disssconected Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2008 Γεια σας παιδες μπορώ να ρωτήσω κατι? το gta iv το περίμενα τοσο καιρο, πηρα ενα καλο λαπτοπ και παλι μου κολαει! ελεος δηλαδη. intel centrino 2 dual core 2.53ghz, 4gb ddr2 ram, 250gb hdd και geforce 9600m gt. Δεν το θεωρώ λογικό να μου κολαει ακομα και στα πιο χαμηλα graphic settings. Δεν το δικαιολογω. Και τωρα η ερωτηση. Εχω τα vista home premium sp1. Μηπως εαν εβαζα τα xp pro sp3 πανω στο μηχανημα να εξοικονομούσα πόρους και να επαιζα πιο ανετα τα παιχνίδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Δεκέμβριος 9, 2008 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2008 εδώ άλλες και άλλες κάρτες desktop δεν την παλεύουν με αυτό το παιχνίδι, η 9600μ περιμένεις?Νομίζω οτι τίθεται και θέμα επεξεργαστή στην περίπτωσή σου..:nada: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Δεκέμβριος 9, 2008 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2008 Σε καμία περίπτωση δε θα κερδίσεις κάτι 50-100% πάνω σε επιδόσεις (τραγελαφικά νούμερα που τα άκουγα από πελάτες). Γύρω στο 5-10% είναι το ΜΕΓΙΣΤΟ gain που θα χεις.Όσο για το GTA IV, το laptop σου δεν είναι ισχυρό για να το παίξει στρωτά - απλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 9, 2008 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2008 Θα σου έλεγα να ρίξεις μία ματιά εδώ: http://www.thelab.gr/showthread.php?t=57772και εδώ: http://www.thelab.gr/showthread.php?t=57866για να καταλάβεις ότι το GTA4 δεν είναι και ότι πιο καλογραμμένο και πολλοί έχουν πρόβλημα με "θηρία". Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Δεκέμβριος 10, 2008 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2008 Η CPU είναι καλά... (εκτός αν ο κώδικας είναι τόσο χάλια). Η VGA είναι γενικά αδύναμη για μοντέρνο game. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Δεκέμβριος 10, 2008 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2008 απλα ισως αμα ειχε προβει σε αγορα gaming λαπτοπ..εφοσον τρεχει τετοια παιχνιδια..τωρα ισως να μην ειχε προβληματα...βεβαια με τα xp παιζει να σωσει κανα φρειμ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.