panteraz Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2008 καλημερα παιδια . εχω ενα προβλημα και αναρωτιεμαι αμα μπορειτε να με βοηθήσετε . εχω τον παρπανω εκτυπωτη ο οποιος οπως ολοι πλεων εχουν Ink measure ετσι οταν γέμισα το μελανι μετα απο μερικές εκτυπώσεις ο εκτυπωτης μου το κλειδωσε αφου νόμιζε οτι ειναι αδειο . ψαχνω στο ιντερνετ να βρω πως να το ξεκλειδωσω αλλα δεν βρίσκω για τον συγκερκιμένο εκτυπωτη εχετε καμια λυση ? γιατι να αγωράζω 5ml 200 σελιδες 12 ευρω απλα δεν με συμφέρει . Link to comment Share on other sites More sharing options...
panteraz Δεκέμβριος 11, 2008 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2008 κανεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Δεκέμβριος 11, 2008 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2008 Το γέμισες μόνος ή στο γέμισαν σε κάτάστημα με μελάνια & αντίστοιχα είδη ?Νομίζω τα τυπάκια στα καταστήματα αυτά κάνουν πατέντα για να κάνουν reset το μνημάκι που έχουν τα μελάνια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Δεκέμβριος 11, 2008 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2008 συνηθως οι hp θυμουνται τα serials των 2 τελευταιων cartdridges οποτε αν τα κανεις rotation θα τα αναγνωρισει ως καινουρια και γεματα (αρκει βεβαια να εχεις κανα 2 κομματια παλια στην ακρη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
panteraz Δεκέμβριος 12, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2008 το δοκίμασα αυτο με το να βαλω αλλα μελλανια τζιφος .το μελανι το πηγε ο αδερφος μου σε ενα μαγαζι του το γεμισαν δεν ξερω τι του ειπαν καμια πατεντα απο το μαγαζι !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Δεκέμβριος 12, 2008 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2008 Δεν τους το πας και να τους ρωτησεις πως γίνεται η φάση?...γιατί στην ουσία δεν λειτούργησε το κόλπο τους άσχετα αν σου το γεμισαν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Δεκέμβριος 12, 2008 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2008 Σχετικό άσχετο, συμφέρει γενικά το refill? Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Δεκέμβριος 12, 2008 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2008 Γενικά συμφέρει, αρκεί να τυπώνεις αρκετά και να μην υπάρχουν τέτοια θέματα όπως του συγκεκριμένου ποστ...Και προφανώς εξαρτάται και από την ποιότητα των aftermarket μελανιών...μην χαλάσεις και τον εκτυπωτή σου (που λέει ο λόγος)...Υπάρχουν και τυπάκια που εγκαθιστούν σύστημα με tanks χρώματος....αλλά εκεί μιλάμε για οικογενειακή συσκευασία εκτυπώσεων...κοινώς, πολλές σελίδες το μήνα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.