crio Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2008 Μαζευτήκαμε την παρασκευή στο σπίτι του crusty και είπαμε να αμαρτήσουμε σαν παιδιά κι εμείς. Έτσι με τη συνοδεία ξηρού πάγου και του κάτωθι hardware έγιναν τρέλες Info hardware: Asus Rampage formula Intel q6600 Corsair Dominator 2x1GB pc10000 Ati randeon hd3850 Chieftec 650W Seagate 250gb hdd Κι επειδή μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις.Πάμε λοιπόν Αρχικά βλέπουμε το μαγικό υλικό του bencher Σημαντικότατο βήμα η μόνωση.Την οποία φυσικά επιμελήθηκα εγώ. (μη μας μείνει και κανένα Mobo στο χέρι) Το setup στημένο Ρίχνουμε το υλικό στο κάνιστρο και αρχίζουμε Το ανακατευτήρι μας είναι εκπληκτικό όπως βλέπεται.Έδωσε σίγουρα 200Mhz στο cpu μόνο του!!!! Με το sofos1990 να δίνει μάχη πάνω απο το κάνιστρο αρχίσαμε τις πρώτες δοκιμές με εμένα στο τιμόνι Και ιδού.Μετά από λίγο ο q6600 άρχισε τα δικά του ,4.5Ghz με 1.8V στον πυρήνα Η 3850 μονταρίστηκε κατάληλα απο εμένα (μολύβι - vcore mod) και τον crusty (κολήσεις-vmem mod) Οι δοκιμές δίνανε και περνανε για να βρούμε τα σωστά tweaks κτλ κτλ Η κούραση άρχισε να μας καταβάλει....... .......ώσπου ήρθε επιτέλους το σωστό σκορ Και μια φωτό του team στις 4 το πρωί που τέλειωσε ο πάγος BONUS VIDEO #1 YouTube - crio-crustytheclown-sofos1990 ΒΟΝUS VIDEO #2 Μέχρι το επόμενο Bench session... ΣΣ:Ευχαιστώ πολύ τον Gorillako για την ευγενική χορηγια του GorilloPot που απλά δεν παίζετε.Δεν ξεπάγωνε με την καμία.Επίσης τον Crusty για το φαί την άπλετη προσφορά γνώσεων αλλα και τη φιλεξενεία, τον sofos1990 για την υπομονή του να ανακατεύει τον πάγο και γενικά να επιμελείτε το θέμα του πάγου!!!Τέλος στον pastelidis.n.s. για την χορηγεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Δεκέμβριος 9, 2008 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2008 Ρε σεις μιλάμε δεν πήρα είδηση το πότε τραβήχτηκε το video....Άρε παντοφλάκια crio.....Όσο για το 06 μην ανησυχείς θα ξαναπάρεις την πρωτιά(QX9770) και μάλιστα σύντομα....Aντώνη, ευχαριστούμε για την φιλοξενία..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Δεκέμβριος 9, 2008 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2008 ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΑΦΡΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!! ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ VIDEO!!!!!! ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!ΧΑΑΧΑΑΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bassjunkies Δεκέμβριος 9, 2008 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2008 παιδιά κάνατε και γ@μώ τους χαβαλέδες. Την επόμενη φορά θέλω κι εγώ...!!!! Άντε και πρωτιές να βλέπουμε σιγά σιγά Link to comment Share on other sites More sharing options...
aeroengine Δεκέμβριος 9, 2008 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2008 Και εμεις στο ακαλεστο ε? καλαααα....:hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadCatMk21416003342 Δεκέμβριος 9, 2008 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2008 Χαχαχ, ωραίοι παιδιά Άντε κι εις ανώτερα με LN2 Με ψήνετε και μένα να αρχίσω να ψάχνω κανά modded bios για την 4850 τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Δεκέμβριος 9, 2008 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2008 Eίχαμε παίξει και με LN2, αλλά δεν είχαμε κρατήσει υλικό, κρίμα πάντως γιατί είχαμε περάσει ωραία....Αλλά ακόμα καλύτερα από άποψη πλάκας είχαμε περάσει πριν έναν μήνα περίπου που είχαμε πάλι πάγο και φυσικά ήταν και ο BeetleJuice στην πάρέα μας.....Εκεί να δεις πλάκα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Δεκέμβριος 10, 2008 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2008 Μπράβο βρε παιδιά...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Δεκέμβριος 10, 2008 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2008 Eίχαμε παίξει και με LN2, αλλά δεν είχαμε κρατήσει υλικό, κρίμα πάντως γιατί είχαμε περάσει ωραία....Αλλά ακόμα καλύτερα από άποψη πλάκας είχαμε περάσει πριν έναν μήνα περίπου που είχαμε πάλι πάγο και φυσικά ήταν και ο BeetleJuice στην πάρέα μας.....Εκεί να δεις πλάκα!!!!!Σκαθαρης ftw.....κανει ενα ανιαρο βραδυ να γινεται ξεφαντωμα.....:happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Δεκέμβριος 10, 2008 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2008 Λοιπον αντε να παρουμε την πρωτια με τις 3850 αντε να δουμε λιγο χρυσο....20 κιλα πιστευω μας φθανουν για 2 setup Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Δεκέμβριος 10, 2008 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2008 Ναι, βρε άνετα φτάνουν, αλλά έχουμε τα κουτιά να τα βάλουμε κάποιος πρέπει να επιμεληθεί αυτού του θέματος, γιατί από ότι θυμάμαι το κουτί έμεινε στον Αντώνη..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Δεκέμβριος 10, 2008 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2008 Λοιπον αυριο πεταξου μια βολτα στο Praktiker....αντε κανε κατι γιατι εγω εχω και δουλειες στο κεντρο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Δεκέμβριος 10, 2008 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2008 Λοιπον αυριο πεταξου μια βολτα στο Praktiker....αντε κανε κατι γιατι εγω εχω και δουλειες στο κεντρο....Έχω και εγώ δουλειές, άμα είναι ανοικτά απόγευμα ίσως πάω.....Έχω όμως και ένα μικρό ψυγειάκι κάτω στην αποθήκη, θα δω πόσο χωράει και γιατί μπορεί να μπει ο πάγος εκεί.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Δεκέμβριος 10, 2008 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2008 Λολ τώρα είδα το βίντεο,τρελή φάση Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Δεκέμβριος 10, 2008 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2008 Μπραβο !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Δεκέμβριος 12, 2008 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2008 Μπορει σημερα να εχουμε μερικα ποντακια...ταπεινα παντα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.