάκελοι - προγράμματα


Vagelis2000

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Απεγκατέστησα ένα πρόγραμμα με το Your Uninstaller! 2008 και ξαφνικά διαπίστωσα ότι σβήσανε πολλοί φάκελοι και προγράμματα απο το συγκεκριμένο partision.

Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό.Πως έγινε?

Υπάρχει περίπτωση να επανέλθουν?:suicide:

Ήδη κάνω scan με το AVG

Αν τα προγραμματα αυτα ειχαν εγκατασταθει με την βασικη εγκατασταση του προγραμματος που εσβησες, τοτε λογικο ειναι να φυγουν και αυτα.

Αν ομως ειναι ασχετα εντελως προγραμματα, τοτε ναι υπαρχει προβλημα.

Αν τωρα το προγραμματα που εχασες ηταν καποια..διαφορα software τοτε, δοκιμασε απλα να τα ξαναπερασεις (δε μπορω να σκεφτω κατι που να δικαιολογει αυτη τη κινηση, εκτος της πρωτης σκεψης που ειπα παραπανω)

Αν αυτα που χαθηκαν εχουν να κανουν με win τοτε δοκιμασε System restore ακομα και Windows Repair απο το cd των win.

Ελπιζω να σε βοηθησα καπως.

Δοκίμασε με System Restore όπως είπε ο φίλος. Το repair installation θα φτιάξει μόνο τα system files οπότε δεν σου χρειάζεται. Και στο μέλλον φρόντιζε να χρησιμοποιείς μόνο τυποποιημένο λογισμικό microsoft για system related tasks, θα σε γλυτώσει από αρκετά προβλήματα.

Δοκίμασε με System Restore όπως είπε ο φίλος. Το repair installation θα φτιάξει μόνο τα system files οπότε δεν σου χρειάζεται. Και στο μέλλον φρόντιζε να χρησιμοποιείς μόνο τυποποιημένο λογισμικό microsoft για system related tasks, θα σε γλυτώσει από αρκετά προβλήματα.

Τόχω απενεργοποιημένο γιατί μου είπαν ότι τρώει πόρους:wall::wall::wall::wall::wall::wall::suicide::suicide:

Πάντως μου έχει σβήσει το 80% των προγραμμάτων που είχα στο παρτισιον

Ακόμη και το office

Eτσι στα καλά καθούμενα

Τόχω απενεργοποιημένο γιατί μου είπαν ότι τρώει πόρους:wall::wall::wall::wall::wall::wall::suicide::suicide:

Δυστυχώς τότε για ανάκτηση εφαρμογών (δεν είναι αρχεία για να γίνει recovery) δεν μπορώ να προτείνω κάτι άλλο. H μόνη λύση είναι το format.

Νομιζω οτι υπαρχει καποιο προγραμμα που επαναφερει σβησμενα αρχεια αλλα θα χρειαστω μερικες μερες για να το βρω αυτο που καποτε χρησιμοποιησα.

Γιατι δεν χρησιμοποίησες τον "αυθεντικό" uninstaller του προγράμματος;

Πληροφοριακά, πες μας ποιο ήταν το πρόγραμμα που απέγκατέστησες; Υποψιάζομαι ότι είχε plugins στους φακέλους/προγράμματα που σβήστηκαν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.