Jump to content

readyboost στα vista

gus8511

Recommended Posts

Δεξι κλικ στο My Computer στο φλασακι, properties και θα υπαρχει καρτέλα που θα ρυθμισεις το Readyboost.

Βασικα δεν θα δεις διαφορα και με το readyboost..το χω κανει με trancend φλασακι και εκανα επαναξιοληγηση συστηματος πριν και μετα και ητανε η ιδια η βαθμολογια..και δεν ειδα προσωπικα καμια διαφορα...

αυτο ειναι το προβλημα μου. Δεν μπορω να βρω πουθενα την επιλογη για readyboost. ουτε στα properties

αυτο ειναι το προβλημα μου. Δεν μπορω να βρω πουθενα την επιλογη για readyboost. ουτε στα properties

Τοτε μαλλον δεν ειναι το flashaki σου readyboost !!:unsure:

τελικα εχω προβλημα στην υπηρεσια!!!

στα services εχω το εξης μηνυμα

Failed to read description error code 15100

οταν παταω να την κανω εκκινηση περνω το μηνυμα

Error 1075. The depedency service does not exist or has been marked for deletion.

Τωρα τι κανω?

Οταν παταω δεξι κλικ για να παω στις ιδιοτητες της υπηρεσιας (properties) μου βγαζει το εξης μηνυμα

Configuration Manager: A general internal error occured.

Μου φαινεται δεν υπαρχει γυρισμος...Παει το readyboost.

Λοιπόν, νομίζω ότι το βρήκα: Βάλε το dvd των Vista στο pc σου, άνοιξε ένα command prompt με δικαιώματα διαχειριστή και γράψε

sfc /scannow

Μάλλον λείπει κάποιο αρχείο και με αυτή την εντολή θα το αντικαταστήσει από το dvd των Vista.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.