ProPitsiriko$ Δεκέμβριος 10, 2008 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2008 Γιατί τόσο χαμηλό download από rapidshare;Εγώ με otenet κλειδώνω στα 12 και κατεβάζω με 1.6 Αλλά χρησιμοποιώ download manager και κάθε αρχείο το κατεβάζω σε 16 κομμάτια. :OT::sorry: BΡε φιλε...εγω που πιανω 6 mbps τι να κανω... να καψω τον ΟΤΕ ? :giveup: οχι και χαμηλο download..μην τρελενομαστε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noone85 Δεκέμβριος 11, 2008 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2008 :OT::sorry: Ρε φιλε...εγω που πιανω 6 mbps τι να κανω... να καψω τον ΟΤΕ ? :giveup: οχι και χαμηλο download..μην τρελενομαστε... "ΡΕ" φίλε... δεν λέω ότι συγχρονίζει άσχημα. Αλλά ότι είναι χαμηλά τα νούμερα download του από rapidshare. Άμα συγχρόνιζε πχ στα 16Mbit/s, θα έπρεπε να κατεβάζει με 16/8=2MB/s και όχι με 1,3 με 1,5 που γράφει. Γι'αυτό τον ρώτησα. Μήπως είναι πλασματικό το νούμερο συγχρονισμού του. (οφτόπικ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 11, 2008 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2008 "ΡΕ" φίλε... δεν λέω ότι συγχρονίζει άσχημα. Αλλά ότι είναι χαμηλά τα νούμερα download του από rapidshare.Άμα συγχρόνιζε πχ στα 16Mbit/s, θα έπρεπε να κατεβάζει με 16/8=2MB/s και όχι με 1,3 με 1,5 που γράφει.Γι'αυτό τον ρώτησα. Μήπως είναι πλασματικό το νούμερο συγχρονισμού του.(οφτόπικ)ε?μήπως πρέπει να τσεκάρεις ξανά τη σχέση ταχύτητας σε Kb και κλειδώματος σε Mbps?Μια χαρά κατεβάζει με 1.3-1.5 σε 16άρα γραμμή....το θεωρητικό μέγιστό του είναι 1.6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Δεκέμβριος 12, 2008 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2008 Μια τυπική 16Mbps γραμμή ισούται με (16.000.000 / 8*1024*1024)= 1,9MBytes/secΑφαιρούμε τα headers του ATM: 1,9 * 48/53 = 1,72MBytes/secΜετά από αυτό πρέπει να αφαιρεθούν τα headers-trailers του ethernet frame, του ip packet, του tcp/udp segment, οπότε θα έλεγα ότι η γραμμή σου πάει πολύ καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Δεκέμβριος 12, 2008 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2008 :OT::sorry: BΡε φιλε...εγω που πιανω 6 mbps τι να κανω... να καψω τον ΟΤΕ ? :giveup: οχι και χαμηλο download..μην τρελενομαστε... δυστυχώς, Περιστέρι και Καλαμάκι είναι 2 πονεμένες περιοχές εντός Λεκανοπεδίου όσον αφορά τις ταχύτητες. Αλλά μην γελαστείς ότι με εναλακτικό θα πας καλύτερα, στο λέω από φίλο που την έχει πατήσει. @ Astro : με αυτό το thread θα τα ακούσεις όλα. Και κάθε περίπωση είναι διαφορετική. Παντού υπάρχουν ευχαριστημένοι και δυσαρεστημένοι πελάτες. Αλλά αν δεν δοκιμάσεις, δεν θα μάθεις ποτέ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Δεκέμβριος 12, 2008 #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2008 Με έχει τρομάξει ο φράγμας και την φοβάμαι την 4νετΚατσε ρε φιλε... Δηλαδη επειδη υπαρχει ενας κλαψας που κανει θεμα, οπου σταθει κι οπου βρεθει τι θα πει αυτο?Και με τα win2003 και το raid του που παλευε 3 μηνες (και 6 thread) να το στησει, μας ειχε πρηξει, αλλα δεν ειδες ολο τον κοσμο να σταματαει τα raid επειδη τους τρομαξε ο φαρμας...8 μηνες 4νετ και πραγματικα κανενα προβλημα. Περα απο 4 τηλεφωνα (αριθμητικα) απο διαφημιστικες εταιριες που μαλλον ειχε διαρρευσει απο την 4νετ.Στο Ηρακλειο που εχουμε κι εκει, συγχρονιζει λιγο παρακατω (15) αλλα η μανα μου που εχει ξεπατωσει το τηλεφωνο σε Σαλλλλλονικες κλπ κλπ δεν μου εχει παραπονεθει για κατι 2 χρονια τωρα. (6-7 μηνες στο ιδιοκτητο)Αλλο ο Φαρμας κι αλλο ο νορμαλ κοσμος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 12, 2008 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2008 Από την άλλη σε αποθαρρύνω κι εγώ να έρθεις στη 4νετ. Μια χαρά πάει τωρα (από 500 έως 1,2mb ανάλογα με την ώρα και το από που κατεβάζω), αλλά αν μαζευτεί πολύς κόσμος θα μπουκώσει, οπότε πήγαινε σε hol Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 12, 2008 #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2008 Και εγω λεω μακρια απο 4νετ, μεινει στον ΟΤΕ θα το μετανοιωσεις αν φυγεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
president.s Ιανουάριος 8, 2009 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 παιδια εγω ειχα ειχα 2 χρονια hol διοδος 1024 κ δουλευε αψογα.τωρα εβαλα double play 24αρι κ παιρνω 17-18..Ομως γιατι δεν κατεβαζω με πανω απο 350kb??τι πρεπει να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιανουάριος 8, 2009 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 προσευχές Link to comment Share on other sites More sharing options...
president.s Ιανουάριος 8, 2009 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 προσευχέςεκτος απο αυτο υπαρχει καμια αλλη ιδεα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιανουάριος 8, 2009 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 ίσως να μίλαγες με την τεχνική υποστήριξη?από την στιγμή που συγχρονίζει στα 17-18 που λες, η ταχύτητα εξαρτάται από τον παροχέα... δηλαδή την hol Link to comment Share on other sites More sharing options...
president.s Ιανουάριος 8, 2009 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 ίσως να μίλαγες με την τεχνική υποστήριξη?από την στιγμή που συγχρονίζει στα 17-18 που λες, η ταχύτητα εξαρτάται από τον παροχέα... δηλαδή την holκαλα ναι θα παρω,απλα σκεφτηκα μηπως ειναι κατι απλο που δεν εχω ρυθμισει εγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιανουάριος 8, 2009 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 bear εχω ΧΟΛ 1 μηνα τωρα στα8ερο και νετ και ειμαι συνδεμενος στα 17,5 και κατεβαζω στα 17,5! (η γραμμη μου πρεπει να τραβαει και στα 20 απλα δεν μιλησα ακομα μαζι τους για να κλειδωσει παραπανω) δεν εχω κανενα προβλημα ουτε στο dsl ουτε και στο σταθερο σαν ποιοτητα κλπ κλπ , ολα σουπερ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Ιανουάριος 9, 2009 #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 ASTRO μιλάμε για 12 μήνες δέσμευση. Το ρίσκο είναι μεγάλο. Μας παίρνουν από Αθήνα με forthnet, tellas και Hol και είναι σαν να μιλάμε με επαρχία.Βάλε μια σύνδεση ΟΤΕ στα 4ΜΒ για να έχεις μια σωστή και αρκετά φθηνή υπηρεσία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 9, 2009 Author #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 Έχω ήδη οτε στα 24. Απλά σκεφτόμουν αν αξίζει η μετάβαση σε κάποιον εναλλακτικό, που από ό,τι βλέπω και διαβάζω, είναι ίσως λίγο νωρίς ακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιανουάριος 9, 2009 #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 Μας παίρνουν από Αθήνα με forthnet, tellas και Hol και είναι σαν να μιλάμε με επαρχίαδεν καταλαβα τι θες να πεις με το παραδειγμα αυτο :baby:αντωνη γιατι λες οτι ειναι νωρις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 9, 2009 #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 γιατί απλά δεν έχουν "ωριμάσει" και δεν έχουν φτάσει σε τέτοιο επίπεδα ώστε να προσφέρουν επίπεδο υπηρεσιών και τεχνική υποστήριξη αντάξια με αυτά που προσφέρει ο ΟΤΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιανουάριος 9, 2009 #39 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 δεν καταλαβα τι θες να πεις με το παραδειγμα αυτο οσοι βαζουν φορθνετ σταθερη τηλεφωνια σταδιακα αρχιζουν να λενε "νι" και "λι" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιανουάριος 9, 2009 #40 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 στον ΟΤΕ έχεις καλά νούμερα??αν ναι καλά θα είναι όπου και να πας αν όχι θα μπλέξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.