Prof_Chaos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2008 Λοιπόν έχουμε εναν 6400 διπύρηνο που φτάνει στα 3.6 (450χ8) με 1.3475 τάση για πλάκα ..Εχουμε και εναν τετραπύρηνο Q6600 G0 Class b ,που τον έχω στα 3.0GHZ (333x9) χωρίς να έχω ανεβάσει καθόλου τάση..και οι 2 σταθεροί και τεσταρισμένοι σε αυτές τις συχνότητες..Ποιος είναι καλύτερος; ιδού η απορία..Στην πρώτη περίπτωση του δυπήρηνου έχω μεγάλο bandwindth μεγαλύτερη συχνότητα και μεγαλύτερη τάση.Στην δεύτερη περίπτωση μικρότερο bandwindth μικρότερη συχνότητα ελάχιστη τάση ,αλλα 4 πυρήνες..Ποιο δίνει καλύτερες επίδοσεις; εστω οτι φτάσω τον 4πυρηνο στα 3.2 με λίγο raise στα volt αξίζει να τον κρατήσω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Δεκέμβριος 7, 2008 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 Τους έχεις και τους 2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prof_Chaos Δεκέμβριος 7, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 Τους έχεις και τους 2?ναι και τους δύο τους έχω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 7, 2008 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 Το ποιο σημαντικό... Επιδόσεις σε ποιο τομέα, games ή video editing κτλ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prof_Chaos Δεκέμβριος 7, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 χμμμ παίζω και παιχνίδια αλλά έχω και 2 κονσόλες οπότε δεν δίνω εμφαση στο gaming του υπολογιστή..Video editing με ενδιαφέρει πάρα πολύ..οπότε φαντάζομαι θα μου πείς 4 πύρηνο..αλλά και στα παιχνίδια θα δώ καμια τρομερή διαφορά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Δεκέμβριος 7, 2008 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 Tην απαντηση την ξερεις απο μονος σου... και ειναι κ σωστη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Δεκέμβριος 7, 2008 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 ναι και τους δύο τους έχω..Αφού τους έχεις και τους 2 γιατί δεν κάθεσαι να τους δοκιμάσεις σε αυτά που τους χρειάζεσαι να δεις ποιος πάει καλύτερα?Όλα τα άλλα είναι να'χαμε να λέγαμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prof_Chaos Δεκέμβριος 7, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 κοιταξε στο πολύ πρόχειρο νομίζω οτι είμαι πιο γρήγορος με τον 4πυρηνο ..ισως είναι και ψυχολογικό..απο την άλλη έχω πολύ λίγο χρόνο για να κάνω τα τέστ που έκανα κάποτε..μαλλον προς τους 4 πυρήνες πάω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theovaz Δεκέμβριος 7, 2008 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 4πύρηνος...Είχε κάνει ένα παρόμοιο τεστ ένα παιδί από εδώ μέσα(δεν θυμάμαι ποιός),όπου σύγκρινε 8400 4+ghz με q6600 3.6 ghz πάνω σε παιχνίδια.Κέρδισε ο q6600(Καλά για video editing ούτε καν που το συζητάμε.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
geoal Δεκέμβριος 7, 2008 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 τσιμπα λιγο παραπανω την ταση στο Q6600 και τα 3,6+ θα τα δεις ευκολα πιστευω. Οποτε δεν θα εχεις και διλημματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolaris2002 Δεκέμβριος 18, 2008 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2008 Πυρήνες φυσικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.