sofix Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2008 περιμενω 15/12 ενεργοποιηση της συνδεσης HOL double play lite στο πατρικο σπιτι,οπου επιστρεφω μετα τις σπουδες στην ομορφη μιναρουπολη...το θεμα ειναι οτι υπολογιστης εκει δεν προβλεπετε να υπαρξει πριν τις 20-22/12 που μετακομιζω..το ερωτημα ειναι το εξης: αν οντως ενεργοποιηθω στις 15/12 το σταθερο θα παιζει κανονικα ή χρειαζεται να σεταρω κατι μεσω ιντερνετ,ρουτερ κτλ? υποτιθεται οτι εχω γραμμη POTS,οποτε αν καρφωσω το σταθερο στο πριζακι θα παιζει κομπλε η τηλεφωνια?για διαφωτιστε τον α-νοιωθο, που μετα απο 8 χρονια τσαμπε ιντερνετ μεσω λαν,χρειαστηκε να πληρωσει για 1η φορα στη ζωη του,γι αυτο το "αγαθο" και δεν νοιωθει τι και πως...εδιτη τεχνικη υπηρεσια στην οποια τηλεφωνησα μπας κ με διαφωτισουν,με ειχε αναμονη 20λεπτα κ βαρεθηκα...τρελη εξυπηρετηση το τηλ κεντρο της ΧΟΛ...καλοριζικια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Δεκέμβριος 8, 2008 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Αν είναι έτσι Pots θα παίξει χωρίς να συνδεθεί στο router.Επίσης PC δεν χρειάζεται καθόλου, συνδέεται κατευθείαν στο router αν θες να έχεις Voip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 8, 2008 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Δοκίμασε να πάρεις μέχρι το μεσημέρι τηλέφωνο... Δεν θα θέλεις κατι ιδιαίτερο απο ρυθμίσεις, plug and play ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Δεκέμβριος 9, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2008 η HOL αποφασισε να με ενεργοποιησει 6 μερες νωριτερα ... ειχαν δωσει αναμενομενη ημερομηνια ενεργοποιησης 15/12 και με ενεργοποιησαν σημερα!! σα δε ντρεπονται...:daisy:edit σημερα κομπλε και το σταθερο..1 μερα εμεινα χωρις τηλ...(γραμμη POTS ) τα τηλεφωνα παιζουν κανονικα..ουτε φιλτρακια δεν εχω βαλει...2 κλασσικες "γονδολες" και 1 ασυρματη,παιζουν κομπλε..το τι ειχα διαβασει για καθυστερησεις,ενεργοποιησεις,5-6 μερες με νεκρα σταθερα μεχρι να ενεργοποιηθει η τηλεφωνια,καταρες,καντηλια,αφορισμους...μαλλον ειμαι κωλοφαρδος...ευγε στην HOL για την ενεργοποιηση αστραπη και φτου φτου σκορδα,μην την ματιασω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.