vaspiou Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2008 Καλησπερα,πηρα ενα msi u100 πριν απο 5 μερες.Το δουλευα με ρευμα και 1-2 φορες χωρις, οταν ημουν εξω.Σημερα παω να το ανοιξω και τπτ. βαζω ρευμα και ανοιγε.Το λαμπακι της μπαταριας μου βγαζει ενδειξη: Αστοχια μπαταριας.Αλλαγη με καινουργια και τετοιες *****.Ρε παιδια, εχει συμβει σε κανεναν αλλον με msi? Η εγγυηση μου καλυπτει την μπαταρια? ή πρεπει να σκασω 50€ για καινουργια το κερατο μου.?5 ημερων λαπτοπ !τεσπα,αναμενω απαντησεις! thnx !vas
jpavly Δεκέμβριος 13, 2008 #2 Δεκέμβριος 13, 2008 Κατ' αρχήν να μιλάμε καλύτερα. Καταλαβαίνω τον "πόνο" σου, αλλά δεν μπορούμε να μιλάμε όπως θέμε Κατά δεύτερον, είδες το manual? Το warranty τι λέει; Σίγουρα θα καλύπτεται η μπαταρία από εγγύηση.
vaspiou Δεκέμβριος 13, 2008 Author #3 Δεκέμβριος 13, 2008 εχεις δικιο....:sorry: for the language ! ΝΑΙ,στο warranty service book το γραφει... !!!!!!!!For other peripheral equipment like battery etc etc...one year free warranty is provided.Δεν ηξερα οτι γραφει μεσα το μανιουαλ και για εγγυησεις. thnxΠερα απο κει, υπαρχει καποια Μη εγγεκριμενη χρηση μπαταριας?κατι που θα πρεπει να αποφευγω?Ευχαριστω
Nick_Dour.Dot.Com Δεκέμβριος 14, 2008 #5 Δεκέμβριος 14, 2008 Πιστεύω ότι το καλύτερο είναι,όταν χρησιμοποιούμε - για μεγάλες περιόδους - ρεύμα να βγάζουμε την μπαταρία.Εγώ (το τονίζω, εγώ με προσωπική μου ευθύνη)βάζω την μπαταρία στο ψυγείο.Όταν πρόκειται να την χρειαστώ,την βγάζω και την αφήνω σε θερμοκρασία δωματίουγια κάποιες ώρες.Χρόνια τώρα, σε όλα μου τα φορητά, μ' αυτό το τρόπο οι μπαταρίες μου "κρατάνε" καλά.
johnnymous Δεκέμβριος 15, 2008 #6 Δεκέμβριος 15, 2008 βάζω την μπαταρία στο ψυγείο.'Εχω ακούσει κάτι τέτοια τρελά με μπαταρίες στα ψυγεία και χαλασμένους σκληρούς στους καταψύκτες...Πίανουν ρε παιδιά αυτά γτ εμένα μου φαίνονται κάπως τρελλά.
Shadow Keeper Δεκέμβριος 15, 2008 #7 Δεκέμβριος 15, 2008 Αυτό που κάνουν στις μπαταρίες λιθίου πιάνει και βοηθάει στην διατήρηση της αρχικής χωρητικότητας της μπαταρίας...όπως δείχνει ένας ενδεικτικός πίνακας παρμένος από την wikipedia Το άρθρο εδώ -> http://en.wikipedia.org/wiki/Lithium-ion_battery
dpolal Δεκέμβριος 15, 2008 #8 Δεκέμβριος 15, 2008 Αν είναι να πρέπει να έχουμε την μπαταρία στο ψυγείο και όταν είναι να την χρειαστούμε να έχουμε προνοήσει από πριν να την βγάλουμε και να την αποψύξουμε τότε άστα...Προτιμώ σε ένα δίχρονο να δώσω άλλα 50-60 και να πάρω άλλη.Δεν λέω κάτι εναντίων όσων το κάνουν αυτό και γενικά όσων προνοούν για την διάρκεια ζωής της αλλά νομίζω ότι τέτοιος κόπος δεν αντισταθμίζεται από λίγους μήνες παραπάνω ζωής...
kalamafka Δεκέμβριος 15, 2008 #9 Δεκέμβριος 15, 2008 αμα βγαλουμε την μπαταρια,δεν πρεπει να εχουμε το laptop πανω σε ups για τυχον διακοπες ρευματος? πραγμα που πολλες φορες ακυρωνει την φορητοτητα του ακομα και μεσα στο σπιτι μας.
Shadow Keeper Δεκέμβριος 15, 2008 #10 Δεκέμβριος 15, 2008 Καλά αυτό με το ψυγείο είναι πιο πολύ για αποθήκευση μπαταριών παρά για μπαταρίες που προορίζονται για τακτική χρήση..(πχ μια 2η μπαταρία που έχω για το pda και την έχω για ταξιδάκια ή σε φάσεις που δεν θα έχω μπρίζα εύκαιρη, αυτήν έχει νόημα να την βάλω στο ψυγείο)...απόψυξη δεν χρειάζεται, μην υπερβάλουμε τα ψυγεία είναι 4-8 βαθμοί (δεν λέω κατάψυξη)...απλώς την σκουπίζεις με ένα χάρτακι για την υγρασία...Τέλος σκεφτείτε αυτό λειτουργεί και ανάποδα...όταν έχεις το laptop μόνιμα στο ρεύμα...και βαράει 50αρες βαθμούς και η μπαταρία είναι μόνιμα στο 100%...κόβεις σημαντική διάρκεια ζωής, η οποία αν δεν αλλάζεις laptop κάθε χρόνο έχει την σημασία της
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.