Jump to content

NEW nvidia GTX295 and GTX285

TheSpartan_twmn

Recommended Posts

universal κι απο μενα παντως

Παντως απο μια γρηγορη ματια που εριξα σε μια 285

οι τρυπες γυρω απο το heatsink του gpu μου φανηκαν ιδιες με της 280

το συγκρινα με το plate που εχω φτιαξει για την δικια μου και εμοιαζε να ταιριαζει

(τουλαχιστον στις 4 περιφερειακες τρυπες)

ολα τα αλλα σιγουρα ειναι διαφορετικα (τα full cover δεν κανουν απ'οτι ειδα)

οσο για την αποδοση

τα 22000 ειναι σχεδον τα ιδια με οτι πιανει μια κλοκαρισμενη GTX280 σε αντιστοιχο setup

(αληθεια ο 920 ειναι με το HT & turbo on στα 4,2?)

σιγουρα δεν συντρεχει λογος αναβαθμισης για κατοχους 280

αλλα ειναι μια πολυ καλη αγορα σε πολυ καλη τιμη για οσους θελουν καρτα τετοιας κατηγοριας

(ειδικα αν αναλογιστει κανεις τις τιμες των 280 μεχρι πριν απο λιγο καιρο)

Tι να σου πω...Στις 280 είχαν αλλάξει την απόσταση από τις 8800 με αποτέλεσμα το μπλοκ να το βάζω λίγο στραβά και με δύο βίδες για να "πιάσει".Σε αυτή μπαίνει κανονικά με το G80 adapter που δίνει η Swiftech.:D

Kαλά προφανώς αφού ίδια κάρτα είναι,όμως από δύο 280 που πέρασαν απ' τα χέρια μου ούτε κατά διάνοια δεν έπιαναν τέτοια ρολόγια.

Ναι,on και τα δύο.Θα δοκιμάσω κάποια στιγμή και με HT off.

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply
Όχι.Δεν έχουν καμία σχέση οι κάρτες.Μπορείς να το δεις κι απ' τη φωτο που έχω ανεβάσει.

Εγώ τα λέω...Universal...Το mcw60 το έχω από την 7950GT κι έχει περάσει τουλάχιστον από 6 κάρτες.:)

Δηλ. το gt200 adapter plate που αγόρασα δεν χρειάζεται;

Μου έχει μείνει και 1 full cover ek από την 8800gtx. Λες να κάνει;

Πώς να κάνει ρε συ??

Δες τη φωτο που έχω ανεβάσει με γυμνή την κάρτα...Δεν έχει καμία σχέση με την 8800.

2x285 η 295 μόνη.σαν διπυρινη π ειναι η 295 δεν θα εχει προβληματα με drivers?

Aν δε σε απασχολεί το κόστος τότε 2x285.Και πολύ πιο πάνω θα είσαι σε απόδοση και θα μπορείς να τις ψύξεις αν θελήσεις σε αντίθεση με το sandwich.

Aν δε σε απασχολεί το κόστος τότε 2x285.Και πολύ πιο πάνω θα είσαι σε απόδοση και θα μπορείς να τις ψύξεις αν θελήσεις σε αντίθεση με το sandwich.

Ψηφιζω club sadwich ολο τρελα!

Γιατι η 295 τι δυσκολία εχει στην ψύξη ? πχ μόνο αν θέλεις 2χ 295?

Γιατι η 295 τι δυσκολία εχει στην ψύξη ? πχ μόνο αν θέλεις 2χ 295?

Έχει λόγω σχεδιασμού;)Έτσι όπως είναι με τις κάρτες να "κοιτάζουν" η μία την άλλη δεν υπάρχει πολύς χώρος και επιπρόσθετα πρέπει να χρησημοποιηθεί μια ψύκτρα που να είναι ειδικά σχεδιασμένη για αυτή τη κάρτα,οπότε τις aftermarket ψύκτρες τις ξεχνάμε,εκτός και άν χωρέσουν δύο με μοντάρισμα.

Παιδες δεν χρειαζεται καποια αλλη , full load δεν περναει τους 75 βαθμους! Εγω και overclock που την εχω μεταξυ 45-75 κυμαινεται!

Παιδες δεν χρειαζεται καποια αλλη , full load δεν περναει τους 75 βαθμους! Εγω και overclock που την εχω μεταξυ 45-75 κυμαινεται!

A μωρέ κρύα είναι....:tomato:

Αλλά τι να λέμε εδώ έδωσες τα νερά για να πας σε αέρα...:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.