Jump to content

τηλεοραση 26-32'' μεχρι 600 ευρο

magicman

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

οτι λεει ο τιτλος παιδια, θελω μια για τους γονεις μου...μεχρι 600 περιπου, αντε +50 στην καλυτερη.

βαρος δινουμε στην ποιοτητα απεικονισης και μετα ολα τα αλλα, καλο θα ηταν να εχει hdmi να πεταω και το λαπτοπι πανω.

αν γινεται δοκιμασμενες προτασεις θα ηθελα! :)

Μολις αγορασα αυτην (την ειδα απο παλιο thread που την ειχε προτεινει ο Γιαγκτ) και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος

http://www.apothema.gr/Product/5-1-63-50083/LG/32LG5600.html

Πουλησα την παλια μου LG 32αρα HD Ready και με περιπου 200 ευρω διαφορα πηγα σε full hd

Στην τιμη της πιστευω ειναι οτι καλυτερο :neo:

καλη τιμη ειναι στα ορια μου μεσα, και φουλ hd. απο εικονα ειναι οκ?

απλα ενας φιλος πηρε μια φθηνη philips και βλεπουμε ολο σκιες...

καλη τιμη ειναι στα ορια μου μεσα, και φουλ hd. απο εικονα ειναι οκ?

απλα ενας φιλος πηρε μια φθηνη philips και βλεπουμε ολο σκιες...

Πολυ καλη εικονα και εχει ενα καρο ρυθμισεις ... μεχρι και το τονο του μαυρου ρυθμιζεις ...

Στην προτεινω με τα χιλια!

φιλε μου...αν δεν θελεις για τους γονεις σου να ειναι full hd, υπαρχει σημερα και αυριο σε electroworld lg 32αρα με αντιθεση 50.000:1, ψηφιακο δεκτη, hdmi κτλ..με 349 ευρω!

επισης εχει full hd 42αρα hitachi με 10.000:1 αντίθεση, ψηφιακο δεκτη, hdmi κτλ με καπου 499 ευρω!

εγω προλαβα σε προηγουμενα εγκαινια κωτσοβολου και χτυπησα 40αρα full hd samsung με 40.000:1 αντιθεση, 24p, ψηφιακο δεκτη κτλ..με 699!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.