Jump to content

Dead usb,mic,headset and firewire on Stacker[Solved]

Jerry007

Recommended Posts

Λοιπόν προχθές έκανα μια ανακαινησούλα στο Stacker 832 μου.

Πριν λειτουργούσαν όλα μια χαρά αλλα χθές που τελείωσα και το έβαλα μπρός δεν λειτουργούσαν οι usb,firewire και το μικρόφωνο-ακουστικά πάνω στο Panel του Stacker.

Τα led,το reset και το Power button λειτουργούν μια χαρά.

Έλεγξα τις συνδέσεις των καλλωδίων και τις ρυθμίσεις των bios οπώτε το αποκλείουμε.

Εκτός απο την θέση του hardware δεν άλλαξα τίπτοα στο κουτί.

Το μόνο πράγμα που συνέβη ήταν να μαγκοθεί το καλώδιο HD audio στην πόρτα του stacker αλλα τον κοίταξα προσεκτικά και δεν έχει κοπεί ή τίποτα τέτοιο.

Καταρχήν για τον ήχο μήπως πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση για το front panel?Τρέχω σε Vista 32bit.

Τις usb θα τις παίξω και άμα είναι θα τις συνδέσω και σε άλλη θύρα στην μητρική μήπως και τα έπαιξε η συγκεκριμένη....

Να μην λειτουργούν όλς αποκλείεται γιατί έχω συνδεδεμένο και ενα card reader.

Ακούω ιδέες..... :rip:

SOLVED λύση στο post #5 :neo:

99% Εχουν τραβηχτει τα καλωδια απο τα pins πανω στο front panel

αποσυνδεσε τα ολα,

ξεβιδωσε τις δυο μπροστινες μικρες μαυρες και τη μια κρυφη βιδα που συγκρατουν ολο το πλαστικο τμημα

(αυτη νοητα βρισκεται πανω απο το κεντρο της τελευταιας 5,25 θεσης απο την κατω μερια της οροφης)

ξεκουμπωσε το απο τα μεταλλικο κομματι της οροφης σηκωνοντας ελαφρα τα ακρα του και τραβα το προς τα εμπρος

ελεγξε τις συνδεσεις και πιθανοτατα θα εισαι οκ.

προσεξε μοναχα να βαλεις το καθε καλωδιο στη σωστη θεση

τα usb Πχ sto molex συνδεσης πανω στην πλακετα του κουτιου

ΔΕΝ διατηρουν το συνηθισμενο προσανατολισμο αλλα ειναι μπερδεμενα

με αποτελεσμα το καθε καλωδιο να μπαινει σε συγκεκριμενη θεση και με συγκεριμενη φορα

Thanks ρε μάν,είσαι θεός :hehe:

Το άνοιξα και είδα οτι τα καλλώδια του ενός set usb και του ήχου είχαν βγεί.Το δύσκολο ήταν να τα βάλω πίσω μιας και έχω λουκανοδάκτυλα απο την κιθάρα αλλα τελικά τα κατάφερα και είναι όλα τζι τζί :dance3:

Ακόμα απο ότι θυμάμε οι μισές usb δεν δούλευαν απο όταν το αγόρασα και είχα στεναχορηθεί :unsure:

Thanks ρε μάν,είσαι θεός :hehe:

Το άνοιξα και είδα οτι τα καλλώδια του ενός set usb και του ήχου είχαν βγεί.Το δύσκολο ήταν να τα βάλω πίσω μιας και έχω λουκανοδάκτυλα απο την κιθάρα αλλα τελικά τα κατάφερα και είναι όλα τζι τζί :dance3:

Ακόμα απο ότι θυμάμε οι μισές usb δεν δούλευαν απο όταν το αγόρασα και είχα στεναχορηθεί :unsure:

συμβαινει σε πολλους χρηστες να τραβιεται η πλεξουδα με τα καλωδια κατα το αρχικο στησιμο

(μιας και τα εχουν πιασμενα ολα μαζι με δεματικο)

με αποτελεσμα να φαινεται σαν χαλασμενο

χαιρομαι που λυθηκε το προβλημα σου

Εγω ομως εχω προβλημα με το led του Power button...παλια αναβε...αλλα αναβε οταν ανοιγα την τροφοδοσια του psu..κ οταν ανοιγε ο υπολογιστης μετα εσβηνε..τωρα δεν αναβει καθολου..

Καπου δεν κανει καλη επαφη?:unsure:

Και εμένα το έχει αυτο,δεν νομίζω να φταίει επαφή γιατί είναι κολλημένο στην πλακέτα αλλα και που δεν ανάβει δεν βλέπεις διαφορά μιας και φωτίζεται απο το led του reset button :hehe:

Πολλές φορές όταν συνδέουμε το καλώδιο για το Led πάνω στην μητρική αυτό δεν ανάβει.

Δοκιμάζουμε να το συνδέσουμε ανάποδα πάνω στην μητρική.

Πολλές φορές έτσι διορθώνεται το πρόβλημα. :fun:

Πολλές φορές όταν συνδέουμε το καλώδιο για το Led πάνω στην μητρική αυτό δεν ανάβει.

Δοκιμάζουμε να το συνδέσουμε ανάποδα πάνω στην μητρική.

Πολλές φορές έτσι διορθώνεται το πρόβλημα. :fun:

Ναι ρε συ εννοειται,ηταν το πρωτο που εκανα αλλα παλι δεν αναβει...δεν ξερω τι να πω..:hmm:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.