Nephiλiμ Δεκέμβριος 15, 2008 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2008 η καρτα "on board" της M2F με τα z5500 θα κανει τιποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AEkfc212 Δεκέμβριος 15, 2008 Author #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2008 οι asus μου ψιλογυαλισαν αν κ πολλα τα λεφτα μονο για καρτα.αν μπορεσω κ βρω καμια μεταχειρη πιο φθηνα θα παρω καποια απο αυτες αλλιως καμια creative Link to comment Share on other sites More sharing options...
panaiz Δεκέμβριος 16, 2008 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2008 μακρια απο Creative !!!!!! την εχω και επισης εχω vista 64 και ξερω τι σου λεω.. ΜΑΚΡΙΑ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Δεκέμβριος 16, 2008 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2008 μακρια απο Creative !!!!!! την εχω και επισης εχω vista 64 και ξερω τι σου λεω.. ΜΑΚΡΙΑ! Eγώ εδώ και ενάμισι χρόνο γιατί δεν έχω συναντήσει κανένα απολύτως πρόβλημα στο ίδιο λειτουργικό?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AEkfc212 Δεκέμβριος 16, 2008 Author #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2008 μηπως δεν φταινε οι οδηγοι αλλα τυχον λογισμικο που βαζει ο καθε ενας απο εμας κ δημιουργουνται προβληματα.σκεφτομαι να βαλω καμια αγγελια για καμια μεταχειρη λετε να βρω?θελω να κανω κ αλλες αναβαθμισεις κ ειναι πολλα τα λεφτα αδη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Δεκέμβριος 16, 2008 #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2008 οι asus μου ψιλογυαλισαν αν κ πολλα τα λεφτα μονο για καρτα.αν μπορεσω κ βρω καμια μεταχειρη πιο φθηνα θα παρω καποια απο αυτες αλλιως καμια creativeΚαι παλι θα σε ρωτησω γιατι δεν χρησιμοποιεις τον εξωτερικο decoder και να παρακαμψεις τελειως την καρτα ηχου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Δεκέμβριος 16, 2008 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2008 δεν χρειαζεσαι καρτα ηχου... οπτικη απο την onboard και εισαι ετοιμος. οτι καλυτερο μπορεις να κανεις και με πολυ μικρο κοστος. οποιαδηποτε καρτα παρεις απλα θα παει χαμενη Link to comment Share on other sites More sharing options...
AEkfc212 Δεκέμβριος 16, 2008 Author #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2008 οταν λες οπτικη??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AEkfc212 Δεκέμβριος 16, 2008 Author #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2008 την onboard πως θα την παρακαμψω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 16, 2008 #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2008 Optical vibe/optiki ina:innocent: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AEkfc212 Δεκέμβριος 16, 2008 Author #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2008 που πως κ ποσο περιπου τουλαχιστον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Δεκέμβριος 16, 2008 #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2008 αρχηγε ενα καλωδιακι χρειαζεσαι ολο κι ολο νομιζω εχουν μεσα στην συσκευασια τα ηχεια(δεν ξερω απο πρωτο χερι,ρωτα καποιον που ταχει αγορασει)...απο εκει και περα την δουλεια της καρτας ηχου την κανει ο ψηφιακος αποκωδικοποιητης πουχουν τα ηχεια και το πισι σου απλα τους στελνει κωδικοποιημενο σημα.βεβαια αν θες παιχνιδια 5.1 καποιοι λενε πως ειναι καλυτερος ο αναλογικος ηχος (δηλ καρτα ηχου '>αναλογικη συνδεση με ηχεια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Δεκέμβριος 16, 2008 #33 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2008 αρχηγε ενα καλωδιακι χρειαζεσαι ολο κι ολο νομιζω εχουν μεσα στην συσκευασια τα ηχεια(δεν ξερω απο πρωτο χερι,ρωτα καποιον που ταχει αγορασει)...Όχι,δεν το χουν μέσα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AEkfc212 Δεκέμβριος 16, 2008 Author #34 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2008 σιγουρα δεν εχουν.ξερει κανεις που βρισκω κ που το συνδεω ακριβως Link to comment Share on other sites More sharing options...
AEkfc212 Δεκέμβριος 16, 2008 Author #35 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2008 με την οπτικη θα ωεχω προβλημα στην αποδοση στα παιχνιδια η στις ταινιες αυτα τα δυο με ενδιαφερουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
figo Δεκέμβριος 16, 2008 #36 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2008 Εδώ κ 2 βδομάδες έχω την asus xonar d1 ο λόγος που την πήρα ηταν για να λειτουργουν τα 4.1 ηχεία σε vista,προηγουμένως με xp ειχα την sb live 5.1 διαφορά στην μουσική αισθητή, με καλυτερη σαφώς την live στα xpγια να σου δωσω να καταλάβεις:xp+live 5.1 > xp ή vista+xonar d1 > vista+live 5.1 ή onboardγια να δουλέψουν κ τα 4 ηχεία στο configure των windows vista έχω stereo κ στον driver της asus 2 channels κ το out 4 speakersξαναγυρίζω σε xp μόνο κ μόνο για να έχω την καθαρότητα στην μουσική από την sbliveοποιος την θελει ας μου στείλει pm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Δεκέμβριος 17, 2008 #37 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2008 σιγουρα δεν εχουν.ξερει κανεις που βρισκω κ που το συνδεω ακριβωςhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751650Σε περιπτωση που η μητρικη σου ΔΕΝ εχει οptical μπορεις να χρησιμοποιησεις coaxial.(μοιαζει σαν rca)Συνδεεις το καλωδιο στην μητρικη και μετα στο decoder των ηχειων...επιλεγεις απο το control panel της καρτας ηχου να δινει σημα optical και τελος Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikelaggelos1416003295 Δεκέμβριος 17, 2008 #38 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2008 πραγματι μπορει με μια οπτικη να ειναι οκ αλλα θεωρω πως ο ηχος αναλογικα ειναι πιο μεστος, πιο γεματος. ρωτησα για τους οδηγους της creative γιατι ειχα την xtreme gamer και ειχα πολλα προβληματα.με αναλογικη παντως η xonar σκοτωνει,και δεν υπερβαλω.ειναι θεμα καθαρα οικονομικο δικο σου αν την παρεις η οχι.επισης η xonar με οπτικη κανει decoding σε dts,dolby digital, pcm και το αποτελεσμα ειναι πολυ ικανοποιητικο.your choice:rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AEkfc212 Δεκέμβριος 17, 2008 Author #39 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2008 παιδια εχω την asus p5k αλλα επειδη λειπω με αδεια δεν μπορω να δω τι υποδοχες εχει η onboard καρτα ηχου.αν μπορει να δει καποιος κ να μου πει για να μου πει.(στελνω απο κινητο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
AEkfc212 Δεκέμβριος 17, 2008 Author #40 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2008 επισης να διευκρινησω οτι θα ειμαι με xp sp3 k νπορει αργοτερα να βαλω τα 7 vista με τιποτα παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.