Kostas007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2008 Τι σκεφτονται τα ατομα για να παρουν πελατες... Ακριβως εξω απο το e-shop στο ελληνικο στο παραδρομο της βουλιαγμενης εχουν παρκαρει ενα τεραστιο φορτηγο του πλαισιου ωστε να μη φαινεται το e-shop απο τη βουλιαγμενης
jois21 Δεκέμβριος 13, 2008 #3 Δεκέμβριος 13, 2008 "Η θεωρία παιγνίου και τα σύγχρονα οικονομικά λένε ότι η διατήρηση της συνεργασίας σε ένα καρτέλ δεν είναι εύκολη, καθώς κάθε μέλος έχει συμφέρον να αποκλίνει από την συμφωνημένη συμπεριφορά (να ρίξει τις τιμές π.χ. και να λάβει μεγαλύτερο μέρος της πελατείας)."http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%AD%CE%BB
Kostas007 Δεκέμβριος 13, 2008 Author #4 Δεκέμβριος 13, 2008 Δεν νομίζω να έχει γίνει επίτηδες. αν το δεις απο κοντα θα δεις οτι ειναι ακριβως στη σωστη οπτικη γωνια... αλλωστε τι δουλεια εχει εκει το φορτηγο?
unstoppable Δεκέμβριος 13, 2008 #5 Δεκέμβριος 13, 2008 "Η θεωρία παιγνίου και τα σύγχρονα οικονομικά λένε ότι η διατήρηση της συνεργασίας σε ένα καρτέλ δεν είναι εύκολη, καθώς κάθε μέλος έχει συμφέρον να αποκλίνει από την συμφωνημένη συμπεριφορά (να ρίξει τις τιμές π.χ. και να λάβει μεγαλύτερο μέρος της πελατείας)."http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%AD%CE%BBΑν αποκλινει απο την συμφωνημενη τιμη ο ενας τοτε θα αντιδρασει και ο αλλος ομως, οποτε μακροχρονια παραμενει βελτιστο να μεινουν στην συμφωνημενη τιμη.
VIL Δεκέμβριος 13, 2008 #6 Δεκέμβριος 13, 2008 αν το δεις απο κοντα θα δεις οτι ειναι ακριβως στη σωστη οπτικη γωνια...αλλωστε τι δουλεια εχει εκει το φορτηγο? Θα κατεβάσουν την πινακίδα του e-shop και θα βάλουν του Πλαισίου.
neuromancer Δεκέμβριος 13, 2008 #10 Δεκέμβριος 13, 2008 "Η θεωρία παιγνίου και τα σύγχρονα οικονομικά λένε ότι η διατήρηση της συνεργασίας σε ένα καρτέλ δεν είναι εύκολη, καθώς κάθε μέλος έχει συμφέρον να αποκλίνει από την συμφωνημένη συμπεριφορά (να ρίξει τις τιμές π.χ. και να λάβει μεγαλύτερο μέρος της πελατείας)." Μήπως δεν είναι καρτέλ και υπάρχει ισοροπία κατά Nash ?
jois21 Δεκέμβριος 13, 2008 #11 Δεκέμβριος 13, 2008 Kαι παλι το αποτελεσμα δεν θα διαφερει και πολυ για τον καταναλωτη, αν και λογο "μεγεθων" πιστευω οτι ειναι πιθανοτερο το καρτελ.
SirGeorge Δεκέμβριος 14, 2008 #15 Δεκέμβριος 14, 2008 Εντάξει και εγώ έχω κάνει κάτι ανάλογο, τη στήνω δίπλα ακριβώς στην ουρά που κάνει ο κόσμος στο service του πλαισίου ή του eshop και μόλις αρχίσουν οι διαμαρτυρίες τσιμπάω τον πελάτη με τρόπο.:hehe: Έχω βρεί εκατοντάδες πελάτες έτσι
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.