tehpldn Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2008 Γεια σας,Θα ηθελα την βοηθεια σας για την επιλογη ενος antivirus για εναν παλιο υπολογιστη που εχω και οπωςκαταλαβαινετε θα ηθελα κατι απο ελαφρυ εως πολυ ελαφρυ αλλα να κανει οσο καλυτερη δουλεια γινεται.Επισης θα ηθελα και ενα καλο και παραλληλα ελαφρυ firewall. Τελος, στον καινουργιο μου υπολογιστη θαηθελα να ξερω αν ειμαι καλυμμενος με το ZoneAlarm free ή αν χρειαζεται να βαλω την PRO εκδοση του για να ειμαι οκ.ps. Μπερδευτικα λιγο και εγραψα στο τοπικ ελαφρυ υπολογιστη ενω εννοω παλιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Δεκέμβριος 8, 2008 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Όταν ακόμα είχα έναν pentium 4, είχα το avast, το οποίο είναι και δωρεάν....Δεν κατάλαβα ποτέ να μου κολλάει το pc από το συγκεκριμένο antivirus...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Δεκέμβριος 8, 2008 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 ^^avast ftw. Σαν να μην υπαρχει(μεταφορικα και κυριολεκτικα καμια φορα ομως) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tehpldn Δεκέμβριος 8, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Για το AVG Free τη γνωμη εχετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apollokk Δεκέμβριος 8, 2008 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Για το AVG Free τη γνωμη εχετε?Είναι σχετικά καλό, όπως και το avast!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadCatMk21416003342 Δεκέμβριος 8, 2008 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 AVG σε 3200+ εδώ. Δε το νιώθω καθόλου εκτός από το check που κάνει στον Thunderbird.Αν μπορείς να μας πεις κανα χαρακτηριστικό απ'το μηχανάκι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tehpldn Δεκέμβριος 8, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Εινα στα 1,56Ghz AMD 1800+ και εχει 512 μνημη μαζι με μια καρτα γραφικων fx 5600 256mb. Το εχω γυρω στα 6 χρονια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Δεκέμβριος 8, 2008 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 www.free-av.comΕλαφρυτερο και καλυτερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Δεκέμβριος 9, 2008 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2008 www.free-av.comΕλαφρυτερο και καλυτερο...Αν δε πέταγε και διαφημιστικά παράθυρα κάθε λίγο...:OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Δεκέμβριος 9, 2008 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2008 Και το avg άστω καλύτερα.Παρόλο που το είχα αρκετό καιρό χωρίς πρόβλημα στο δικό μου υπολογιστή, σε διάφορους φίλους που το πέρασα (ποιό άσχετοι, μέχρι εντελώς noob users) μετά από λίγο είχαν αποκτήσει trojan και διάφορα άλλα...Επίσης είναι free αλλά από κάποια αναβάθμιση και μετά σου πετάει συνέχεια ένα μήνυμα αν θέλεις και καλά να αγοράσεις την retail έκδση του.Δεν το συνιστώ πλέον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Δεκέμβριος 9, 2008 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2008 Αν δε πέταγε και διαφημιστικά παράθυρα κάθε λίγο...:OT:disable antivir pop upgoogle is your friend Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Δεκέμβριος 9, 2008 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2008 ακολουθώντας τον σοφιξ βρήκα αυτο για όλα τα λειτουργικά http://www.elitekiller.com/files/disable_antivir_nag.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
kataraman Δεκέμβριος 10, 2008 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2008 Βαλε ESET NOD32 και θα εισαι ΟΚ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Δεκέμβριος 10, 2008 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2008 Για firewall, ο default των win είναι μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tehpldn Δεκέμβριος 10, 2008 Author #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2008 Ρε παιδες με το AVG οταν παω να μπω σε ενα σκληρο μου βγαζει μηνυμα λαθους και μετα πεταγεται και λεει οτι ανιχνευσαι ιο. Και για να μπω στον σκληρο πρεπει να ανοιξω τα εγγραφα μου και απο εκει να παω στην μπαρα πανω και να επιλεξω τον σκληρο που θελω. Τι παιζει? Ασε που πιανει 42,500 στην μνημη. Λεω να βαλω το NOD32 που το ειχα παλια πριν κανω format. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias_d Δεκέμβριος 14, 2008 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2008 Το avast που είναι και free. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Δεκέμβριος 14, 2008 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2008 Avira Antivir.To AVG Free το χρησιμοποιουσα για παρα πολυ καιρο. Ελαφρυ, χωρις προβληματα.Δυστυχως ομως μετα την εγκατασταση του Avira καταλαβα οτι δεν εκανε καθολου καλη δουλεια.13 ιους βηκα στο μηχανημα μου, σε folder με backup και παλια data τα οποια το Avira ανιχνευσε αμεσα, το AVG ομως ακομα και οταν τα ειχα αποθηκευσει δεν καταλαβε τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Δεκέμβριος 16, 2008 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2008 Θεωρώ κι εγώ το Nod 32 ως ένα από τα πιο ελαφριά antivirus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenforce13 Μάϊος 29, 2009 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2009 +1 Avira κ +1 Avast ενα απο τα 2 βάλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάϊος 29, 2009 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2009 +1 Avira κ +1 Avast ενα απο τα 2 βάλε thread hijack? νομιζω μισο χρονο μετα θα χει βρει κατι ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.