veliopou Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2008 Καλησπέρα,πρόσφατα αγόρασα ένα sony vaio notebook FW21M με BD ανάγνωση και εγγραφή.Νοίκιασα ένα bd από τα seven για να το δω. Οταν το έπαιξα στον υπολογιστή έπαιζε κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα.όταν σύνδεσα το notebook με την sony bravia HD READY τηλεόραση που έχω με καλώδιο HDMI η ταινία δεν έπαιζε και μου έβγαζε ένα μήνυμα που έλεγε ότι δεν το υποστηρίζει ή κάτι τέτοιο.Μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel Δεκέμβριος 14, 2008 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2008 Με τι πρόγραμμα έτρεξες την ταινία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
veliopou Δεκέμβριος 15, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2008 με το πρόγραμμα που είχε το notebook. to win dvd BD for Vaio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Δεκέμβριος 15, 2008 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2008 Η οθονη και η καρτα γραφικων υποστηριζουν HDCP?προστασια αντιγραφης μου μυριζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
veliopou Δεκέμβριος 15, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2008 η κάρτα γραφικών υποστηρίζει. είναι ati mobility randeon HD3470.Tι ακριβώς είναι αυτό που αναφέρεις? υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να βλέπω BD στην τηλεόραση?ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Δεκέμβριος 15, 2008 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2008 HDCPΤV ποιά είναι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
veliopou Δεκέμβριος 15, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2008 sony bravia HD READY Link to comment Share on other sites More sharing options...
veliopou Δεκέμβριος 16, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2008 Καλησπέρα να σας ρωτήσω κάτι που δεν το ξέρω. τι είναι το HDCP?Eίναι δυνατόν να έχω αγοράσει τηλεόραση HD READY και να μην το έχει?βοήθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Δεκέμβριος 16, 2008 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2008 Αν μας εγραφες ακριβως τι λεει το μυνημα θα βοηθουσες αρκετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veliopou Δεκέμβριος 16, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2008 έλαβα μια απάντηση από τη sony gia πρόβλημα που αναφέρω πιο πάνω και μου απάντησαν πως μπορεί η τηλεόραση που έχω να μην υποστηρίζει ή να μην έχει το HDCP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mainframe Δεκέμβριος 16, 2008 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2008 Καλησπέρα,πρόσφατα αγόρασα ένα sony vaio notebook FW21M με BD ανάγνωση και εγγραφή. Νοίκιασα ένα bd από τα seven για να το δω. Οταν το έπαιξα στον υπολογιστή έπαιζε κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα. όταν σύνδεσα το notebook με την sony bravia HD READY τηλεόραση που έχω με καλώδιο HDMI η ταινία δεν έπαιζε και μου έβγαζε ένα μήνυμα που έλεγε ότι δεν το υποστηρίζει ή κάτι τέτοιο. Μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? Η λύση σου είναι το HD AnyDVD.....για ψάξτο http://www.slysoft.com/en/anydvdhd.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Δεκέμβριος 16, 2008 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2008 HDCP :ψηφιακος τροπος κλειδωματος αντιγραφης.Για να δεις βιντεο πουχει τετοια προστασια θες καρτα γραφικων'οθονη που υποστηριζει τετοιο και ψηφιακη συνδεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Δεκέμβριος 16, 2008 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2008 HDCPΚαλησπέρα να σας ρωτήσω κάτι που δεν το ξέρω. τι είναι το HDCP?Eίναι δυνατόν να έχω αγοράσει τηλεόραση HD READY και να μην το έχει?βοήθειαKάνε κλικ στο link παραπάνω...Γιαυτό στο έγραψα για να δείς τί είναι...Σε ρωτησα και προηγουμένως τί TV έχεις... "Sony Bravia HD Ready" δεν βοηθάει...Ακριβές μοντέλο εννοούσα (κωδικό π.χ. KLV-L32M1) για να ξέρουμε κι εμείς τί ακριβώς υποστηρίζει για να σε βοηθήσουμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mainframe Δεκέμβριος 16, 2008 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2008 Βρε παιδία μην του λέτε κλειδώματα του ανθρώπου και παέι και αλάξει TV.....Veliopou αν δεν καταλάβεις στο link που σου έστειλα πως απλουστατα λύνεις το πρόβλημα σου στείλε μου pm να σου πω τα details Link to comment Share on other sites More sharing options...
veliopou Δεκέμβριος 16, 2008 Author #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2008 Kάνε κλικ στο link παραπάνω...Γιαυτό στο έγραψα για να δείς τί είναι...Σε ρωτησα και προηγουμένως τί TV έχεις... "Sony Bravia HD Ready" δεν βοηθάει...Ακριβές μοντέλο εννοούσα (κωδικό π.χ. KLV-L32M1) για να ξέρουμε κι εμείς τί ακριβώς υποστηρίζει για να σε βοηθήσουμε.... KDL -26S2020Αν μπορείς να με βοηθήσεις θα στο χρωστάω. γιατί έχω σκάσει που δεν μπορώ να δω blue ray στην tv Link to comment Share on other sites More sharing options...
veliopou Δεκέμβριος 16, 2008 Author #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2008 Βρε παιδία μην του λέτε κλειδώματα του ανθρώπου και παέι και αλάξει TV.....Veliopou αν δεν καταλάβεις στο link που σου έστειλα πως απλουστατα λύνεις το πρόβλημα σου στείλε μου pm να σου πω τα details maiframe έχεις pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Δεκέμβριος 16, 2008 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2008 Θέμα HDCP πάντως δεν νομίζω να είναι.. η TV σου υποστηρίζει HDCP στην HDMI της... Softwar-ικό θα είναι το ζήτημα, οπότε δοκίμασε τη λύση του mainframe...και ενημέρωσε για αποτελέσματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
veliopou Δεκέμβριος 16, 2008 Author #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2008 παιδιά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας για τη βοήθεια και ειδικά στον φίλο mainframe. έκανα αυτό που μου είπε και επιτέλους είδα το πρώτο μου blue ray στην τηλεόραση.να΄στε καλά για τη βοήθεια, χίλια ευχαριστώ:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.