darkfighter Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2008 Έχω αυτό το στικάκι, αλλά στην έκδοση των 4GB, το οποίο μόλις βγήκε από το πλυντήριο, και οταν το βάζω στον η/υ, αφού το έχω στεγνώσει βέβαια, μου βγάζει μνμ πως μια αγνωστη συσκευή συνδέθηκε στον η/υ και πως ήταν ανεπιτυχής η εγκατάστασή του.Τι να κάνω εκτός από το να αγοράσω άλλο?Το πήρα από το e-shop.
jpavly Δεκέμβριος 8, 2008 #2 Δεκέμβριος 8, 2008 Το στεγνώνεις και ξαναδοκιμάζεις με ρίσκο να έχει βραχυκυκλώσει και να κάψεις κάτι ακόμα ή δίνεις 10-15 ευρώ και παίρνεις ένα άλλο. Το κατάστημα που το πήρες δεν έχει καμία, μα καμία σχέση. Δεν καλύπτεσαι από εγγύηση.
darkfighter Δεκέμβριος 8, 2008 Author #3 Δεκέμβριος 8, 2008 Δεν θα τους πω ότι πλύθηκε αλλά ότι ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει.Στο site λέει πως έχει 10 χρόνια εγγύηση.Δεν θα το καταλάβουν κι όλας... αλλά μ' αρέσει που λένε πως είναι και αδιάβροχο...
jpavly Δεκέμβριος 8, 2008 #4 Δεκέμβριος 8, 2008 Χμ έχεις ένα δίκιο.Πρόσθετα Χαρακτηριστικά: Λαστιχένιο αδιάβροχο περίβλημαΔώσε το πίσω ως έχει.
nickstamat Δεκέμβριος 8, 2008 #5 Δεκέμβριος 8, 2008 Δεν θα τους πω ότι πλύθηκε αλλά ότι ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει.Στο site λέει πως έχει 10 χρόνια εγγύηση.Δεν θα το καταλάβουν κι όλας... αλλά μ' αρέσει που λένε πως είναι και αδιάβροχο...Καλά, είναι αδιάβροχο αλλά δε θα το έβαζα στη δοκιμασία να αντέξει στην πλύση με απορρυπαντικά και θερμοκρασία καμιά 60αριά βαθμούς... κτλ...
darkfighter Δεκέμβριος 8, 2008 Author #6 Δεκέμβριος 8, 2008 Τι εννοείς ως έχει, όπως είναι τώρα,ε?Καλά αν είναι θα περάσω αύριο από το μαγαζί, και για να μην κολλήσουμε σε τύπους (πχ "λέει πως το περίβλημα είναι μόνο αδιάβροχο" και τέτοια, ενώ ήταν κλειστό κανονικότατα με το καπάκι του) θα πω πως σταμάτησε ξαφνικά να δουλεύει...
astrolabos Δεκέμβριος 8, 2008 #7 Δεκέμβριος 8, 2008 Εμεις σε συμβουλεύουμε να πεις την αλήθεια. Εδώ δεν συζητάμε για τρόπους κατάχρησης εγγύησης. Από εκεί και πέρα ό,τι κάνεις είναι αυστηρά προσωπική σου υπόθεση.
darkfighter Δεκέμβριος 8, 2008 Author #8 Δεκέμβριος 8, 2008 φοβάμε οτι επειδή πλύθηκε θα μου πουν πως δεν μπορουν και τέτοια...
Chosen Δεκέμβριος 8, 2008 #9 Δεκέμβριος 8, 2008 Μήπως να αναλάμβανες την ευθύνη μιας και από δικό σου λάθος καταστράφηκε.Και πόσο έκανε 10; 15 ευρώ; Λίγο ξεφτίλα δεν είναι;...
MadCatMk21416003342 Δεκέμβριος 8, 2008 #10 Δεκέμβριος 8, 2008 Σήμερα είδα review του voyager, ο τυπάς το είχε πετάξει μέσα σε ποτήρι νερό, μέσα στην κατάψυξη για ώρες και μετά πήρε και τα data του από μέσα. Δε ξέρω τι καλύπτει η εγγύηση απ'όλα αυτά. Άσ'το μέχρι αύριο να στεγνώσει μαζί με τα ρούχα και ξανα βαλ'το μπας και είσαι τυχερός. Αν δεν, 20 ευρώ δεν είναι και λίγα. Πες τους ό,τι νομίζεις και καλή τύχη. :hang2: Edit: http://www.tcmagazine.com/articles.php?action=show&id=234&perpage=1&pagenum=3 EDIT: Το OCZ έριξε στο νερό, όχι το voyager Λάθος μου!
ΝTG Δεκέμβριος 8, 2008 #11 Δεκέμβριος 8, 2008 Eιχα (και εχω) ενα παρακμιακο στικακι των 4gb Της δουλειας,ειχα καμποσα πραματα μεσα..ξεχαστηκε σε ενα τζην και μπηκε για πλυσιμο. Το πρωτο καιρο..(απο 4-6η μερα περιπου) δεν αναβε καν οταν το εβαζα στο pc. Μετα αναβε μονο το ledaki και την επομενη μερα εβγαινε και το γνωστο μυνημα found new hardware Κλπ.Τα δεδομενα ηρθαν την επομενη εβδομαδα και απο τοτε δουλευει κανονικα..(παει 8-10 μηνες που "καθαριστηκε") Κοινως ,κανε λιγη υπομονη μπορει να ξαναδουλεψει. Αν χρειαζεσαι αλλο ,παρε αλλο.Αν εχεις δεδομενα που θες απλα αγορασε αλλο ενα. Υ.Γ Ουτε αδιαβροχο ηταν to stickaki ουτε καπακι ειχε .. Ισως να μη σας ενδιαφερει τι στικακι ηταν ...αλλα μπορω να σας πω τη μαρκα απο το παντελονι
nickstamat Δεκέμβριος 8, 2008 #12 Δεκέμβριος 8, 2008 Με βάση αυτα που λέει ο NTG, μπορεί να έχει ακόμα νερό μέσα. Δηλαδή να πέρασε μέσα από το βύσμα USB και να έχει μείνει ακόμα λίγο νερό, που λόγω κλειστού λαστιχένιου περιβλήματος να αργεί πολύ να στεγνώσει. Κάνε λίγη υπομονή και μην το συνδέεις στον υπολογιστή, μήπως και στεγνώσει το εσωτερικό του και παίξει. Έχω το Flash Voyager στα 16 GB και δε μου φαίνεται και πολύ στεγανοποιημένο στο σημείο που σταματάει το λάστιχο γύρω από το βύσμα...
dpolal Δεκέμβριος 9, 2008 #13 Δεκέμβριος 9, 2008 'Εχω την εντύπωση ότι αδιάβροχο σημαίνει προστασία από τυχαίο βρέξιμο και όχι πλήρη εμβάπτιση σε καυτό νερό (και βιολογικό πλύσιμο :bad: ). Παρόλα αυτά οι κινήσεις σου είναι οι εξής 2. 1- Το μονοπάτι της ηθικής. Το καταπίνεις, αφού λάθη είμαστε ανθρώπους κάνουμε και αγοράζεις άλλο. (το χαλασμένο κρέμασε το σαν ενθύμιο του λάθους ή της αφηρημάδας) 2- Ο ανήθικος δρόμος. Κάνεις γαργάρα το πλύσιμο, ντεν ήντα, ντεν ξέγω και το πας για αλλαγή. Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο για 15-20 ευρώ να επιλέξεις τον 2ο δρόμο, δεν τα βρίσκουμε στο δρόμο τα ευρώ στις μέρες μας αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο να φορτώνουμε στους άλλους τα λάθη μας πάντως.
Dolly Δεκέμβριος 9, 2008 #14 Δεκέμβριος 9, 2008 Μήπως να αναλάμβανες την ευθύνη μιας και από δικό σου λάθος καταστράφηκε.Και πόσο έκανε 10; 15 ευρώ; Λίγο ξεφτίλα δεν είναι;...Θα συμφωνήσω, δεν γίνετε από την μια να παραπονιόμαστε για τα RMA καταστημάτων και από την άλλη να είμαστε ‘Ελληνάρες’ και να ψάχνουμε πως θα κάνουμε λαμογιά για να γλιτώσουμε 15 ευρώ. Και άλλη μια παρένθεση το αδιάβροχο’ και το πλυντήριο δεν έχουν καμία σχέση.
mech5107 Δεκέμβριος 9, 2008 #15 Δεκέμβριος 9, 2008 Ρε παιδιά, δεν είναι τα 10-15 που κάνει ένα flashακι, αλλά τα δεδομένα μέσα του που κοστίζουν...
theo_mich Δεκέμβριος 9, 2008 #16 Δεκέμβριος 9, 2008 βγαλε το στικακι απο το λαστιχενιο περιβλημα του, τραβοντας τον κονεκτορα προς τα εξω. ας το να στεγνωσει ετσι για μια μερα, δες αν ανοιξε καμια κολληση (που αποκλειεται αλλα λεμε τωρα) και μετα δες αν παιζει
darkfighter Δεκέμβριος 9, 2008 Author #17 Δεκέμβριος 9, 2008 Είναι σφηνωμένο στο περίβλημά του και δεν βγαίνει, μόνος τρόπος είναι να κόψω το λάστιχο, που δεν το κόβω.
Tsek Δεκέμβριος 9, 2008 #18 Δεκέμβριος 9, 2008 Κάνε τοτε λίγο υπομονή μήπως και στεγνωσει σιγά σιγά....:sorry:
miror Δεκέμβριος 10, 2008 #19 Δεκέμβριος 10, 2008 Και από μένα μια ίδια με τον NTG, μαρτυρία και μάλιστα δύο φορές το ίδιο stick. Καλό βέβαια είναι πρώτα να περιμένουμε να στεγνώσει καλά και μετά η δοκιμή.
thanos21 Δεκέμβριος 10, 2008 #20 Δεκέμβριος 10, 2008 και με το σεσουαρ για τα μαλλια ριχτου μερικεσ ριππες να στεγνωση καλα !
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.