stefanos_79 Ιανουάριος 19, 2009 #21 Ιανουάριος 19, 2009 Kατεβαζουμε το νεο BIOS(1305) απο την σελίδα της ASUS1.Ξεζιπαρουμε το αρχείο2.Μετονομάζουμε το αρχείο 1000H-ASUS-1305.ROM σε 1000H.ROM3.Φορμαρουμε το φλασακι μας σε FAT και τοποθετουμε μέσα του το 1000H.ROM αρχείο.4.Τοποθετούμε το φλασακι στην αριστερή (αυτη που είναι μονη της)USB θυρα του ΕΕΕ PC5.Εκκινούμε τον υπολογιστή και όταν εμφανιστεί η οθόνη του BIOS πατάμε ALT+F2 για να μπουμε το bios update utility.Αν τα έχουμε κάνει όλα σωστά θα δείτε την διαδικασία αναβάθμισης να αρχίζει.Απο αυτο το σημείο και μετα δεν πειράζουμε το μηχάνημα μέχρι να μας προτρέψει να πατήσουμε το κουμπί POwer για να σβήσουμε το σύστημα μας.Έπειτα βγάζουμε το usb flash και εκκινούμε το Eee PC.ΑΝ το μηχάνημα σας κολλήσει(δεν ειναι προβλημα απλα θα ζηταει το usb flash ως boot device) κατά την αναγνωση του bios-συσκευων συστηματος θα σας ζητηθεί να πατήσετε το F2 για να επαναφέρετε στις default ρυθμίσεις το Bios και έπειτα θα προχωρήσει κανονικα ο υπολογιστης και θα μπει στα WINDOWS.Αυτη την διαδικασια εγω ακολουθησα και τωρα εχω την έκδοση 1305 στο Eee PC μου.Να έχετε φροντίσει να ειναι φορτισμένο το μηχάνημά έτσι ώστε να μην έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις.Ουδεμία ευθύνη δεν φερω αν κάτι πάει στραβά κατά την αναβάθμιση του συστήματος σας
thanassis Ιανουάριος 19, 2009 #22 Ιανουάριος 19, 2009 Kατεβαζουμε το νεο BIOS(1305) απο την σελίδα της ASUS1.Ξεζιπαρουμε το αρχείο2.Μετονομάζουμε το αρχείο 1000H-ASUS-1305.ROM σε 1000H.ROM3.Φορμαρουμε το φλασακι μας σε FAT και τοποθετουμε μέσα του το 1000H.ROM αρχείο.4.Τοποθετούμε το φλασακι στην αριστερή (αυτη που είναι μονη της)USB θυρα του ΕΕΕ PC5.Εκκινούμε τον υπολογιστή και όταν εμφανιστεί η οθόνη του BIOS πατάμε ALT+F2 για να μπουμε το bios update utility.Αν τα έχουμε κάνει όλα σωστά θα δείτε την διαδικασία αναβάθμισης να αρχίζει.Απο αυτο το σημείο και μετα δεν πειράζουμε το μηχάνημα μέχρι να μας προτρέψει να πατήσουμε το κουμπί POwer για να σβήσουμε το σύστημα μας.Έπειτα βγάζουμε το usb flash και εκκινούμε το Eee PC.ΑΝ το μηχάνημα σας κολλήσει(δεν ειναι προβλημα απλα θα ζηταει το usb flash ως boot device) κατά την αναγνωση του bios-συσκευων συστηματος θα σας ζητηθεί να πατήσετε το F2 για να επαναφέρετε στις default ρυθμίσεις το Bios και έπειτα θα προχωρήσει κανονικα ο υπολογιστης και θα μπει στα WINDOWS.Αυτη την διαδικασια εγω ακολουθησα και τωρα εχω την έκδοση 1305 στο Eee PC μου.Να έχετε φροντίσει να ειναι φορτισμένο το μηχάνημά έτσι ώστε να μην έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις.Ουδεμία ευθύνη δεν φερω αν κάτι πάει στραβά κατά την αναβάθμιση του συστήματος σαςείδες κάποια διαφορά μετά την αναβάθμιση??? διόρθωσε τίποτα δηλαδή?
stefanos_79 Ιανουάριος 19, 2009 #23 Ιανουάριος 19, 2009 Να σου πω την αληθεια δεν είδα κάποια διαφορά εμφανή.Στην επίσημη σελίδα το σχόλιο στην περιγραφή της νέας έκδοσης είναι "Optimise memory".Τωρα σε τι βελτιστοποιεί την μνημη δεν ξερω:hm:.Αλλά για να το λένε έτσι θα έιναι:p:p
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.