Slaughter18 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2008 Για σας παιδιά είμαι στην αναζήτηση για δώρο τα Χριστούγεννα μια 20αρα (max 400Euros) εχω access σε όλες τις εταιρίες εκτός απο Ειζο και κάποιες άγνωστες που κυκλοφορούν στο εξωτερικό (συνεργασία με εταιρίες) Αυτά που κάνει: Λίγο gaming, photoshop, πολλές ταινίες,surf,documents,codin Αυτά που θέλω να έχει σίγουρα: Καλό πανελ (S-PVA ή S-IPS) και να έχει ωραία χρώματα για ταινίες κτλ,20" γιατί η απόσταση είναι μικρή! Σκεφτόμουνα κάτι σε Νεκ με καλό πανελ και glossy τη λετε; Ευχαριστώ τα παιδιά εκ των προτέρων, :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Δεκέμβριος 15, 2008 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2008 http://www.tftcentral.co.uk/reviews/hp_lp2275w.htm :mamba: :mamba: :crazy_pilot: και μεγειαααααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slaughter18 Δεκέμβριος 15, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2008 Πολλα τα προβλήματα με τις συγκεκριμενες HP δεν θα επεκταθώ ξέρω την αποψή σου μάλλον παω για νεκ 24αρα τι λέτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Δεκέμβριος 15, 2008 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2008 λοιπόν να την πάρεις,στοιχίζει περίπου 623 λίρες Αγγλίας συν την courier που θα στην φέρει έξω από το σπίτι σου..:hehe: review εδώ:http://www.bit-tech.net/hardware/2008/10/23/nec-multisync-24wmgx3-24in-widescreen-lcd/1 :daisy: :crazy_pilot: :dance3: μεγειά λοιπόν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slaughter18 Δεκέμβριος 15, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2008 Δεν μιλάω για την συγκεκριμένη μιλάω για αυτή που βγήκε το 2007 κάπου στη μέση και κοστίζει στο περιπου όσο η HP μην ανησυχής για το από που θα την πάρω... Η παραπάνω οθόνη που ανέφερες είναι μία απο τις ακριβές και απαράδεκτες οθόνες apparently... Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Δεκέμβριος 15, 2008 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2008 νομίζω ότι μας δουλεύεις ή κάνω λάθος;:mamba: Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Δεκέμβριος 15, 2008 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2008 όχι glossy ρε συ, θα τυφλωθείς! άσε που αλλιώνει τη φωτεινότητατων χρωμάτων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slaughter18 Δεκέμβριος 16, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2008 Η συγκεκρημένη νεκ που μιλάω δεν είναι glossy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.