Snips Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2008 Ξέρει κανείς αν υπάρχει προγραμματάκι με το οποίο μπορείς να παίζεις σε πολλούς private servers χωρίς να χρειάζεται να κάνεις διαφορετικά installations του παχνιδιού ή να αλλάζεις συνεχώς το hosts file? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Δεκέμβριος 9, 2008 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2008 Νομίζω ότι αυτό που ρωτάς δεν είναι και τόσο νόμιμο. Μπορεί να κάνω και λάθος όμως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Δεκέμβριος 9, 2008 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2008 Ξέρει κανείς αν υπάρχει προγραμματάκι με το οποίο μπορείς να παίζεις σε πολλούς private servers χωρίς να χρειάζεται να κάνεις διαφορετικά installations του παχνιδιού ή να αλλάζεις συνεχώς το hosts file? Αναλογα...αν θες να παιζεις σε διαφορετικα chronicle πρεπει να εχεις αντιγραμενα τα client των L2...οπως κανω εγω (Δεν νομιζω να υπαρχει προγραμματακι...γιατι θα το ειχα βρει ) Τι εννοω..εγω εγω εναν IDE 80gb hdd που μετα εχει C4/C5/Interlude :fun: Εχω φτιαξει στον αδερφο μου μια ''μαγκια'' για να μπορει να παιζει σε 2 server μαζι....η διαδικασια ειναι απλη... Κανεις Εγκατασταση το C4 για παραδειγμα..και το κανεις αντιγραφη τον φακελο LineageII που εμφανιζεται στο C:/Program Files/LineageII και τον μεταφερεις σε αλλο σημειο.... Εαν θες να εχεις 2 server c4 απλα κανεις ενα copy το client της εγκαταστασης και περνας διαφορετικα patch μεσα στους φακελους...ωστε θα εχεις 2 διαφορετικους server... Αν θες να εχεις c4/c5 κανεις εγκατασταση πρωτα το c4 , μετα copy σε αλλο μερος..μετα εγκατασταση το c5 και περνας παλι patch.. Ελπιζω να καταλαβες και να βοηθησα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Δεκέμβριος 10, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2008 Απλά μιλάς για διαφορετικά installations στην ουσία. Νομίζω ήμουν σαφής ότι δεν ζητώ τέτοια λύση. Την ξέρω αυτήν. Και δεν είναι και μαγκιά δηλαδή. Το ζήτημα είναι πως αλλάζεις κατα παραγγελία το hosts file χωρίς να μπαίνεις στην διαδικασία να γράφεις-σβήνεις IP ή να κάνεις rename αρχείων.Όσο για την νομιμότητα αυτή περιορίζεται στο αν και κατά πόσο όλοι αυτοί οι servers (non-officials) όλων των mmorpg είναι νόμιμοι η όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21 Δεκέμβριος 10, 2008 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2008 εγω εχω αντιγραφα απο 4-5 διαφορετικα host files , shortcut sto desktop toy φακελου etc και κανω rename τα hosts.!αν ο καθε server δουλευει μεσω host δεπιστευο να υπαρχει αλλη λυση αφου το πισι δουλευει με μονο 1 host αρχειο.επισης κανε την εξης δοκιμη αφου κανεις login στο 1ο σερβερ αλλαξε το χοστ για να μπεις στο 2ο υπαρχει μεγαλη περιπτωση να δουλεψει αλλα σε καθε logout παλι θα κανεισ παιχνιδι με τα host ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMDnord Δεκέμβριος 10, 2008 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2008 Μήπως εννόεις κάτι τέτοιο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.