Jump to content

NEW nvidia GTX295 and GTX285

TheSpartan_twmn

Recommended Posts

Πάντως το περίεργο σε σχέση με τις άλλες κάρτες της σειράς 200 είναι το πίσω μέρος της , δηλαδή αυτό που βλέπουμε εμείς απο πάνω οταν είναι στο Pc , δεν έχει κάλυμμα αλλα βλέπεις τα chips

Δεν έχει κάλυμμα γιατί πλέον δεν έχει και μνήμες από πάνω...

Βtw τις έχωσες καθόλου να μας πεις πώς πάει??

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply
Δεν έχει κάλυμμα γιατί πλέον δεν έχει και μνήμες από πάνω...

Βtw τις έχωσες καθόλου να μας πεις πώς πάει??

Αυτο μόλις έλεγα σε ένα άλλο topic. Είμαι noob σε GPU benchmarking και δεν ξέρω τι να κάνω για να σας πώ πόσο πάει.

Μόνο 3dmark03 έτρεξα και απο 47.000(συνολικό) με την 260 , πήγα στα 54.000 με 285.

Στο crysis σε 1650χ1050 με optimal settings τα βάζει HIGH και όχι τα very high....

Αν θέλετε πέιτε μου τι να τρέξω και γενικά τι να κάνω και θα σας πώ αποτελέσματα

Λευτερη καλοριζικη!

οταν με το καλο ερθει κι η δευτερη παρτιδα ( μιας και η πρωτη εξαφανιστηκε εν ριπη οφθαλμου)

και εαν σε ενοχλει ο ηχος

περνα μια βολτα μπας και βρουμε καποια αλλη που να μην "κελαηδαει" ;)

ποσταρε και κανα '06 score

και κανα gpu-z temps κατα τη διαρκεια atitool artifact scan ή furmark stress test

Λευτερη καλοριζικη!

οταν με το καλο ερθει κι η δευτερη παρτιδα ( μιας και η πρωτη εξαφανιστηκε εν ριπη οφθαλμου)

και κανα gpu-z temps κατα τη διαρκεια atitool artifact scan ή furmark stress test

Γιώργη έπαιξες με καμία???

Μα ούτε μία να δούμε πως κλοκάρει ρε γμτ...:p

Mε το μάστορα στο πλευρό μας δεν υπάρχει φοβέρα καμιά :happy2:

Αυριο θα έχω τα αποτελέσματα..

Γιώργη έπαιξες με καμία???

Μα ούτε μία να δούμε πως κλοκάρει ρε γμτ...:p

θα το θελα κι εγω πολυ

αλλα....

ντεν μπρολαβαινει καρντια μου,

πολυ μοντα και ακομα περισσοτερα watercooling σε λεω

εχω πηξει

:help1:

θα το θελα κι εγω πολυ

αλλα....

ντεν μπρολαβαινει καρντια μου,

πολυ μοντα και ακομα περισσοτερα watercooling σε λεω

εχω πηξει

:help1:

εδω την δευτέρα που τον είδα εγώ ήταν απο πάνω μέχρι κάτω άσπρος...η μόντα δίνει και παίρνει

Λευτερη καλοριζικη!

Λοιπον στο 06' σε 1024χ768 έβγαλα 14216 με SM2.0 Score 6294 και HDR/SM3.0 Score 7890

Επίσης τρέχοντας furmark stress test σε 1024χ768 πήρα τα εξής αποτελέσματα : Score=8063 με FPS average=134

και παρακολουθώντας παράλληλα θερμοκρασίες με το GPU-Z πήρα μέγιστες 72C στην πρώτη ένδειξη GPU Temperature και 64C στην δέυτερη.Σε ηρεμία έχουν 41 και 33 αντίστοιχα.

(Και btw ποια απο τις 2 πρέπει να κοιτάω? Σε τι αναφέρεται η κάθε μια? και τελος πώς μπορώ να καθορίσω εγώ τις στροφές της GPU χειροκίνητα και να τις ξεκολήσω απο αυτο το μίζερο 40% ? :hang2:)

That's all folks..anything else? :baby:

καλα τα πηγαινει συμφωνα με το ποιο πανω review , αλλα ακομη πιο εντυπωσιακα τα πηγαινει η χ2 με τους νεους beta drivers

Το γνωστο παιχνιδι με τους drivers ... Θα βγαλει και η nvidia μετα , και παει λεγοντας.

Καλο ειναι και το review του guru3d .

ρε guys και gals τι γινεται??εκει που νομιζαμε οτι ολος ο κοσμος ειχε παρει ati 4800,ξεφυτρωνουν σαν τα μανιταρια οι αγγελιες για gtx200000000000!!!! μαζικα για gtx 285 kai ανω σας βλεπω!!!:happy2:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.