Jump to content

καρτα ηχου για logitech z5500

AEkfc212

Recommended Posts

• Replies 48
  • Created
  • Last Reply
μακρια απο Creative !!!!!! την εχω και επισης εχω vista 64 και ξερω τι σου λεω.. ΜΑΚΡΙΑ!

Eγώ εδώ και ενάμισι χρόνο γιατί δεν έχω συναντήσει κανένα απολύτως πρόβλημα στο ίδιο λειτουργικό??:rolleyes:

μηπως δεν φταινε οι οδηγοι αλλα τυχον λογισμικο που βαζει ο καθε ενας απο εμας κ δημιουργουνται προβληματα.σκεφτομαι να βαλω καμια αγγελια για καμια μεταχειρη λετε να βρω?θελω να κανω κ αλλες αναβαθμισεις κ ειναι πολλα τα λεφτα αδη

οι asus μου ψιλογυαλισαν αν κ πολλα τα λεφτα μονο για καρτα.

αν μπορεσω κ βρω καμια μεταχειρη πιο φθηνα θα παρω καποια απο αυτες αλλιως καμια creative

Και παλι θα σε ρωτησω γιατι δεν χρησιμοποιεις τον εξωτερικο decoder και να παρακαμψεις τελειως την καρτα ηχου.

αρχηγε ενα καλωδιακι χρειαζεσαι ολο κι ολο νομιζω εχουν μεσα στην συσκευασια τα ηχεια(δεν ξερω απο πρωτο χερι,ρωτα καποιον που ταχει αγορασει)...απο εκει και περα την δουλεια της καρτας ηχου την κανει ο ψηφιακος αποκωδικοποιητης πουχουν τα ηχεια και το πισι σου απλα τους στελνει κωδικοποιημενο σημα.βεβαια αν θες παιχνιδια 5.1 καποιοι λενε πως ειναι καλυτερος ο αναλογικος ηχος (δηλ καρτα ηχου '>αναλογικη συνδεση με ηχεια)

αρχηγε ενα καλωδιακι χρειαζεσαι ολο κι ολο νομιζω εχουν μεσα στην συσκευασια τα ηχεια(δεν ξερω απο πρωτο χερι,ρωτα καποιον που ταχει αγορασει)...

Όχι,δεν το χουν μέσα....

Εδώ κ 2 βδομάδες έχω την asus xonar d1 ο λόγος που την πήρα ηταν για να λειτουργουν τα 4.1 ηχεία σε vista,

προηγουμένως με xp ειχα την sb live 5.1

διαφορά στην μουσική αισθητή, με καλυτερη σαφώς την live στα xp

για να σου δωσω να καταλάβεις:

xp+live 5.1 > xp ή vista+xonar d1 > vista+live 5.1 ή onboard

για να δουλέψουν κ τα 4 ηχεία στο configure των windows vista έχω stereo κ στον driver της asus 2 channels κ το out 4 speakers

ξαναγυρίζω σε xp μόνο κ μόνο για να έχω την καθαρότητα στην μουσική από την sblive

οποιος την θελει ας μου στείλει pm...

σιγουρα δεν εχουν.ξερει κανεις που βρισκω κ που το συνδεω ακριβως

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751650

Σε περιπτωση που η μητρικη σου ΔΕΝ εχει οptical μπορεις να χρησιμοποιησεις coaxial.(μοιαζει σαν rca)

Συνδεεις το καλωδιο στην μητρικη και μετα στο decoder των ηχειων...επιλεγεις απο το control panel της καρτας ηχου να δινει σημα optical και τελος

πραγματι μπορει με μια οπτικη να ειναι οκ αλλα θεωρω πως ο ηχος αναλογικα ειναι πιο μεστος, πιο γεματος. ρωτησα για τους οδηγους της creative γιατι ειχα την xtreme gamer και ειχα πολλα προβληματα.με αναλογικη παντως η xonar σκοτωνει,και δεν υπερβαλω.ειναι θεμα καθαρα οικονομικο δικο σου αν την παρεις η οχι.επισης η xonar με οπτικη κανει decoding σε dts,dolby digital, pcm και το αποτελεσμα ειναι πολυ ικανοποιητικο.your choice:rolleyes:

παιδια εχω την asus p5k αλλα επειδη λειπω με αδεια δεν μπορω να δω τι υποδοχες εχει η onboard καρτα ηχου.αν μπορει να δει καποιος κ να μου πει για να μου πει.(στελνω απο κινητο).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.