Jim@kiS Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2008 Για σας παιδια εχω ενα asus eeepc1000 εχει 1gb ram και 160gb σκληρο...Αυτο που 8ελω να σας ρωτησω ειναι να βαλω ram 2gb i 4gb???Και να αλλα σκληρο γιατι εχει εναν sg που ειναι χαλια και να βαλω ενα wd 320???Τι επιπτωσεις 8α εχω??και τι 8ετικα και τι αρνητικα. Ακομα να βαλω xp prof sp3 i eeebuntu(linux)???:hm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 10, 2008 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2008 Με τι λειτουργικό ήρθε; Δίσκο δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις, εκτός κι αν δεν σου φτάνει ο χώρος. Μνήμη είσαι οκ με 2Gb με οποιοδήποτε λειτουργικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jim@kiS Δεκέμβριος 10, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2008 Ηρ8ε με xp home αλλα δεν ειναι και τπτ το φοβερο αλλα αυτο η εταιρια το βγαζει και με linux...εαν βαλω 4gb 8α πεφτει η μπαταρια?η οχι? Ολοι λενε οτι με linux πανε σφαιρα αλλα εγω προσωπικα δεν εχω δουλεψει ποτε σε linux και δεν τα ξερω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noone85 Δεκέμβριος 10, 2008 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2008 Δεν θα πέφτει η μπαταρία αλλά δεν υπάρχει λόγος να βάλεις τόση μνήμη σε netbook.Crysis θες να παίζεις; Επίσης, είσαι σίγουρος ότι μπορεί να πάρει 4gb; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Netrino Δεκέμβριος 10, 2008 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2008 Στο δικο μου eee pc 1000 εβγαλα τα xp home, και του εβαλα xp pro sp3 μια lite εγκατασταση που εφτιαξα με το προγραμμα nlite, γυρο στα 300 mb,παραλληλα του εβαλα και λινουξ τα ubuntu 8.04.1 ειδικα για το asusοδηγιες για εγκατασταση απο usb αλλα και το λειτουργικο θα βρεις εδω...ubuntu-eee/Δημιουργει δικο του boot loader χωρις να πειραξει κατι απο windows,Μονο που θα πρεπει να τα εγκατασταση στο δευτερο partision. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noone85 Δεκέμβριος 10, 2008 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2008 Στο δικο μου eee pc 1000 εβγαλα τα xp home, και του εβαλα xp pro sp3 μια lite εγκατασταση που εφτιαξα με το προγραμμα nlite, γυρο στα 300 mb,παραλληλα του εβαλα και λινουξ τα ubuntu 8.04.1 ειδικα για το asusοδηγιες για εγκατασταση απο usb αλλα και το λειτουργικο θα βρεις εδω...ubuntu-eee/Δημιουργει δικο του boot loader χωρις να πειραξει κατι απο windows,Μονο που θα πρεπει να τα εγκατασταση στο δευτερο partision.Βρήκες driver για το wifi ή δεν το χρησιμοποιείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jim@kiS Δεκέμβριος 11, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2008 παιδια sorry αλλα δεν καταφερα να το κανω το stick bootable:o:o:oΤι ***** τοσο ασχετος ειμαι?μπορειται να βοηθησεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
coala Δεκέμβριος 20, 2008 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2008 παιδια sorry αλλα δεν καταφερα να το κανω το stick bootable:o:o:oΤι ***** τοσο ασχετος ειμαι?μπορειται να βοηθησεται?Έχεις μαρκαρει το partition του usb με boot flag? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos_79 Δεκέμβριος 20, 2008 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2008 2gb i 4gb???Και να αλλα σκληρο γιατι εχει εναν sg που ειναι χαλια και να βαλω ενα wd 320???Τι επιπτωσεις 8α εχω??και τι 8ετικα και τι αρνητικα.Ακομα να βαλω xp prof sp3 i eeebuntu(linux)???:hm: Δεν γινεται να βάλεις 4 γιγα γιατί απλά δεν το υποστηρίζει το chipset του Asus.Θα σου έλεγα να μείνεις σε windows xp για να εκμεταλλεύεσαι όλες τις δυνατότητες που εχει με utilities ,προγράμματα κτλ κτλ.Δοκιμασα τα ubuntu 8.04.1 αλλά δεν ενθουσιάστηκα και τόσο και γυρισα σε δικά μου windows xp sp3 EN.Απο το recovery dvd απλά έβαλα όποια προγράμματα και utilities ήθελα.Πιο πολύ με ενδιέφερε να βάλω το Eee Pc Tray utility και το Hybrid engine που έχουν να κάνουν με την εξοικονόμηση ενέργειας πράγμα που δεν το βρήκα στα ubuntu(οχι βέβαια οτι το έψαξα και πολύ)Βρήκες driver για το wifi ή δεν το χρησιμοποιείς;Με τα ubuntu 8.04.1 δεν χρειάζεται να βάλεις drivers για το WIFI.Εγω τα δουλεψα κανονικα χωρις να βαλω τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Netrino Δεκέμβριος 22, 2008 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2008 Δεν γινεται να βάλεις 4 γιγα γιατί απλά δεν το υποστηρίζει το chipset του Asus....Με στικακι των 4giga τα εχω κανει ολα.. απλα...στα ubuntu eee 8.04 δουλευουν τα παντα χωρις να κανεις τιποτα εσυ,Ομως δε τα βρισκω λειτουργικα και ετσι εβαλα την κανονκη εκδοση για desktop 8,04στην οποια δεν επαιζε τιποτα, ουτε usb ουτε wifi ethernet, και τα πληκτρα fn+.,μεσα απο εδω θα βρεις πως να τα ενεργοποιησεις..http://forum.eeeuser.com/viewtopic.php?id=49081Το προβλημα ειναι πως θα περασεις αυτα τα αρχεια ωστε να μπορεσεις να τα τρεξεις στα ubuntu αφου δε δουλευουν ουτε οι usb.Αυτο θα το καταφερεις μονο οταν εχεις εγκαταστησει και windows σαν dual boot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos_79 Δεκέμβριος 22, 2008 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2008 Με στικακι των 4giga τα εχω κανει ολα.Φιλε μου δεν μιλησα για στικ.Μιλαμε για 4 γιγα μνημη RAM.To μηχανημα παιρνει μαξ 2 γιγα RAM γιατι δεν υποστηριζει παραπανω το chipset.Oλα τα αλλα οσα λες ειναι σωστά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archon Δεκέμβριος 29, 2008 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2008 Γιατί να αλλάξεις κάτι σε αυτό το μηχάνημα; Δουλεύει τέλεια, εγώ έβαλα 2GB Ram (δεν υποστηρίζει παραπάνω) και δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. Ακόμα και overclocking κάνει μόνο του, σε Super Performance τρέχει στα 1710MHz με 142.5MHz bus και την μνήμη στα 356MHz με 4-4-4-12 timings Απορώ πως άντεξε η SUPERTALENT@666MHz..... Απο θερμοκρασίες max 58 Α, ναι. Το έβγαλε το 32million pi επιτυχώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Δεκέμβριος 30, 2008 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2008 ρε παιδια συγνωμη πάιρνει 2GB μνήμη ? δηλαδη πετάς το 1 που έχει και βάζεις 2 γιατι απο οτι βλέπω έχει ένα slot ....σωστά ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archon Δεκέμβριος 30, 2008 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2008 ρε παιδια συγνωμη πάιρνει 2GB μνήμη ? δηλαδη πετάς το 1 που έχει και βάζεις 2 γιατι απο οτι βλέπω έχει ένα slot ....σωστά ? Ω, ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos_79 Ιανουάριος 5, 2009 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2009 Εβαλα το Everest και γενικα περιεργαζόμουν το συστημα .Εκει μου σκαλωσα λιγο ειναι στην μπαταρια.Μπορείτε να μου δωσετε μια εξηγηση;Υπαρχει περίπτωση να φτασει η χωρητικοτητα στην σχεδιασμένη οπως λέει;Οπως βλέπετε και στην φωτο το μηχανημα ειναι φορτισμενο και λειτουργει με την μπαταρια.Το εχω αρκετό καιρο και πιστευω οτι εχω κανει πολλές πλήρεις φορτίσεις και αποφορτίσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archon Ιανουάριος 5, 2009 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2009 πόσο καιρό το έχεις; λίγη φθορά είναι φυσιολογική. (γιατί άλλωστε δίνει 1 μόνο χρόνο εγγύηση στην μπαταρία και 2 στο μηχάνημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos_79 Ιανουάριος 5, 2009 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2009 Ποια φθορά ρε φιλε /ουτε 2 μηνες δεν το εχω και δεν έφτασε ποτέ στην Designed Capacity.Παντα στην Fully charged capacity φτανει και μεχρι εκει.Δεν ανεβαινει η τιμη που αναφερεται στην εικονα.Την φωτο τη έβαλα συγκριτικα μηπως καποιος φιλος έχει να παραθεσει καποια άλλη τιμή για να ξερω αν έχει προβλημα η δικιά μου ή γενικά λειτουργεί έτσι η μπαταρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanassis Ιανουάριος 13, 2009 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2009 το μηχάνημα το δουλεύεις μόνιμα με μπαταρία ή και με ρεύμα και με μπαταρία???όταν το αφήνεις στο ρεύμα, πρέπει να βγάζεις την μπαταρία για να μην καταστρέφεται.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos_79 Ιανουάριος 13, 2009 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2009 Το μηχάνημα το δουλεύω είτε μόνο με μπαταρία είτε μόνο με ρεύμα.Ειναι το 5ο λαπτοπ που πεφτει στα χερια μου οποτε γενικά ξέρω τι παίζει με τις μπαταριες Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanassis Ιανουάριος 13, 2009 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2009 α οκ!! παίζει να είναι απλώς ονομαστικό νούμερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.