jimsid Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2008 Φιλοι μου καλημερα σας! Ζητω απεγνωσμενα την βοηθεια ολων των ειδικων της υδροψυξης γιατι αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Εχω μια ATI 2900GT και αγορασα και μια Thermaltake Tidewater αλλα εχω την εντυπωση οτι το Block της δεν ταιριαζει στην συγκεκριμενη καρτα γαφικων, μου φαινεται οτι ειναι λιγο μικρο. Τελος παντων με καποια μαιμουδια καταφερα να το στηριξω στην καρτα χρησιμοποιοντας αλλες βιδες απο αυτες που ηταν στην συσκευασια αλλα τα αποτελεσματα ηταν απογοητευτικα μιας και η θερμοκρασια στης ανεβαινε στον θεο και χωρις να την φορτωσω καθολου την καρτα. Ακομα δοκιμασα και τα αυτοκολητα ψυκτρακια της Thermaltake για τις μνημες της καρτας αλλα και παλι απογοητευτικα γιατι μετα απο καποια λεπτα λειτουργιας ξεκολουσαν και επεφταν! Μπορει καποιος φιλος να μου υποδείξει κατι για να λυσω το προβλημα μου? Σκεφτηκα να αγορασω και αυτο : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650701 το οποιο κανει λεει για την 2900ΧΤ και να το συνδεσω στην Tidewater αλλα δεν ξερω αν κανει στην 2900GT και τελικα το παρω αδικα και μου μεινει και αυτο, γιατι απο οτι βλεπω η Tidewater θα μου μεινει...Ευχαριστω πολυ και περιμενω με αγωνια την βοηθεια σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
l_satsok Δεκέμβριος 8, 2008 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 απο τη στιγμη που εκανες πατεντα για να τη βιδωσεις αφου δεν ταιριαζε ειναι πολυ πιθανονα μην παταει καλα ο χαλκος πανω στον πυρηνα της καρτας.κοιταξε το και βρες καποιο καλυτερο τροπο.επι πλεον αυτο που σκεφτεσε να αγορασεις βλεπω να εχει μονο ενα μικρο χαλκινο κομματι στο κεντρο της,τσιγγουνευτηκαν το χαλκο.καλα,ολο σαβουρες βγαζει η tt τελικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihalis87gr Δεκέμβριος 8, 2008 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Πολύ πιθανό να έχει αέρα μέσα.Ακολούθα τη διαδικασία εξαέρωσης που λέει στις οδηγίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimsid Δεκέμβριος 12, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2008 Το εκανα δεν επαιξε και απο αλλες πηγες που ρωτησα οι περισσοτεροι μου ειπαν οτι μαλλον δεν κανει το block Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihalis87gr Δεκέμβριος 12, 2008 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2008 Τι μέγεθος έχει ο πυρήνας και δεν κάνει?:giveup:Αποκλείεται να μην ταιριάζει...Μάλλον κάτι κάνεις λάθος.Μήπως το σφίγγεις πάρα πολύ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.