Jump to content

Thermaltake Tidewater & ATI 2900GT

jimsid

Recommended Posts

Φιλοι μου καλημερα σας! Ζητω απεγνωσμενα την βοηθεια ολων των ειδικων της υδροψυξης γιατι αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Εχω μια ATI 2900GT και αγορασα και μια Thermaltake Tidewater αλλα εχω την εντυπωση οτι το Block της δεν ταιριαζει στην συγκεκριμενη καρτα γαφικων, μου φαινεται οτι ειναι λιγο μικρο. Τελος παντων με καποια μαιμουδια καταφερα να το στηριξω στην καρτα χρησιμοποιοντας αλλες βιδες απο αυτες που ηταν στην συσκευασια αλλα τα αποτελεσματα ηταν απογοητευτικα μιας και η θερμοκρασια στης ανεβαινε στον θεο και χωρις να την φορτωσω καθολου την καρτα. Ακομα δοκιμασα και τα αυτοκολητα ψυκτρακια της Thermaltake για τις μνημες της καρτας αλλα και παλι απογοητευτικα γιατι μετα απο καποια λεπτα λειτουργιας ξεκολουσαν και επεφταν! Μπορει καποιος φιλος να μου υποδείξει κατι για να λυσω το προβλημα μου?

Σκεφτηκα να αγορασω και αυτο : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650701 το οποιο κανει λεει για την 2900ΧΤ και να το συνδεσω στην Tidewater αλλα δεν ξερω αν κανει στην 2900GT και τελικα το παρω αδικα και μου μεινει και αυτο, γιατι απο οτι βλεπω η Tidewater θα μου μεινει...

Ευχαριστω πολυ και περιμενω με αγωνια την βοηθεια σας

απο τη στιγμη που εκανες πατεντα για να τη βιδωσεις αφου δεν ταιριαζε ειναι πολυ πιθανο

να μην παταει καλα ο χαλκος πανω στον πυρηνα της καρτας.

κοιταξε το και βρες καποιο καλυτερο τροπο.

επι πλεον αυτο που σκεφτεσε να αγορασεις βλεπω να εχει μονο ενα μικρο χαλκινο κομματι στο κεντρο της,τσιγγουνευτηκαν το χαλκο.

καλα,ολο σαβουρες βγαζει η tt τελικα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.