ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΝΕΛ. Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2008 Παιδιά ψάχνω πληροφορίες για μία εργασία που έχω αναλάβει στη σχολή με θέμα:"Distributed Computing". Αν γνωρίζει κάποιος τίποτα π.χ. βιβλιογραφία ή οτιδήποτε άλλο παρακαλώ ας στείλει. Θα με σώσει!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 7, 2008 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 στη βιβλιοθηκη της σχολης σου κοιταξες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 7, 2008 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 To Internet έχει πραγματικά ά-πε-ι-ρ-η πληροφορία για αυτό. Τι ακριβώς ψάχνεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΝΕΛ. Δεκέμβριος 7, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 Κοίταξα.Έχει κάποια βιβλία αλλά επειδή είναι οικονομικό το τμήμα όπως καταλαβαίνεις η βιβλιογραφία είναι περιορισμένη γύρω από τέτοια θέματα..Για το internet ξέρω ότι έχει άπειρα πράγματα για το Distributed Computing.Το θέμα είναι τι από αυτά μπορεί να μπει στην εργασία γιατί ο καθηγητής θέλει καλές πηγές (π.χ. επιστημονικά άρθρα) και χρόνος δυστυχώς δεν υπάρχει. Σίγουρα θα χρησιμοποιήσω πληροφορίες από Wikipedia-έχει αρκετές.. Ξέρετε αν υπάρχει τπτ από ελληνική βιβλιογραφία?? Ψάχνω γενικά ότι έχει σχέση με Distributed Computing δεν είμαι περιορισμένος σε κάτι συγκεκριμένο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 7, 2008 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 καλο θα ειναι να μην παρεις πολλα απο wiki αφου πλεον το ξερει και η κουτση μαρια (και οι αλλες κουτσες) εσυ θα κρινεις τι μπορει να μπει στην εργασια,νομιζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΝΕΛ. Δεκέμβριος 7, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 Καλώς έγινε,θα το ψάξω και εγώ λίγο το θέμα και βλέπουμε.Σ'ευχαριστώ τα λέμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Δεκέμβριος 7, 2008 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 τι ακριβώς ψάχνεις για το dc ξέρεις;κάνε, με τον καθηγητή σου μαζί, μια δομή, να ξέρεις που θα κινηθείς, τι ακριβώς ψάχνεις και με τι θα ασχοληθείς. δεν είναι λίγα αυτά που μπορείς να γράψεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Δεκέμβριος 13, 2008 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2008 Πηγες μπορεις να βρεις απτο wiki, οπου βαζοντας τα στο google μετα θα σου βγαζει αλλα site και εκει θα παιρνεις πραγματα και καινουργιες πηγες κοκ.. Συμφωνω απολυτα ως προς τον σχεδιασμο της δομης. Αυτο συνηθως ειναι και το πιο δυσκολο κομματι, αφου ξερεις τι να γραψεις το να το βρεις μετα ειναι διαδικαστκο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.