Jump to content

Θάνατος 15χρονού και επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

HotPeanut

Recommended Posts

οποιος εχει τη μυγα... :whistling

Μάρτης, γδάρτης και παλουκοκάφτης...

Τσάκωνα, μην τσιμπάς από τα trolls, μέχρι εκεί φτάνουν οι διανοητικές και διαλλεκτικές τους δυνατότητες: πετάνε την αοριστολογία τους και μόλις έρθει η ώρα να προβάλλουν και τα επιχειρήματά τους, αρχίζουν τις παροιμίες, τα :whistling και τα τρία πουλάκια κάθονται.

Ευελπιστώ να τους μάθει κάποτε το Hi5 και το Indyμύδια πως να επιχειρηματολογούν χωρίς να φαίνονται αδαείς :)

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply
Μάρτης, γδάρτης και παλουκοκάφτης...

Τσάκωνα, μην τσιμπάς από τα trolls, μέχρι εκεί φτάνουν οι διανοητικές και διαλλεκτικές τους δυνατότητες: πετάνε την αοριστολογία τους και μόλις έρθει η ώρα να προβάλλουν και τα επιχειρήματά τους, αρχίζουν τις παροιμίες, τα :whistling και τα τρία πουλάκια κάθονται.

Ευελπιστώ να τους μάθει κάποτε το Hi5 και το Indyμύδια πως να επιχειρηματολογούν χωρίς να φαίνονται αδαείς :)

βλεπω τα δικα σου πανεξυπνα επιχειρηματα

μαλλον εσυ εισαι ο διανοητικα καθυστερημενος.

/smarta$$ mode on (gznp διορθωσε αν πεφτω εξω).Βασικα homo sapiens ειναι το επιστημονικο ονομα του συγχρονου ανθρωπου.

(sapiens=σοφος )

Εγω παλι νομιζα οτι το homΕ ηταν ο πληθυντικος (των sapien-τηδων) και ειπα "μπραβο ο dellman... Τι μορφωσις"!!

2htznzxmfly01uxabrih.png

:hehe:

Αν ενοχλεί βγάλτε το...

αλλά ρε παιδιά δεν χρειάζεται κάποιος mod να σας βάζει σε τάξη και σε λογική... ο πιο ώριμος ας κάνει πίσω, δεν είναι χαζοί όσοι διαβάζουν εδώ και πραγματικά προτιμώ να διαβάζω κάποιες ωραίες ιδέες και απόψεις, παρά να βλέπω κόσμο να τσακώνεται πάλι για πολιτική... έχουμε βαρεθεί να τους ακούμε τους πολιτικούς μην τα λέμε και μεταξύ μας...

Ο προισταμενος μου στη δουλεια βλεπωντας αυτα το μονο που ειπε ειναι οτι δεν περιμενεις απο μια χωρα μελος της ευρωπαικης ενωσης τοσα χρονια να εχει τετοια προβληματα. Μηπως εντελει δεν ειμαστε πολιτισμενοι?

να του θυμησεις οτι μεχρι πριν 10 χρονια οι ιρλανδοι σκοτωναν αθωα παιδακια και κοσμο στην Αγγλια. :pleasantry:

να του τονισεις το "παιδακια".

να του θυμησεις οτι μεχρι πριν 10 χρονια οι ιρλανδοι σκοτωναν αθωα παιδακια και κοσμο στην Αγγλια. :pleasantry:

να του τονισεις το "παιδακια".

Οι Iρλανδοί δεν είναι Εγγλέζοι. Είναι άλλη φυλή. Δεν υπάρχει σύγκριση με μας, που σκοτωνόμαστε μεταξύ μας.

Ακολουθεί επιστολή έλληνα μπάτσου (πρώην αστυνομικού), με αφορμή τα τελευταία γεγονότα. Μιά ευκαιρία να θυμηθούμε πως υπάρχει και η άλλη πλευρά, αυτήν που θέλουν να κρύβουν οι εξοργισμένοι \"αντιεξουσιαστές\" της πενταροδεκάρας:

\"Με αφορμή την δολοφονία του Αλέξανδρου από \'\'συνάδελφο\'\' μου είδα τα καθεστωτικά Μ.Μ.Ε. όπως επίσης και μερίδα πολιτών αλλά δυστυχώς και κ(υ)νοβουλευτικής ομάδας να επιτίθενται φραστικά αλλά και σωματικά σε όλους τους αστυνομικούς, χύνοντας όλο το δηλητήριο τους.

Οι πράξεις τους είναι φανερό ότι είναι απόρροια πολιτικαντισμού, κομπλεξισμού και άκρατου ρεβανσισμού. Για εξήγησε μου όμως αγαπητέ συμπολίτη γιατί να δέχομαι προπηλακισμούς αλλά και αχαρακτήριστες ύβρεις για εμένα και την οικογένεια μου για τις πράξεις ενός δολοφόνου. Μήπως για τους αστυνομικούς υπάρχει συλλογική ευθύνη;;;

Υπηρετώ στην ΕΛ.ΑΣ. 4 χρόνια σε μάχιμη υπηρεσία εάν και μου δόθηκε η ευκαιρία πάρα πολλές φορές για βυσματική θέση με σαφώς καλύτερη αμοιβή, βλέπετε ήθελα, ο *******, να προσφέρω κάτι σε αυτόν τον τόπο και να μην γίνω ο κλασσικός καρεκλοκένταυρος δημόσιος υπάλληλος που τα ξύνει όλη μέρα. Αυτό βέβαια άλλαξε την τελευταία εβδομάδα ύστερα από την άδικη επίθεση που δέχομαι εγώ και οι συνάδελφοι μου. Έγινα και εγώ \"μπάτσος\"!

ΜΗΝ περιμένετε να έρθω αμέσως όταν θα με χρειαστείτε, ΜΗΝ περιμένετε πλέον να σώσω την ζωή και την περιουσία σας, ΜΗΝ περιμένετε να σώσω την κόρη σας από τον βιαστή, ΟΥΤΕ να συλλάβω τον έμπορο που πουλάει ναρκωτικά στον υιό σας. Μπάτσο με λέγατε, Μπάτσος έγινα.

Ακόμα και για εσένα που μπορεί να μην με έβριζες, ούτε με λοιδορούσες, αλλά δεν έκανες τίποτα όταν δεχόμουν αυτήν την άδικη επίθεση. Διότι κάθε φορά που έκραζαν τα Μ.Μ.Ε. δεν πήρες τηλέφωνο στον τηλεοπτικό σταθμό να διαμαρτυρηθείς, όταν τραυματίστηκα για να πιάσω τον έμπορο και συγκάλυπτε η κυβέρνηση δεν βγήκες στους δρόμους, όταν...καιγόμουν από βόμβες παρακρατικών \'αριστερό\'φασιστών έκανες σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Δεν απαίτησα ούτε περισσότερα χρήματα ούτε ‘ευχαριστώ’ για να κάνω την δουλειά μου, τον σεβασμό σου μόνο ζήτησα.

Και να ’μαι ένας ακόμα μπάτσος. Μπορείς πλέον να ΜΗΝ κοιμάσαι ήσυχος διότι εγώ και οι συνάδελφοι μου γίναμε όλοι μπάτσοι. Όπως ακριβώς ήθελες. Απέκτησες την αστυνομία που σου αξίζει όπως ακριβώς έχεις και τους πολιτικούς που σου αξίζουν.

Καλό βράδυ, λοιπόν.

ένας πρώην αστυνομικός - νυν \"μπάτσος\", \"γουρούνι\" και \"δολοφόνος\".

στο περι πολιτισμενων πηγαινε. Επισης να του θυμισει τι εγινε @ λοσ αντζελες 1992 και παρισι (2006?) . αυτα συμβαινουν , σε εμας η εξαιρεση ειναι οτι το κρατος απλα κατερευσε.

Πφφφ... δεν ξερω τι γινοταν.. εγω ξερω τι γινετε τωρα. Βλεπεις στο δρομο κ@λογρια να πηγαινει με 2 και απο πισω μια ουρα απο αυτοκινητα, ενας ρε γμω δεν θα της τραβηξει μια κορνα!

Εγω δεν εχω αυτοκινητο και ριχνω μουτζες απο το 42B :happy2:

@l2phile : Σωστος και αγανακτισμενος ο τσος-μπα, αλλα λαθος κατα την γνωμη μου, η σκεψη του, γιατι ειναι σε νευραλγικη θεση. Δεν ειναι γραφιας σε ΚΕΠ. Γιατροι, αστυνομια και 5-6 αλλα επαγγελματα (δυστυχως/ευτυχως) δεν εχουνε "δικαιωμα" στην λευκη απεργια, οσο κι αν τους λενε διαφθαρμενους-μπατσους/φακελλακηδες-γιατροκομπογιαννητες/κλπ κλπ

Δες το απλα για να μην παμε σε ακροτητες και θεωρητικουρες για λειτουργημα κλπ κλπ. Βρεθηκαν σε μια δουλεια (σαν ολες τις αλλες) Στην δουλεια αυτη οπως ΟΛΕΣ οι δουλειες, εχουν καποια προνομια/θετικα και απαιτουνται καποιες θυσιες. Μια απο τις θυσιες ειναι αυτη της απαγορευσης της "λευκης" απεργιας.

Πφφφ... δεν ξερω τι γινοταν.. εγω ξερω τι γινετε τωρα. Βλεπεις στο δρομο κ@λογρια να πηγαινει με 2 και απο πισω μια ουρα απο αυτοκινητα, ενας ρε γμω δεν θα της τραβηξει μια κορνα!

Εγω δεν εχω αυτοκινητο και ριχνω μουτζες απο το 42B :happy2:

A καλα αγνωστο πραγμα η κορνα εξω ρε...

1 μηνα εξω και μονο μια φορα ακουσα κορνα απο ενα... εκχιονιστικο στις 5 το πρωι την τελευταια μερα που εφευγα. Με παραξενεψε τοσο πολυ αυτος ο ηχος μετα απο 1 μηνα ησυχιας.

Μετα γυρισα στην Κυψελη... :help1:

Δεν κορναρω ποτε. Καμμια 50ρια φορες στα 7 χρονια. Σε φαναρι οταν κοιμαται ο πρωτος, γενικα ειμαι ησυχος οτι οι απο πισω μας θα τον ξυπνησουνε οποτε δεν κορναρω. 2-3 φορες εχω χασει φαναρι, επειδη δεν κορναρω, ο μπροστα εξακολουθει να κοιμαται και δεν υπαρχει αμαξι πισω μας :hehe:

Ειδε κανεις σημερα το εξωφυλλο της αυριανης?

Με κατι γραμματα ΝΑ γραφει "Εαν η αστυνομια ειναι ανικανη να αναλαβουν οι πολιτες η το ΚΚΕ"...

και στην σελιδα 3 διαβαζουμε

To KKE ειναι το μοναδικο κομμα που διαθετει οργανωμενη πολιτικη δυναμη και εσωτερικες δομες υποδειγματικης πειθαρχιας ωστε να ειναι σε θεση να επιστρατευσει σημαντικο αριθμο μελων του στην κατευθυνση της πρακτικης περιφρουρησης της ταξης και της ασφαλειας

δηλαδη οποιος καταδικαζει τα επεισοδια εχει δικαιωμα να αυτοχριστει ιδιωτικη αστυνομια?Ειναι με τα καλα τους οι ανθρωποι και αναβουν τετοια φυτιλια με εφημεριδα?Η ειρωνεια ειναι οτι στην ιδια εφημεριδα ,σε αλλη σελιδα αναφερεται το περιστατικο στο περιστερι με εναν μαθητη που τον πυροβολησε αγνωστος στο χερι...Δηλαδη τα σαινια που γραφουν την εφημεριδα δεν σκεφτονται καν οτι αν αρχισει οποιοσδηποτε να θεωρει τον εαυτο του Καλαχαν θα σφαχτουμε σε εθνικο επιπεδο και θα πολλαπλασιαστουν τετοιου ειδους επεισοδια?Αν ζηλεψει το ΛΑΟΣ πχ και βγει κι αυτο στους δρομους και εκμεταλλευτει την ευκαιρια να κανει καμμια "εκκαθαρισουλα" τι γινεται?Η αν ζηλεψουν οποιοιδηποτε ακροαριστεροι η ακροδεξιοι εξωκοινοβουλευτικοι?

συλλογική ευθύνη

εμεινε στην ιστορια ως ενα απο τα κλασικοτερα νομικα τερατουργηματα του ναζισμου.

Ειδε κανεις σημερα το εξωφυλλο της αυριανης?

Με κατι γραμματα ΝΑ γραφει "Εαν η αστυνομια ειναι ανικανη να αναλαβουν οι πολιτες η το ΚΚΕ"...

και στην σελιδα 3 διαβαζουμε

δηλαδη οποιος καταδικαζει τα επεισοδια εχει δικαιωμα να αυτοχριστει ιδιωτικη αστυνομια?Ειναι με τα καλα τους οι ανθρωποι και αναβουν τετοια φυτιλια με εφημεριδα?Η ειρωνεια ειναι οτι στην ιδια εφημεριδα ,σε αλλη σελιδα αναφερεται το περιστατικο στο περιστερι με εναν μαθητη που τον πυροβολησε αγνωστος στο χερι...Δηλαδη τα σαινια που γραφουν την εφημεριδα δεν σκεφτονται καν οτι αν αρχισει οποιοσδηποτε να θεωρει τον εαυτο του Καλαχαν θα σφαχτουμε σε εθνικο επιπεδο και θα πολλαπλασιαστουν τετοιου ειδους επεισοδια?Αν ζηλεψει το ΛΑΟΣ πχ και βγει κι αυτο στους δρομους και εκμεταλλευτει την ευκαιρια να κανει καμμια "εκκαθαρισουλα" τι γινεται?Η αν ζηλεψουν οποιοιδηποτε ακροαριστεροι η ακροδεξιοι εξωκοινοβουλευτικοι?

εμεινε στην ιστορια ως ενα απο τα κλασικοτερα νομικα τερατουργηματα του ναζισμου.

μαλλον ξεχνας οτι ο καραμανλης ηθελε να περασει νομο να οπλοφορουν οι σεκιουριταδες,και απο το κραξιμο που εφαγε εκανε πισω...

οτι σε συμφερει λες ε?:tomato:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.