Niksoul Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2008 γεια σας παιδια...ειμαι αναμεσα στισ 2 motherboards.. (μ αρεσει πιο πολυ η gigabyte κυριως για την ψυξη της.)ενδιαφερομαι για oc , Για παραδειγμα θελω τον i7 920 sta 3,8, kai γενικα θα ειναι gaming rig αυτο to pc.η διαφορα χρηματων ειναι γυρω στα 50 e οποτε δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο..ποια να διαλεξω?ακουω γνωμες....ευχαριστω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Δεκέμβριος 16, 2008 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2008 ASUS rampage 2 xtreme:nuke::nuke::nuke::nuke::nuke::nuke::nuke::nuke::nuke::nuke::nuke::nuke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Δεκέμβριος 16, 2008 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2008 Giga from meh!:alien: Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Δεκέμβριος 16, 2008 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2008 Gigabyte προτείνω και εγώ. Είναι αρκετά ανταγωνιστικές τελευταία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Δεκέμβριος 16, 2008 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2008 Mια χαρά είναι και οι δύο άμα δεν ενδιαφέρεσε για τρελά πράγματα(extrme o/c) πάρε την πιο φθηνή δηλαδή την GA.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorisvas Δεκέμβριος 17, 2008 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2008 Τα δύο είναι πάνω κάτω..Ίσα ίσα η Giga έχει 10 sata έναντι 7 της Rampage..Εγώ Rampage έχω αλλα για τα 330 που ζητάει η Gigabyte είναι value for money για την κατηγορία της..400€ είναι πολλά όπως είπα και σε ένα άλλο thread..Aπλά δεν είχα καλή εμπειρία με Gigabyte (aka μου έχουν καεί 2..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.