Goku Δεκέμβριος 18, 2008 #21 Δεκέμβριος 18, 2008 Goku την καρτα σου απο που την πηρες και ειναι η version 2???Ειναι ικανοποιητικο το συστημα ψυξης της?Κανει πολυ θορυβο? από το πλαίσιο..πλέον στέλνουν την βέρσιον 2. Είναι αρκετά αποδοτικό.Να φανταστείς δεν έχω μπει στον κόπο να βάλω την accelerro.Στο 30% που έχω το ανεμιστήρι δεν ακούγεται καθόλου και είναι μια χαρά από θερμοκρασίες.
chrismfz Δεκέμβριος 20, 2008 #23 Δεκέμβριος 20, 2008 Τελικα μου ήρθε η καρτα... Διαφορετική με αυτή που είχανφωτογραφία στο e-shop, έχει μία στρογγυλη-μακρουλη στις ακρεςψύκτρα η οποία στις 35% των στροφών σε idle με δωμάτιο "ζεστο"με αναμενο καλοριφερ μου βγαζε 35 βαθμους...Οπότε δεν πιστεύω πως χρειάζομαι ψυκτρα ακόμα :big_boss:
Goku Δεκέμβριος 21, 2008 #24 Δεκέμβριος 21, 2008 Τελικα μου ήρθε η καρτα... Διαφορετική με αυτή που είχανφωτογραφία στο e-shop, έχει μία στρογγυλη-μακρουλη στις ακρεςψύκτρα η οποία στις 35% των στροφών σε idle με δωμάτιο "ζεστο"με αναμενο καλοριφερ μου βγαζε 35 βαθμους...Οπότε δεν πιστεύω πως χρειάζομαι ψυκτρα ακόμα :big_boss::drool::drool::drool:photo pls..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.