billis_kou Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2008 ΚαλημεραΕχθες αποφασησα να κανω format στο pc μου. Σε ενα δισκο 320gb χωρισμενο σε 120 και 200 (120 c: λειτουργικο και 200gb backup). Κανω φορματ τον c και με το που μπαινω στα windows βλεπω πως δεν βλεπει το αλλο partition.Παω απο το manage των windows και εκει μεσα τον βρισκει τον δισκο σαν unlocated. Του λεω να τον κανει enable και απο τοτε αρχιζει το μαρτυριο.....Μολις κανω κλικ για να μπω στον δισκο με το backup μου ζηταει να του κανω φορματ.....Βεβαια ειναι κατι το οποιο θελω να αποφυγω γιατι εχω μεσα στον δισκο 3 ετων φωτογραφιες τις οποιες δεν εχω αλλου backup και θελω οποσδηποτε να κρατησω. Τα αλλα ολα που εχει ο δισκος μεσα ας τα χασω.Μπορειτε να μου πειτε ενα τροπο να μπορεσω να τα σωσω???????Please ειμαι απελπισμενος.
jpavly Δεκέμβριος 15, 2008 #2 Δεκέμβριος 15, 2008 Ψάξε στο forum για ανάκτηση ή data recovery, θα βρεις πολλά
billis_kou Δεκέμβριος 16, 2008 Author #3 Δεκέμβριος 16, 2008 Thanks. Τελικα εβγαλα ακρη και καταφερα να σωσω τισ foto. Απο ολα τα προγραμματα που προτεινουν για εμενα αυτο που δουλεψε και τελικα μου εσωσε τα αρχεια ηταν το GetDataBack!!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.