Dolly Δεκέμβριος 18, 2008 #1381 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2008 Ε παιδιά με αεροβόλο την έφαγε ο μικρός και προφανώς από απόσταση. Αν τον είχε πάρει στο μπουφάν δεν θα το είχε καταλάβει καν. Δεν δικαιολογώ τίποτα γιατί αν την είχε φάει και στο μάτι θα το είχε χάσει…Απλά το λέω γιατί το παρουσιάζουν λες και ο τύπος έβαλε κατά των παιδιών με 50άρι του στρατού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Δεκέμβριος 18, 2008 #1382 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2008 Kαποιοι θέλουν μα μείνει στη επικαιρότητα τα θέμα ''πυροβολισμός σε παιδιά''Πουλάει και συμφέρει.Αλλα και γαμώ το σημάδι όμως ε..... στο χέρι...πρωταθλητής σκοπευτής.Άγνωστος ο δράστης....Μα καλά για τον αστυνομικό βρέθηκαν ''χιλιάδες'' μάρτυρες..τώρα ούτε ένας?Στο ΜΕGA δεν λένε οτι ήταν απο αεροβόλο.... μιλάνε για πυροβόλο όπλο....Πολύ βρωμάει η ιστορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Δεκέμβριος 18, 2008 #1383 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2008 Τώρα μόλις διάβασα και εγώ πως λένε πως είναι από 38άρι…Το θέμα είναι (επειδή ασχολούμαι από μικρός με σκοποβολή/κυνήγι) πως αν είναι όντος 38άρι, η πιθανότητα να την έφαγε και να μην το κατάλαβε μέχρι να του το δείξουνε είναι 0. Είναι σαν να φας κγλομπιά στην μούρη και να περιμένεις να στο πει ο διπλανός μόνο χειρότερα!Η παραπληροφόρηση σε όλο της το μεγαλείο, όπως πάντα. Και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λένε πως θα περιμένουν βαλλιστική εξέταση για να διαπιστωθεί από τι όπλο είναι, η διαφορά τον 2 βλημάτων είναι κάτι παραπάνω από μεγάλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Δεκέμβριος 18, 2008 #1384 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2008 ΚΑΙ από αεροβόλο 45άρη άμα φας μολύβι το καταλαβαίνεις αμέσως γιατί πονάει πάρα πολύ........ Μάλλον κάνας αγανακτισμένος ανθρωπάκος θα είναι και θα άρχισε να ρίχνει..... Άντε καλή αρχή..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 18, 2008 #1385 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2008 Αντε να γινουμε Τεξας να ξεκαυλωσουμε εθνικος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Δεκέμβριος 18, 2008 #1386 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2008 Αντε να γινουμε Τεξας να ξεκαυλωσουμε εθνικος. φαντασου να κυνηγησει κανας καταστηματαρχης καναν κουκουλοφορο με την κουμπουρα και να περνανε μπροστα απο Ματατζη και να πει ο Ματατζης "αααα εγω δεν πρεπει να προκαλω,δεν κανω τιποτα" Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Δεκέμβριος 18, 2008 #1387 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2008 Αντε να γινουμε Τεξας να ξεκαυλωσουμε εθνικώς. Ε ναι.... εκεί μπαίνει ο πιτσιρικάς στο σχολείο και γαζώνει καμιά 10αρια συμμαθητές του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 18, 2008 #1388 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2008 φαντασου να κυνηγησει κανας καταστηματαρχης καναν κουκουλοφορο με την κουμπουρα και να περνανε μπροστα απο Ματατζη και να πει ο Ματατζης "αααα εγω δεν πρεπει να προκαλω,δεν κανω τιποτα"Σου φαινεται αστειο Τσακωνα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Δεκέμβριος 18, 2008 #1389 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2008 Σου φαινεται αστειο Τσακωνα?οχι,προβλεψιμο.Οταν ενας <αναγκαιος> θεσμος υπολειτουργει,αναγκαστικα ΅΅κατι ΅΅ θα μπει στην θεση του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 18, 2008 #1390 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2008 Ελπιζω τοτε να ξερεις απο καλο σημαδι Link to comment Share on other sites More sharing options...
al6s Δεκέμβριος 18, 2008 #1391 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2008 Καταστηματάρχης με κουμπούρι, χλωμό.Άλλοι έχουν τα κουμπούρια.Μπάτσοι και ναζί το ίδιο μαγαζί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Δεκέμβριος 18, 2008 #1392 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2008 Χαίρομε που δεν βλέπω γενικεύσεις…Μπάτσοι και ναζί το ίδιο μαγαζί. Να αφαιρέσουμε τα όπλα από αστυνομία, από στρατό, να γίνουμε άοπλη Ελβετία για να είμαστε σίγουροι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Δεκέμβριος 18, 2008 #1393 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2008 Εντάξει ρε παιδιά. Μόνο οι άλλοι θα διασκεδάζουν? Εμάς γιατί δεν μας παίζουν?Ναζί ξε ναζί, δεν με νοιάζουν οι ρόλοι. Το παιχνίδι μετράει. :jump1:Σήμερα θα είναι μαζεμένοι και όλοι οι αλλοδαποί σε πορεία γιατί είναι η παγκόσμια μέρα των μεταναστών.Θα κατέβουν με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.Το παιχνίδι το μάθαμε κι εμείς.Το ΣΥΡΙΖΑ θα πηγαίνει μπροστά και θα τα σπάει και από πίσω θα ακολουθούν οι αλλοδαποί και θα κάνουν πλιάτσικο.Αλλά δεν μας κάλεσαν. Δεν μας παίζουν και μου τη δίνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
al6s Δεκέμβριος 18, 2008 #1394 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2008 Εγώ την ζηλεύω την Ελβετία και μακάρι να τους μοιάσουμε έστω και λίγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 18, 2008 #1395 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2008 Να αφαιρέσουμε τα όπλα από αστυνομία, από στρατό, να γίνουμε άοπλη Ελβετία για να είμαστε σίγουροι. Τι να γίνουμε; Νομίζεις ότι είναι άοπλος ο στρατός της Ελβετίας. Πέρα από το γεγονός ότι έχουν πολύ καλές, και αχρείαστες, ειδικές δυνάμεις, οι στρατιώτες όταν παίρνουν άδεια, γυρνάνε σπίτι τους με το όπλο.Τους βλέπεις στο τρένο ή το σταθμό, με το όπλο περασμένο στον ώμο Και η αστυνομία φυσικά έχει όπλα (τι είδους και με τι σφαίρες, δεν ξέρω) Όλα αυτά από προσωπική εμπειρία στη Ζυρίχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Δεκέμβριος 18, 2008 #1396 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2008 Θα δούμε για άλλη μια φορά πως γίνεται να χωράνε 12 Αλβανοί 1.90 σε μια τρύπα με 30 εκατοστά διάμετρο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Δεκέμβριος 18, 2008 #1397 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2008 Ναι το ξέρω, για αυτό είπα άοπλη γιατί ξέρω πως ακόμα και εκεί είναι οπλισμένοι και άρτια εκπαιδευμένοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Δεκέμβριος 18, 2008 #1398 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2008 Εντάξει ρε παιδιά. Μόνο οι άλλοι θα διασκεδάζουν? Εμάς γιατί δεν μας παίζουν?Ναζί ξε ναζί, δεν με νοιάζουν οι ρόλοι. Το παιχνίδι μετράει. :jump1:Σήμερα θα είναι μαζεμένοι και όλοι οι αλλοδαποί σε πορεία γιατί είναι η παγκόσμια μέρα των μεταναστών.Θα κατέβουν με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.Το παιχνίδι το μάθαμε κι εμείς.Το ΣΥΡΙΖΑ θα πηγαίνει μπροστά και θα τα σπάει και από πίσω θα ακολουθούν οι αλλοδαποί και θα κάνουν πλιάτσικο.Αλλά δεν μας κάλεσαν. Δεν μας παίζουν και μου τη δίνει.και τα νεοδημοκρατακια θα ειναι διακοπες στην αραχωβα με τη δαπ και δε θα τους νοιαζει τιποτα.πολυ σε χαλαει ο συριζα βλεπω ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 18, 2008 #1399 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2008 Σοζ.. παρανόησις Link to comment Share on other sites More sharing options...
al6s Δεκέμβριος 18, 2008 #1400 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2008 Οι γενικεύσεις σε πειράξανε! Εγώ λέω να πας να τους βοηθήσεις στην βαλλιστική εξέταση Mariosalice ποιοί είστε εσείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.