giorgos_cupra Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2008 Ηθελα κ εγω ο καιμενος να παιξω το καινουριο gta iv.Eμαθα λοιπον οτι για να τρεξει θελει το σπ3.Το κατεβαζω,το βαζω,και μετα απο το ρεσταρτ μου βγαζει bsod με "STOP 0x0000007E" κτλπ.Εψαξα στο νετ και ειδα οτι εχει σχεση με προβληματα σε επεξεργαστες AMD.Εγω ομως εχω τον 8400:...:.Εκανα οτιδηποτε προτεινανε στο νετ και παλι τιποτα!Ρε παιδια ξερει κανενας τπτ?Εχω απο το πρωι που προσπαθω να το βαλω!!!:rant::rant::rant:
lord Δεκέμβριος 14, 2008 #2 Δεκέμβριος 14, 2008 Καλό είναι να μην μπαίνουν τα service pack μετά την εγκατάσταση του λειτουργικού και ιδιαίτερα όταν το λειτουργικό είναι κατεστημένο αρκετό καιρό σε ένα pchttp://www.helpwithwindows.com/WindowsXP/Slipstreaming_Windows_XP_Service_Pack_3.html
giorgos_cupra Δεκέμβριος 14, 2008 Author #3 Δεκέμβριος 14, 2008 Δηλαδη πρεπει να κανω slip stream και clean setup των windows?Δεν νομιζω πως αυτη ειναι αποδεκτη λυση.Δηλαδη ολος ο κοσμος που εχει περασμενα τα xp,θα πρεπει καθε φορα που η μαικρο βγαζει ενα update να τα ξαναπερναει?Ή οσοι εχουν περασει τα sp τα περασαν με clean setup και τα 3?
lord Δεκέμβριος 14, 2008 #4 Δεκέμβριος 14, 2008 Δεν είπα να κάνεις κάτι τέτοιο απλά ανάφερα ένα τρόπο να ενσωματώσεις το service pack 3 στο cd των xp την επόμενη φορά που θα κάνεις καθαρή εγκατάσταση των windows να αποφύγεις τιν διαδικασία εγκατάστασης του που αποφέρει και Τεράστια προβλήματα συνήθως Και δεν ανάφερα τίποτα για updates μόνο για service pack
Ilias_d Δεκέμβριος 14, 2008 #6 Δεκέμβριος 14, 2008 Σωστό είναι το service pack να μπαίνει κατά την εγκατάσταση.
giorgos_cupra Δεκέμβριος 14, 2008 Author #8 Δεκέμβριος 14, 2008 Ειδες αυτο εδώ ???Ναι,το εχω διαβασει...Εχω κανει σχεδον τα παντα απο οτι προτεινουν στο νετ χωρις αποτελεσμα!Restore προσπάθησες να κάνεις?Εχω μπλε οθονη μονο μετα την εγκατασταση,αλλα μπορω κανονικα να μπω σε ασφαλη λειτουργια να απεγκαταστησω το σπ3 και το πισι μετα δουλευει κανονικα.Το προβλημα ομως ειναι πως χρειαζομαι το σπ3:hm:
Athens2004 Δεκέμβριος 15, 2008 #9 Δεκέμβριος 15, 2008 Kαι εγω πανω απο παλαια εγκατασταση το περασα αλλα δεν μου δημιουργηθηκε καποιο προβλεμ εκτος το γνωστο κανα 10λεπτο indexing που κανουν ο-οι σκληροι επειτα την εγκατασταση sp. στην θεση σου παντως δεν θα καθομουν να ασχοληθω ποιος απο τους drivers η απο τα programs δεν καθισε καλα στο sp3 ... Κανε ενα backup αν εχεις σημαντικα αρχεια και ενα format και τελος.
SirGeorge Δεκέμβριος 15, 2008 #10 Δεκέμβριος 15, 2008 μπες σε safe mode, στο %root%\Windows\system32\drivers μετονόμασε το INTELPMM.SYS σε INTELPMM.OLD και είσαι έτοιμος.
giorgos_cupra Δεκέμβριος 15, 2008 Author #11 Δεκέμβριος 15, 2008 Kαι εγω πανω απο παλαια εγκατασταση το περασα αλλα δεν μου δημιουργηθηκε καποιο προβλεμ εκτος το γνωστο κανα 10λεπτο indexing που κανουν ο-οι σκληροι επειτα την εγκατασταση sp. στην θεση σου παντως δεν θα καθομουν να ασχοληθω ποιος απο τους drivers η απο τα programs δεν καθισε καλα στο sp3 ... Κανε ενα backup αν εχεις σημαντικα αρχεια και ενα format και τελος. Tην λυση αυτη την ειχα ως last resort,κυριως λογο βαρεμαρας!Αλλα τελικα δεν το γλυτωσα!Τελικα μπηκε το σπ3 αλλα τωρα δεν μπαινει το net framework!Ελεος πια μπες σε safe mode, στο %root%\Windows\system32\drivers μετονόμασε το INTELPMM.SYS σε INTELPMM.OLD και είσαι έτοιμος. Αυτη ειναι λυση για επεξεργαστες amd.Το αρχειο που αναφερεις κανει την διαχειρηση ενεργειας στους intel,αλλα με το σπ3 ενεργοποιειται στους amd που ηταν ανενεργο κ δημιουργει προβλημα.Στους ιντελ επεξεργαστες ομως δεν κανει...Το ειχα δοκιμασει εγω για καλο και για κακο βεβαια αλλα τζιφος
giorgos_cupra Δεκέμβριος 15, 2008 Author #12 Δεκέμβριος 15, 2008 Μαλλον αυτο το παιχνιδι δεν θελει με τιποτα να το παιξω!Αφου τελικα καταφερα μετα απο πολλα φορματ να βαλω και το net framework και το σπ3,οταν παω να ξεκινησω το social club μου γραφει το εξης:RGSC has encountered a user-defined breakpoint και σταματαει να λειτουργει!Τι ειναι αυτο παλι ρε παιδια???
neuromancer Δεκέμβριος 16, 2008 #13 Δεκέμβριος 16, 2008 Στο MSDNAA υπάρχει κομπλέ WinXP με SP3 ενσωματωμένο από μαμά-Microsoft. Αν είσαι σε κανένα συμβεβλημένο AEI/TEI το παίρνεις έτοιμο και άσε τα slip-stream για άλλη φορά....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.