Jump to content

Ελαφρυ Antivirus για ελαφρυ υπολογιστη

tehpldn

Recommended Posts

Γεια σας,

Θα ηθελα την βοηθεια σας για την επιλογη ενος antivirus για εναν παλιο υπολογιστη που εχω και οπως

καταλαβαινετε θα ηθελα κατι απο ελαφρυ εως πολυ ελαφρυ αλλα να κανει οσο καλυτερη δουλεια γινεται.

Επισης θα ηθελα και ενα καλο και παραλληλα ελαφρυ firewall. Τελος, στον καινουργιο μου υπολογιστη θα

ηθελα να ξερω αν ειμαι καλυμμενος με το ZoneAlarm free ή αν χρειαζεται να βαλω την PRO εκδοση του για να ειμαι οκ.

ps. Μπερδευτικα λιγο και εγραψα στο τοπικ ελαφρυ υπολογιστη ενω εννοω παλιο.

Και το avg άστω καλύτερα.

Παρόλο που το είχα αρκετό καιρό χωρίς πρόβλημα στο δικό μου υπολογιστή, σε διάφορους φίλους που το πέρασα (ποιό άσχετοι, μέχρι εντελώς noob users) μετά από λίγο είχαν αποκτήσει trojan και διάφορα άλλα...

Επίσης είναι free αλλά από κάποια αναβάθμιση και μετά σου πετάει συνέχεια ένα μήνυμα αν θέλεις και καλά να αγοράσεις την retail έκδση του.

Δεν το συνιστώ πλέον.

Ρε παιδες με το AVG οταν παω να μπω σε ενα σκληρο μου βγαζει μηνυμα λαθους και μετα πεταγεται και λεει οτι ανιχνευσαι ιο. Και για να μπω στον σκληρο πρεπει να ανοιξω τα εγγραφα μου και απο εκει να παω στην μπαρα πανω και να επιλεξω τον σκληρο που θελω. Τι παιζει? Ασε που πιανει 42,500 στην μνημη. Λεω να βαλω το NOD32 που το ειχα παλια πριν κανω format.

Avira Antivir.

To AVG Free το χρησιμοποιουσα για παρα πολυ καιρο. Ελαφρυ, χωρις προβληματα.

Δυστυχως ομως μετα την εγκατασταση του Avira καταλαβα οτι δεν εκανε καθολου καλη δουλεια.

13 ιους βηκα στο μηχανημα μου, σε folder με backup και παλια data τα οποια το Avira ανιχνευσε αμεσα, το AVG ομως ακομα και οταν τα ειχα αποθηκευσει δεν καταλαβε τιποτα.

• 5 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.