Jump to content

Αλουμίνι και Ακρυλικό + Κοπή

Spyrious

Recommended Posts

Καλησπέρα.Ψάχνω υλικά για το νέο μου κουτί.Στην περιοχή μου βρίσκω κυρίως προφιλ αλουμινίου και όχι αυτό που θέλω (συνεχίζω βέβαια να ψάχνω).

Χρειάζομαι δοκό αλουμινίου 15μμ χ 15μμ διατομή και φύλλα αλουμινίου 1μμ και 2μμ πάχος.Θέλω να μπορεί να τα κόψει με ακρίβεια στις διαστάσεις που θέλω και να μπορεί να μου τα στείλει (μεταφορική).

Επίσης θέλω και φιμέ πλέξυ 3μμ πάχος και 5μμ και αν υπάρχει και 10μμ.Και εδώ θέλω να μπορεί να τα κόψει με ακρίβεια και να μπορεί να μου τα στείλει.

Αν έχετε κάποιον υπόψιν σας ώστε να απευθυνθώ παρακαλώ πείτε μου.Ευχαριστώ.

Για κατασκευές-κοπές πλέξυ, μπορείς να κοιτάξεις εδώ: Link.Το 1μμ αλουμίνιο που θέλεις είναι πολύ λεπτό και δεν είναι καθόλου στιβαρό,ειδικά εάν χρισημοποιήσεις φύλλο.Γατί το θέλεις?Φύλλα αλουμινίου πάντως μπορείς να βρείς στην Ερμού (κυρίως 1μμ και 2μμ).

To 1mm αλουμίνιο το θέλω απλά για κάτι διακοσμητικά σχέδια.Το 10μμ πλέξυ το θέλω για να στηρίξω δίσκους και άλλα πράγματα.Γιάννενα μένω.Οκ για το πλέξυ θα κοιτάξω την λίστα.Το αλουμίνιο είναι το θέμα.

1μμ φύλλα αλουμινίου έχει και το πλαίσιο στα είδη σχεδίου & μακέτας...Είναι 20x30cm...

Τα χρησιμοποιώ αρκετά σε μικρο-παπατζιλίκια που φτιάχνω (:p), επειδή είναι κοντά το πλαίσιο και δεν χρειάζεται να τρέχω....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.