Jump to content

Θάνατος 15χρονού και επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

HotPeanut

Recommended Posts

Ε παιδιά με αεροβόλο την έφαγε ο μικρός και προφανώς από απόσταση. Αν τον είχε πάρει στο μπουφάν δεν θα το είχε καταλάβει καν. Δεν δικαιολογώ τίποτα γιατί αν την είχε φάει και στο μάτι θα το είχε χάσει…

Απλά το λέω γιατί το παρουσιάζουν λες και ο τύπος έβαλε κατά των παιδιών με 50άρι του στρατού.

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

Kαποιοι θέλουν μα μείνει στη επικαιρότητα τα θέμα ''πυροβολισμός σε παιδιά''

Πουλάει και συμφέρει.

Αλλα και γαμώ το σημάδι όμως ε..... στο χέρι...πρωταθλητής σκοπευτής.

Άγνωστος ο δράστης....

Μα καλά για τον αστυνομικό βρέθηκαν ''χιλιάδες'' μάρτυρες..τώρα ούτε ένας?

Στο ΜΕGA δεν λένε οτι ήταν απο αεροβόλο.... μιλάνε για πυροβόλο όπλο....

Πολύ βρωμάει η ιστορία.

Τώρα μόλις διάβασα και εγώ πως λένε πως είναι από 38άρι…

Το θέμα είναι (επειδή ασχολούμαι από μικρός με σκοποβολή/κυνήγι) πως αν είναι όντος 38άρι, η πιθανότητα να την έφαγε και να μην το κατάλαβε μέχρι να του το δείξουνε είναι 0. Είναι σαν να φας κγλομπιά στην μούρη και να περιμένεις να στο πει ο διπλανός μόνο χειρότερα!

Η παραπληροφόρηση σε όλο της το μεγαλείο, όπως πάντα.

Και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λένε πως θα περιμένουν βαλλιστική εξέταση για να διαπιστωθεί από τι όπλο είναι, η διαφορά τον 2 βλημάτων είναι κάτι παραπάνω από μεγάλη.

ΚΑΙ από αεροβόλο 45άρη άμα φας μολύβι το καταλαβαίνεις αμέσως γιατί πονάει πάρα πολύ........ ;)

Μάλλον κάνας αγανακτισμένος ανθρωπάκος θα είναι και θα άρχισε να ρίχνει..... Άντε καλή αρχή..... :p

Αντε να γινουμε Τεξας να ξεκαυλωσουμε εθνικος. :)

φαντασου να κυνηγησει κανας καταστηματαρχης καναν κουκουλοφορο με την κουμπουρα και να περνανε μπροστα απο Ματατζη και να πει ο Ματατζης "αααα εγω δεν πρεπει να προκαλω,δεν κανω τιποτα"

φαντασου να κυνηγησει κανας καταστηματαρχης καναν κουκουλοφορο με την κουμπουρα και να περνανε μπροστα απο Ματατζη και να πει ο Ματατζης "αααα εγω δεν πρεπει να προκαλω,δεν κανω τιποτα"

Σου φαινεται αστειο Τσακωνα?

Χαίρομε που δεν βλέπω γενικεύσεις…

Μπάτσοι και ναζί το ίδιο μαγαζί.

Να αφαιρέσουμε τα όπλα από αστυνομία, από στρατό, να γίνουμε άοπλη Ελβετία για να είμαστε σίγουροι.

Εντάξει ρε παιδιά. Μόνο οι άλλοι θα διασκεδάζουν? Εμάς γιατί δεν μας παίζουν?

Ναζί ξε ναζί, δεν με νοιάζουν οι ρόλοι. Το παιχνίδι μετράει. :jump1:

Σήμερα θα είναι μαζεμένοι και όλοι οι αλλοδαποί σε πορεία γιατί είναι η παγκόσμια μέρα των μεταναστών.

Θα κατέβουν με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Το παιχνίδι το μάθαμε κι εμείς.

Το ΣΥΡΙΖΑ θα πηγαίνει μπροστά και θα τα σπάει και από πίσω θα ακολουθούν οι αλλοδαποί και θα κάνουν πλιάτσικο.

Αλλά δεν μας κάλεσαν. Δεν μας παίζουν και μου τη δίνει.

Να αφαιρέσουμε τα όπλα από αστυνομία, από στρατό, να γίνουμε άοπλη Ελβετία για να είμαστε σίγουροι.

Τι να γίνουμε; :hehe: Νομίζεις ότι είναι άοπλος ο στρατός της Ελβετίας. Πέρα από το γεγονός ότι έχουν πολύ καλές, και αχρείαστες, ειδικές δυνάμεις, οι στρατιώτες όταν παίρνουν άδεια, γυρνάνε σπίτι τους με το όπλο.Τους βλέπεις στο τρένο ή το σταθμό, με το όπλο περασμένο στον ώμο

Και η αστυνομία φυσικά έχει όπλα (τι είδους και με τι σφαίρες, δεν ξέρω)

Όλα αυτά από προσωπική εμπειρία στη Ζυρίχη

Εντάξει ρε παιδιά. Μόνο οι άλλοι θα διασκεδάζουν? Εμάς γιατί δεν μας παίζουν?

Ναζί ξε ναζί, δεν με νοιάζουν οι ρόλοι. Το παιχνίδι μετράει. :jump1:

Σήμερα θα είναι μαζεμένοι και όλοι οι αλλοδαποί σε πορεία γιατί είναι η παγκόσμια μέρα των μεταναστών.

Θα κατέβουν με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Το παιχνίδι το μάθαμε κι εμείς.

Το ΣΥΡΙΖΑ θα πηγαίνει μπροστά και θα τα σπάει και από πίσω θα ακολουθούν οι αλλοδαποί και θα κάνουν πλιάτσικο.

Αλλά δεν μας κάλεσαν. Δεν μας παίζουν και μου τη δίνει.

και τα νεοδημοκρατακια θα ειναι διακοπες στην αραχωβα με τη δαπ και δε θα τους νοιαζει τιποτα.

πολυ σε χαλαει ο συριζα βλεπω ε?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.