GriGaS Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2008 Ψάχνω ένα tuner με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά :Σύνδεση PCI-EΤηλεχειριστήριοΌσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα εικόναςΝα μπορώ να το πάρω σε έναν εκ των eshop, multirama, ΠΛΑΙΣΙΟΤιμή μέχρι 50-60 ευρώΠρος το παρόν το μόνο που πληρεί τα 1,2,4,5 είναι το KWORLD DVB-T PE360-D PLUSTV. Θα ήθελα να ακούσω γνώμες για την ποιότητα εικόνας, καθώς και άλλες προτάσεις εάν υπάρχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolaris2002 Δεκέμβριος 30, 2008 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2008 Επειδή είμαι στην ίδια φάση αναζήτησης θα σου πρότεινα σαν μια λύση: http://www.leadtek.com.tw/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=399 Δεν την έχω δουλέψει, δεν την ξέρω απλά ψάχνω και εγώ να δω ποιά αξίζει περισσότερο. Θα την βρεις στο skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Δεκέμβριος 31, 2008 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 Δείτε την υπογραφή μου. Διπλό tuner για picture in picture και recording, FM, επιγεια ψηφιακά και αναλογικά, πολύ καλή εικόνα, τηλεχειριστήριο, κτλ (βασικά δε χρησιμοποιώ τίποτε - μόνο επίγεια TV με το mouse . Η τιμή ίσως ξεφεύγει 10-15 ευρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Δεκέμβριος 31, 2008 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 να σου πω πατριώτη,είναι ανάγκη να πας σε pci 1x;USB εξωτερική δεν σου κάνει σαν και αυτή:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516133 :tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Δεκέμβριος 31, 2008 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 Εγώ πάλι είμαι της άποψης "αν μπαίνει μέσα στο κουτί, καλύτερα". Δε μ'αρέσει να έχω χίλια δυό "διαβόλια" τριγύρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolaris2002 Δεκέμβριος 31, 2008 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 Ναι και εγώ μόνο για εσωτερική λέω. Άσε που έχει άλλη ταχύτητα, ευκολία και αποφεύγεις και τα κλασικά προβλήματα των USB συσκευών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolaris2002 Δεκέμβριος 31, 2008 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 neuromancer σε vista δουλεύεις την κάρτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.