Jerry007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2008 Λοιπόν προχθές έκανα μια ανακαινησούλα στο Stacker 832 μου. Πριν λειτουργούσαν όλα μια χαρά αλλα χθές που τελείωσα και το έβαλα μπρός δεν λειτουργούσαν οι usb,firewire και το μικρόφωνο-ακουστικά πάνω στο Panel του Stacker. Τα led,το reset και το Power button λειτουργούν μια χαρά. Έλεγξα τις συνδέσεις των καλλωδίων και τις ρυθμίσεις των bios οπώτε το αποκλείουμε. Εκτός απο την θέση του hardware δεν άλλαξα τίπτοα στο κουτί. Το μόνο πράγμα που συνέβη ήταν να μαγκοθεί το καλώδιο HD audio στην πόρτα του stacker αλλα τον κοίταξα προσεκτικά και δεν έχει κοπεί ή τίποτα τέτοιο. Καταρχήν για τον ήχο μήπως πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση για το front panel?Τρέχω σε Vista 32bit. Τις usb θα τις παίξω και άμα είναι θα τις συνδέσω και σε άλλη θύρα στην μητρική μήπως και τα έπαιξε η συγκεκριμένη.... Να μην λειτουργούν όλς αποκλείεται γιατί έχω συνδεδεμένο και ενα card reader. Ακούω ιδέες..... SOLVED λύση στο post #5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
theovaz Δεκέμβριος 15, 2008 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2008 Δεν νομίζω πως μπορείς να κάνεις τίποτα μόνος σου.Κοίτα εδώ http://www.coolermaster.nl/shop/product_info.php?cPath=57&products_id=295 έχει το I/O panel (ολόκληρο) με 18ε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Δεκέμβριος 15, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2008 Κατάφερα να αναστήσω τις πάνω usb αλλα οι κάτω ακομα τίποτα.... Τώρα για το μικρόφωνο/headset πιστεύω οτι φτάει κάποια ρύθμιση στην κάρτα ήχου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Δεκέμβριος 15, 2008 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2008 99% Εχουν τραβηχτει τα καλωδια απο τα pins πανω στο front panelαποσυνδεσε τα ολα,ξεβιδωσε τις δυο μπροστινες μικρες μαυρες και τη μια κρυφη βιδα που συγκρατουν ολο το πλαστικο τμημα(αυτη νοητα βρισκεται πανω απο το κεντρο της τελευταιας 5,25 θεσης απο την κατω μερια της οροφης)ξεκουμπωσε το απο τα μεταλλικο κομματι της οροφης σηκωνοντας ελαφρα τα ακρα του και τραβα το προς τα εμπροςελεγξε τις συνδεσεις και πιθανοτατα θα εισαι οκ.προσεξε μοναχα να βαλεις το καθε καλωδιο στη σωστη θεσητα usb Πχ sto molex συνδεσης πανω στην πλακετα του κουτιου ΔΕΝ διατηρουν το συνηθισμενο προσανατολισμο αλλα ειναι μπερδεμεναμε αποτελεσμα το καθε καλωδιο να μπαινει σε συγκεκριμενη θεση και με συγκεριμενη φορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Δεκέμβριος 15, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2008 Θα το τσεκάρω και θα ενημερώσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Δεκέμβριος 15, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2008 Thanks ρε μάν,είσαι θεός Το άνοιξα και είδα οτι τα καλλώδια του ενός set usb και του ήχου είχαν βγεί.Το δύσκολο ήταν να τα βάλω πίσω μιας και έχω λουκανοδάκτυλα απο την κιθάρα αλλα τελικά τα κατάφερα και είναι όλα τζι τζί :dance3: Ακόμα απο ότι θυμάμε οι μισές usb δεν δούλευαν απο όταν το αγόρασα και είχα στεναχορηθεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Δεκέμβριος 15, 2008 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2008 Thanks ρε μάν,είσαι θεός Το άνοιξα και είδα οτι τα καλλώδια του ενός set usb και του ήχου είχαν βγεί.Το δύσκολο ήταν να τα βάλω πίσω μιας και έχω λουκανοδάκτυλα απο την κιθάρα αλλα τελικά τα κατάφερα και είναι όλα τζι τζί :dance3: Ακόμα απο ότι θυμάμε οι μισές usb δεν δούλευαν απο όταν το αγόρασα και είχα στεναχορηθεί συμβαινει σε πολλους χρηστες να τραβιεται η πλεξουδα με τα καλωδια κατα το αρχικο στησιμο (μιας και τα εχουν πιασμενα ολα μαζι με δεματικο) με αποτελεσμα να φαινεται σαν χαλασμενο χαιρομαι που λυθηκε το προβλημα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Δεκέμβριος 16, 2008 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2008 Εγω ομως εχω προβλημα με το led του Power button...παλια αναβε...αλλα αναβε οταν ανοιγα την τροφοδοσια του psu..κ οταν ανοιγε ο υπολογιστης μετα εσβηνε..τωρα δεν αναβει καθολου.. Καπου δεν κανει καλη επαφη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Δεκέμβριος 16, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2008 Και εμένα το έχει αυτο,δεν νομίζω να φταίει επαφή γιατί είναι κολλημένο στην πλακέτα αλλα και που δεν ανάβει δεν βλέπεις διαφορά μιας και φωτίζεται απο το led του reset button Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Δεκέμβριος 16, 2008 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2008 Χαχα σωστος.... Αλλα γιατι να μην αναβει καθολου τωρα δεν μπορω να καταλαβω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Δεκέμβριος 17, 2008 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2008 Πολλές φορές όταν συνδέουμε το καλώδιο για το Led πάνω στην μητρική αυτό δεν ανάβει.Δοκιμάζουμε να το συνδέσουμε ανάποδα πάνω στην μητρική.Πολλές φορές έτσι διορθώνεται το πρόβλημα. :fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Δεκέμβριος 17, 2008 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2008 Πολλές φορές όταν συνδέουμε το καλώδιο για το Led πάνω στην μητρική αυτό δεν ανάβει.Δοκιμάζουμε να το συνδέσουμε ανάποδα πάνω στην μητρική. Πολλές φορές έτσι διορθώνεται το πρόβλημα. :fun: Ναι ρε συ εννοειται,ηταν το πρωτο που εκανα αλλα παλι δεν αναβει...δεν ξερω τι να πω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.