Jump to content

καρτα ηχου για logitech z5500

AEkfc212

Recommended Posts

ψαχνω για καρτα ηχου για τα ηχεια μου.περιπου στα 50 ευρω πανω κατω.

ποια να παρω γιατι δεν παρακουλουθω αρκετα τον συγκεκριμενο τομεα

• Replies 48
  • Created
  • Last Reply

Στα 50 ευρω ειναι αυτη αλλα κατα την αποψη μου δεν θα χαραμιζα αυτα τα ηχεια για μια τετοια καρτα,την καρτα της υπογραφης μου την εχω βαλει να παιξει αυτα τα ηχεια και τα πηγε μια χαρα μπορω να πω (μιλαω για αναλογικο ηχο)....

Και τις 2 καρτες τις εχω χρησιμοποιησει και ειδα διαφορα οταν πηγα απο την μια στην αλλη...

Τωρα αν θες να σου προτεινω μια-δυο καρτες σου δινω αυτη και αυτη...με προτιμηση την πρωτη:hm:

Πιστευω να σε καλυψα !!

εχεις vista ή xp?αν εχεις vista να μας πει καποιος κατοχος creative αν εχουν ληθει τα προβληματα με τους drivers.οπως και ο φιλος πριν δεν θα σου προτεινα να πας σε μια καρτα των 50 € γιατι δεν νομιζω να αξιζει ο κοπος.αν μπορεις να διαθεσεις τα διπλα(!) σου προτεινω αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522561.αυτη εχω κι εγω και πιστεψε με θα λατρεψεις τον ηχο αλλα και τους drivers που δουλευουν παντου και παντα. τωρα αν μπορεις να ξεφυγεις κατα 20€ προτεινω αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522638

Δέν νομίζω οτι η Creative έχει λύσει αυτα τα προβλήματα, γιατί δέν είναι πρόβλημα αλλα "πολιτική" της.

Για αυτό και έχει χάσει τόσους πελάτες.

Πάντως με την κοντινή προοπτική των νέων Windows δεν θα έπαιρνα με τπτ Creative

δηλαδη να προτιμησω την asus απο την creative;αμα δω τεραστια διαφορα δηλαδη διαφορα που θα την καταλαβω αμεσως για 25 ευρω να τα δωσω αλλα θα αξιζει πραγματικα;

ειμαι με xp sp3.giati θα εχουν προβλημα οι creative με τα καινουρια windows

Δεν ξερω καθολου τιμη της στο εξωτερικο....πριν λιγες εβδομαδες υπηρχε και στο e-shop....αν καποιος ενδιαφερεται πραγματικα για αυτη εχω καποιον που μαλλον την εχει ακομη

για πες τιμη για αυτη.παντως οι asus μου ψιλογυαλισαν.αντε να παρουμε το δωρο να δουμε τι θα περισσεψει μπας κ βαλουμε κ λιγα γιουρα παραπανω.

Φιλε μου δεν ξερω τι τιμη μπορει να εχει στα καταστηματα αλλα γνωριζω καποιον που ισως να την εχει ακομη......αν θες στειλε μου π.μ. να σου πω...

Στον γερο-τσιγκούνη δέν υπάρχει....

Ξέρεις τιμούλα απο εξωτερικό?

Αν εννοείς την audiotrak prodigy 7.1hifi tην έχουν τα καταστήματα Φ. Νάκας που είναι και αντιπρόσωπος

Δυστηχώς την αγόρασα. Χάλια drivers δεν δουλεύουν σε vista 64 και είναι ένας λόγος που γύρισα σε xp

Μετάνιωσα που δεν πήρα Creative(αλλα θα την πουλήσω μάλλον και θα πάρω)

Αν εννοείς την audiotrak prodigy 7.1hifi tην έχουν τα καταστήματα Φ. Νάκας που είναι και αντιπρόσωπος

Δυστηχώς την αγόρασα. Χάλια drivers δεν δουλεύουν σε vista 64 και είναι ένας λόγος που γύρισα σε xp

Μετάνιωσα που δεν πήρα Creative(αλλα θα την πουλήσω μάλλον και θα πάρω)

η prodigy είναι μια απο τις πιο αξιοπρεπεις καρτες ήχου που κυκλοφορούν για τα λεφτά της. στα 65μπιτα windows λειτουργεί κανονικά αλλα δεν εμφανίζει τα εφε qsound . αν όντως είσαι gamer τσεκαρε κατι σε creative ή xonar της asus.η prodigy είναι αποκλειστικά για μουσική (αλλα πολυ καλυτερη απο creative σε αυτόν τον τομέα).

αν ψηφιζουμε παντως απο μένα asus.:happy2:

Οχι δεν είμαι gamer. Παίζω ελάχιστα πιο πολυ μουσική ακούω και ταινίες.)Στα 64bit η drivers δεν μπαίναμε καθόλου. Δεν αναγνώριζε το QVE και από τις καρτέλες δεν άνοιγε σχεδόν καμία(ανοιγαν αλλα μονο τις κοιτουσες οποιαδήποτε αλλαγή και αν έκανες δεν αποθηκεύονταν). Άσε που έπαιζαν μόνο τα 2 από τα 6 ηχεία και η αντιστοιχη καρτέλα φυσικά δεν άνοιγε καρτέλα. To έψαξα αρκετά το θέμα μίλησα με τεχνικούς του Νάκα κατέβασα και δοκίμασα και άλλους drivers

Αν παρατηρήσεις στο forum της adiotrak έχουν και άλλοι πρόβλημα με τους drivers οι οποίοι είναι beta εδω και ένα εξάμηνο.

Στα XP δουλεύει κανονικά.

ψαχνω για καρτα ηχου για τα ηχεια μου.περιπου στα 50 ευρω πανω κατω.

ποια να παρω γιατι δεν παρακουλουθω αρκετα τον συγκεκριμενο τομεα

Απο περιεργεια γιατι δεν χρησιμοποιεις τον εξωτερικο decoder των ηχειων? Απο οτι εχω διαβασει κανει αρκετα καλη εως πολυ καλη δουλεια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.