xrist Ιανουάριος 8, 2009 #1841 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 απ οτι καταλαβα ανηκεις στις 2 τελευταιες κατηγοριες.σωστα? σε κουρασε η ζαρτινιερα?αγνοησε το ποστ και μη το σχολιασεις.αλλιως πες καποιο επιχειρημα. Έχουν στερέψει τα επιχειρήματά μου...Νίκησες Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Ιανουάριος 8, 2009 #1842 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 Λοιπόν βγάζω τον Vil από τους κοπτοράπτες.Πήρες επάξια τη θέση του.Έλεος Δεν παρακολουθεί κανένας από την Δ.Ο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 8, 2009 #1843 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 Ναι, παρακολουθώ εγώ. Αλλά αν κόψω αυτούς που θέλω, δεν θα μείνουν και πολλοί συμμετέχοντες Για τελευταία φορά, στον επόμενο χαρακτηρισμό έχουμε thread ban. Δεν θέλω να χαλάσουμε τις καρδιές μας (είναι και λεπτό το ζήτημα) αλλά αρκετό στόλισμα έχει πέσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Ιανουάριος 8, 2009 #1844 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 Δεν θα είτα προτιμότερο να κοπούν οι (παρεκτρπόμενοι) και να συνεχίσουν οι σωστοίανεξαρτήτως αριθμού συμμετεχόντων?Άν και εκτιμώ ότι το θέμα έχει εξαντληθεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 8, 2009 #1845 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 Συμφωνώ ότι έχει εξαντληθεί. Θα το κλειδώσω και αν χρειαστεί να επανέλθουμε, ανοίγουμε καινούργιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.