mikelaggelos1416003295 Δεκέμβριος 17, 2008 #41 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2008 εχει μονο coaxial αν δεν κανω λαθος.που σου κανει βεβαια Link to comment Share on other sites More sharing options...
AEkfc212 Δεκέμβριος 17, 2008 Author #42 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2008 μπορει να βρει καποιος καποια λινκ με καλωδια για να παρω καποιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
AEkfc212 Δεκέμβριος 17, 2008 Author #43 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2008 επειδη ειμαι κ πατρα αυτη την εποχη ξερεις που μπορω να βρωαμεσα ομως οχι με παραγγελια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Δεκέμβριος 17, 2008 #44 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2008 επειδη ειμαι κ πατρα αυτη την εποχη ξερεις που μπορω να βρωαμεσα ομως οχι με παραγγελιαΣε οποιοδηποτε καταστημα εικονας και ηχου θα βρεις λογικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AEkfc212 Δεκέμβριος 18, 2008 Author #45 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2008 το καλωδιο της οπτικης ινας που θα κουμπωσει πανω στην onboard κ που πανω στον decoder; χρειαζομαι καποια adaptorakia για την συδεση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AEkfc212 Δεκέμβριος 22, 2008 Author #46 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2008 λοιπον σημερα τα συνδεσα πρωτη φορα κ αφου πηγε η ψυχη μου στην κουλουρη οταν τα εβαλα στην πριζα σημερα κ δεν εδινα ρευμα λογω του του ειχε καει η ασφαλεια η οτι ειναι αυτο το fuse,(το αλλαξα μονος μου) τα συνδεσα στην onboard αναλογικα.ολα καλα αλλα οταν κανω τεστ απο το μενου της καρτας(δεν εχω remote) στο ενα πισω ηχειο επαιζε τ γουφερ αντι για αυτο. τι μπορει να φταιει;πηρα ενα καλωδιο coaxial κ θα το συνδεσω αυριο.παντως σε ενα μικρο τεστ 15λεπτων δεν καταφερα να τα βαλω πανω αποτην μεση ας οψεται το γουφερ.μενω σε πολυκατοικια την τυχη μου κ φοβαμαι για παραπονα παντως αυριο θα του δωσω λιγο παραπανω.αν μπορει καποιος ασ με βοηθησει με τις ρυθμισεις για την συνδεση με coaxial Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Δεκέμβριος 23, 2008 #47 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2008 Όσοι προτείνουν σύνδεση με οπτική ή coaxial, μπορούν να μας πουν σε ποια ρύθμιση έχουν τα ηχεία; stereo; stereοx2; κτλ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Δεκέμβριος 23, 2008 #48 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2008 Όσοι προτείνουν σύνδεση με οπτική ή coaxial, μπορούν να μας πουν σε ποια ρύθμιση έχουν τα ηχεία; stereo; stereοx2; κτλ;η πραγματικη μουσικη παιζεται σε stereo. αν βαλεις ταινια με 5.1 κωδικοποιηση θα μπει αυτοματα σε surround mode. οποτε το αφηνεις σε stereo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AEkfc212 Δεκέμβριος 23, 2008 Author #49 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2008 δηλαδη αφηνω στερεο επιλογη κ στα παιχνιδια τι γινεται;θα ειναι κανονικο 5.1 η στερεο σε μορφη surround h kati tetoio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.