HotPeanut Δεκέμβριος 17, 2008 Author #1361 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2008 Σαν δημιουργός του thread :whistle2:, προτείνω να κλειδωθεί σελίδα 69, χμμμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Δεκέμβριος 17, 2008 #1362 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2008 όχι, είναι από τον καθηγητή Πουλιανό...http://www.focusmag.gr/articles/view-article.rx?oid=598Αν και δεν συμφωνούμε σε όλα Dark22, θα σου έλεγα μόνο ότι στις μέρες μας είναι πιο sic και trendy ο διεθνισμός και η άκριτη απαξίωση κάθε τι παραδοσιακού. Φροντίζει και η τηλεόραση γι'αυτό. Το μεγάλο-ιδιωτικό-σχολείο του σύγχρονου ανθρώπου.Το ωραίο είναι ότι οι κοσμοπολίτες διεθνιστές που πιστεύουν σε κάτι προχωρημένες ουτοπικές θεωρίες, δεν σκέφτονται ποτέ τους ότι οι παραδόσεις είναι το αποτέλεσμα της εμπειρίας κοινωνικής συμβίωσης χιλιετιών. Ούτε βλέπουν ότι και τα ζώα στη φύση ομαδοποιούνται σε αγέλες, δηλαδή σε κλειστές ομάδες, για να εξυπηρετήσουν καλύτερα το συμφέρον τους. Έτσι νομίζουν ότι το κράτος είναι ένα αφύσικο απομεινάρι του περελθόντος που πρέπει να εκλείψει ώστε να γίνουμε όλοι καταναλωτές όπως θέλει η-καθόλου ανιδιοτελής-κυρίαρχη τάξη.Για τον Πουλιανό δεν ξέρω αν είναι σωστά αυτά που λέει, φαίνεται όμως από το άρθρο ότι έχει γίνει επιστημονική έρευνα.Το ωραίο είναι ότι διάφορα άτομα( όχι για τον chosen) ενώ δέχονται θεωρίες που τους βολεύουν, χωρίς να είναι ειδικοί ώστε να κρίνουν οι ίδιοι, άλλες τις απορρίπτουν χωρίς πολύ σκέψη όταν αυτές αντίκεινται στο σύστημα πεποιθήσεών τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elefsinaras Δεκέμβριος 17, 2008 #1363 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2008 ελεος ε ρε τι αλλη ******* θα ακουσουμε εδω μέσα... σε ενα ολοκληρο ποστ που εκανα και ειναι αυτο..............(στο συνημμενο) εσυ με προσβαλες αφου ειπες λεξη που δεν αρμοζει στο επιπεδο των σχεσων μας και κανοντας χρηση μονο των υπογραμμησμενων....... που στην τελικη εχουν και αλλο νοημα.......... ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟΣ ********* ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ********** ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ? edit οσο για καποιον ανθρωπο που αναφερω στο ποστ ειναι για καποιον σε ενα βιντεακι.......... (στον αστυνομικο που τρωει ξυλο απο 10-15 αναρχικους και βγαζει οπλο μονο οταν δεν κινδυνευει κανενας) Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 17, 2008 #1364 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2008 όσο και αν προσπαθούν κάποια πράγματα ποτέ δεν θα αλλάξουν... Η Ελλάδα κυλάει στο αίμα μας, πρόγονοι και απόγονοι όσο και να προσπαθουν να μας αλλοιώσουν ήταν, είναι και θα παραμείνουν Έλληνες... Οι πρώτοι άνθρωποι ήταν Έλληνες, το πρώτο αλφάβητο ήταν Ελληνικό, η πρώτη γλώσσα ήταν η Ελληνική, οι πρώτοι φιλόσοφοι ήταν Έλληνες, οι πρώτοι ιστορικοί ήταν Έλληνες, οι πρώτοι δημοκράτες ήταν Έλληνες, οι πρώτοι πολεμηστές ήταν Έλληνες, οι πρώτοι αντιστασιακοί ήταν Έλληνες, Έτσι και σήμερα οι πρώτοι που θα επιβιώσουν ενάντια σε αυτό το βρώμικο κύμα εξαθλίωσης που αλωνίζει την υφήλιο θα είμαστε ΕΜΕΙΣ... Ευτυχώς ο καλός Θεός αγαπάει την Ελλάδα... πολλές φορές στο παρελθόν προσπάθησαν να μας απαξιώσουν-εξαφανίσουν, αυτό απλά δεν γίνετε... Ο λόγος βρίσκετε εδώ και εδώ αν το πάμε έτσι και ο πρώτος Μ@λ......ς, .........Έλληνας ήτανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaper Δεκέμβριος 17, 2008 #1365 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2008 ξανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Δεκέμβριος 18, 2008 #1366 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2008 ξαναμπερδεψες τα θρεντς?σημαδευε καλυτερα με το ποντικακι...ΕΔΩ-------------------> http://thelab.gr/showthread.php?t=2419&highlight=picz&page=38 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaper Δεκέμβριος 18, 2008 #1367 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2008 μπερδεψες τα θρεντς?σημαδευε καλυτερα με το ποντικακι...ΕΔΩ-------------------> http://thelab.gr/showthread.php?t=2419&highlight=picz&page=38:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 18, 2008 #1368 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2008 Καλό είναι σαν άνθρωπος κάποιος να είναι αισιόδοξος και να νιώθει όμορφα και υπερήφανος για την καταγωγή του...Ειδικά τα νέα παιδιά με όλη αυτή την καταστροφολογία που τους βάζουν στο μυαλό από τόσο μικρή ηλικία...Η ελπίδα ποτέ δεν έβλαψε κανέναν, ας είναι και μύθος... Άλλωστε ένας μύθος μπορεί να καθορίσει την πορεία ενός έθνους...Αυτό είναι κάτι που οι παλαιότεροι το γνώριζαν πάρα πολύ καλά...Με χαροποιεί ιδιαίτερα όταν βλέπω παιδιά μεταναστών που μεγάλωσαν στην Ελλάδα,να γνωρίζουν και να υπερηφανεύονται για την ιστορία αυτού του τόπου,του οποίου σήμερα είναι η πατρίδα τους...Αυτό δείχνει ότι σαν κοινωνία και πολιτισμός έχουμε επιτύχει...Αγαπώ ανθρώπους, τους φίλους μου, τους συγγενείς μου, συμπονώ και βοηθώ τον άνθρωπο που είναι σε ανάγκη, δεν κοροϊδεύω ανθρώπους για την κατάστασή τους αν αυτή δεν είναι επιλογή τους, και πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι θα έπρεπε να έχουν τα ίδια δικαιώματα.Σέβομαι τους προγόνους μου, κρατώ από αυτούς αυτά που πρέπει να κρατήσω και που πιστεύω πως θα με κάνουν καλύτερο άνθρωπο, είμαι περήφανος γι'αυτούς, έχω γνώση ότι πλέον αποτελούν μια ανάμνηση και ότι η ευθύνη πέφτει 100% στους ώμους μας (μου + σου) για να κάνουμε αυτό τον κόσμο καλύτερο.Δεν αγαπώ το χώμα, το έδαφος, τα σύνορα, τους τοίχους, τα παγκάκια και τις βραχονησίδες της Ελλάδας, καθώς και ο,τιδήποτε άλλο υλικό. Όταν λέω μου λείπει η Ελλάδα, δε μου λείπουν τα ντουβάρια, αν έρθω επίσκεψη στην Ελλάδα και λείπουν όλοι όσοι θέλω να δω, μαύρες διακοπές θα περάσω, δεν μου αρκεί να δω τον Λευκό Πύργο και τον Παρθενώνα.Δεν αγαπώ, δεν σέβομαι και δεν ελπίζω σε αυτή την κυβέρνηση, στην προγούμενη, στην προ-προηγούμενη, και κάθε κυβέρνηση από τότε που θυμάμαι (γεννηθείς το '75). Δεν περιμένω τίποτα από καμιά κυβέρνηση, από αυτή που άφησε τον πατέρα μου να δουλεύει σε λαμαρινάδικα από τα 13 του χωρίς ένσημα και χωρίς να μπορέσει να τελειώσει το δημοτικό, εώς αυτήν που του κόβει την σύνταξη μετά από 12.500 ένσημα και 49 χρόνια που ερχόταν σπίτι και έφτυνε επί 20 λεπτά στον νιπτήρα χρώματα, χημικά και μαυρίλες από τα πνευμόνια του.Δε με απασχολεί καθόλου ο emo, ο trendy, ο καμμένος WoWάς, ο αναρχικός, ο αναρχικός-γιαλαντζί. Είτε σπάσει το νυχάκι τους, είτε τους πατήσει μπότα ΜΑΤατζίδικη επειδή "απλά περνούσαν από κει", δε με νοιάζει μια. Έχω φίλους (κι έναν συγγενή) αστυνομικούς, οικογενειάρχες, άνθρωποι που θα τους εμπιστευόμουν τη ζωή μου, που την περασμένη βδομάδα μου λέγανε "πρέπει να βάλω φουλ στολή και να πάω να φάω πέτρες και καδρόνια στο κεφάλι για να μην προκαλέσω". Ο ένας από αυτούς πριν φύγει για βάρδια καθότανε επί μια ώρα και φιλούσε τα παιδιά του, κι η γυναίκα του καθότανε πάνω από το κινητό της και κάθε φορά που χτυπούσε πεταγόταν...Νοιάζομαι για το παλικάρι που ψάχνει να βρει δουλειά, κάνει 2 δουλειές, ή παλεύει να μορφωθεί.Δε με απασχολεί τι θα κάνει ο Κούγιας, ο Λαζόπουλος, οι Ματσεντόνσκι, οι Τούρκοι και ό,τι άλλο μας πουλάνε τα κανάλια για επικαιρότητα.Πιο πολύ με απασχολεί που τα παιδιά στην Ελλάδα υφίστανται σε πολυετή πλύση εγκεφάλου, και καταλήγουνε στα 17 τους να ξέρουν υποσυνείδητα ότι ο Χριστιανισμός είναι η μόνη θρησκεία, ότι όλοι θέλουν να πάρουν την χώρα μας υπό την κατοχή τους, ότι υπάρχουν "Έλληνες και Ξένοι", ότι οι Έλληνες είναι εξ ορισμού καλύτεροι σε όλα, ότι έχουμε πάντα δίκιο, είμαστε πιο έξυπνοι, και δεν έχουμε πάρει χαμπάρι ότι μας έχει μείνει το φιλότιμο, η καλή καρδιά και σε όλα τα άλλα είμαστε στην Γ' Εθνική, με τις υπόλοιπες τριτοκοσμικές χώρες.Με στεναχωρεί που η νεολαία μας σήμερα είναι καθοδηγούμενη μέχρι αηδίας: σκοτώνει ο μπάτσος τον ανήλικο τον Γιουγκοσλάβο πριν από κάμποσα χρόνια -> μια διαδήλωση, δυο λουλούδια στο σημείο του πυροβολισμού και τέλος, την επόμενη βδομάδα ήταν παλιό νέο. Γιατί; Γιατί γουστάραμε την τότε κυβέρνηση; Ή μήπως γιατί δεν μας είπε το ΜΕΡΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κάθε "ψαγμένος" φίλος μας, τι να κάνουμε, που να διαδηλώσουμε, που να στείλουμε email και τι να λέμε όταν μας ρωτάνε;Μέχρι και για το σχέδιο του καινούριου νομίσματος ευρώ και για τα νέα επτά θαύματα του κόσμου μου ήρθανε emails και μου λέγανε "ψήφισε αυτόν! κάνε αυτό! πήγαινε εκεί! όλοι μαζί για να κερδίσουμε!"...Μέχρι να μάθουμε να σκεφτόμαστε από μόνοι χωρίς να περιμένουμε τον δάσκαλο, τον παπά, τον πολιτικό και τον δημοσιογράφο να μας πει τι να σκεφτούμε και τι να πιστεύουμε, θα είμαστε ένα κοπάδι πρόβατα.Προς το παρόν περιμένουμε το επόμενο δελτίο ειδήσεων για να μας πει ο Ευαγγελάτος τι να πιστέψουμε.Αν μας λέγανε τα media το '93 ότι ένας γειτονικός λαός μας θέλει να χρησιμοποιήσει το όνομα Μακεδονία και π.χ. αυτό είναι τιμή μας ή δε μας επηρρεάζει, δεν θα νοιαζόταν κανείς.Αν μας λέγανε τα media το '08 ότι ο μεροκαματιάρης πολύτεκνος αστυνομικός π.χ. σκότωσε εν αμύνει τον 16χρονο γόνο εύπορης οικογένειας που του επιτέθηκε, δεν θα έβγαινε κανείς στους δρόμους.Ούτε το ένα ούτε το άλλο λέω ότι είναι έτσι, απλά θέλω να δείξω ότι με την κατάλληλη παρουσίαση, μπορείς να κάνει 10.000.000 κόσμο να κάτσει στην καρέκλα του ή να βγει στους δρόμους. Η μόνη προϋπόθεση είναι να κάνετε ό,τι σας λένε.Αλλά ένα Μετρό και 20 μέρες Ολυμπιακών Αγώνων δεν μπορούν να μας κάνουν αυτόματα ούτε σκεπτόμενους, ούτε ανεπτυγμένους.Πάω να την πέσω τώρα. Εσείς μπορείτε να επιστρέψετε στο Indymedia να δείτε ποιο είναι το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνετε για να τιμήσετε τον νεκρό Αλέξανδρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 18, 2008 #1369 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2008 ...και δεν έχουμε πάρει χαμπάρι ότι μας έχει μείνει το φιλότιμο, η καλή καρδιά και σε όλα τα άλλα είμαστε στην Γ' Εθνική, με τις υπόλοιπες τριτοκοσμικές χώρες. Και για αυτά, μην παίρνεις όρκο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Δεκέμβριος 18, 2008 #1370 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2008 Αν και δεν συμφωνούμε σε όλα Dark22, θα σου έλεγα μόνο ότι στις μέρες μας είναι πιο sic και trendy ο διεθνισμός και η άκριτη απαξίωση κάθε τι παραδοσιακού. Φροντίζει και η τηλεόραση γι'αυτό. Το μεγάλο-ιδιωτικό-σχολείο του σύγχρονου ανθρώπου.Το ωραίο είναι ότι οι κοσμοπολίτες διεθνιστές που πιστεύουν σε κάτι προχωρημένες ουτοπικές θεωρίες, δεν σκέφτονται ποτέ τους ότι οι παραδόσεις είναι το αποτέλεσμα της εμπειρίας κοινωνικής συμβίωσης χιλιετιών. Ούτε βλέπουν ότι και τα ζώα στη φύση ομαδοποιούνται σε αγέλες, δηλαδή σε κλειστές ομάδες, για να εξυπηρετήσουν καλύτερα το συμφέρον τους. Έτσι νομίζουν ότι το κράτος είναι ένα αφύσικο απομεινάρι του περελθόντος που πρέπει να εκλείψει ώστε να γίνουμε όλοι καταναλωτές όπως θέλει η-καθόλου ανιδιοτελής-κυρίαρχη τάξη. Ο διεθνισμός που προκύπτει είναι 2 μορφών. Ο 1ος είναι ο υποκεινούμενος από τα media διεθνισμός, ο οποίος ασπάζεται τις αρχές του "Ένας πλανήτης ανθρώπων, χωρίς έθνη/θρησκευτικές διαμάχες να τους χωρίζουν", που φυσικά έχουμε δει πολλές φορές να τον παρουσιάζουν εμμέσως πλην πολύ σαφώς τα ΜΜΕ. Κάνουν πλύση εγκεφάλου με σωστές δόσεις, ώστε κάποια στιγμή να τον αποδεχθείς και να φτάσεις στο σημείο να μην διαμαρτυρηθείς για την πραγματική παγκοσμιοποίηση, που θα επιφέρει έλεγχο σε όλους και όλα, από φυσικά ελάχιστους. Κατευθυνόμενα πρόβατα δηλαδή. Ο 2ος είναι αυτός που έχει τους πραγματικούς υποστηρικτές - "κοσμοπολίτες". Πολίτης του κόσμου, του πλανήτη, χωρίς ρατσισμό, φυλετικές διακρίσεις και αηδίες, με σκοπό πάντα την πρόοδο μέσω της συνεργασίας των ανθρώπων και την εξερεύνηση νέων επιστημονικών και όχι μόνο ορίων. Δυστυχώς - Ουτοπία. Πολύ απλά γιατί, όπως αναφέρεις, είμαστε είδος που δεν μπορεί να διατηρήσει ένα τέτοιο τρόπο ζωής. Είμαστε άπληστοι και περίεργοι κατά βάση, που μας κάνει επικίνδυνους σε τέτοια σενάρια. Εν τέλει, πάλι κάποιοι θα θέλουν εξουσία και οι άλλοι, θα τους δεχτούν. Αλλά σαφώς, δεν μπορούμε να μείνουμε και προσκολλημένοι στα θρησκευτικά και γεωγραφικά σύνορα, γιατί έτσι υποκινείται ο ρατσισμός και η παύση της προόδου (αν και η τελευταία, από όσα δείχνει η ιστορία, μόνο σε πολέμους επιτυγχάνεται...). Για τον Πουλιανό δεν ξέρω αν είναι σωστά αυτά που λέει, φαίνεται όμως από το άρθρο ότι έχει γίνει επιστημονική έρευνα. Καταρχάς, επειδή έχω κάνει 5 μαθήματα Παλαιοντολογίας στο ΑΠΘ, μπορώ να πω πως έχω ακούσει αρκετά πράγματα για τον περίφημο άνθρωπο των Πετραλώνων. Καταρχάς το γένος Homo Erectus δεν είναι πουθενά αποδεδειγμένο ότι ξεκίνησε από την Ελλάδα. Το ότι βρέθηκαν τα απολιθώματα αυτά στην Ελλάδα δε σημαίνει τίποτα - απλά βρέθηκαν. 2ον, οι επιστήμονες σε καμία περίπτωση δεν κάθονται να λένε ιστορίες του στυλ "Εμείς είμασταν οι πρώτοι άνθρωποι". Μπορεί απλά να μετανάστευσαν εδώ (περίπτωση παρόμοια με του "πολέμου" που σας είπα παραπάνω, μεταξύ των τελευταίων Αυστραλοπιθήκων και Νεάτερνταλ κάπου στην Ωκεανία, μετά την επίκλυση της θάλασσας - ακόμα το ψάχνουν φυσικά). Έτσι, το ότι απλά βρήκαν φίλιο περιβάλλον (η Ελλάδα τότε ήταν...ζούγκλα? Φοίνικες, τροπικά δάση, λιοντάρια, ρινόκεροι, ελέφαντες, κτλ) και έμειναν, δε σημαίνει απολύτως τίποτα. Είναι σα να λέμε ότι μετά από 100000 χρόνια θα βρουν τη σημαία στο φεγγάρι οι εξωγήινοι και πουν ότι από εδώ ξεκίνησαν οι άνθρωποι και πήγαν μετά στη Γη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 18, 2008 #1371 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2008 1. 4. Δώσε ορισμό του άγριου. . Μην ξεχνάς ο άνθρωπος είναι ζώο, και όπως όλα τα ζώα έχει ανθρώπους που θα κάνανε εύκολα φόνο και άλλους που δεν το διανοούνται καν. Οι παρόντες εξαιρούνται. : ) Όπως έχω γράψει και σε προηγούμενο ποστ όλα δείχνουν ότι ήταν προαποφασισμένες οι ταραχές και απλά τους έκατσε κι ένα τυχερό.Το περίμεναν. Κι αν δεν τους καθόταν θα προκαλούσαν χειρότερα με επιθέσεις σε στρατιωτικές μονάδες, ώστε να τους κάτσει. Ναι ήταν στις ειδικές δυνάμεις ο αστυνομικός που πυροβόλησε. Υπηρέτησε την Ελλάδα και έκανε με το παραπάνω το καθήκον του, όταν οι έξυπνοι του ΠΑΜΕ το κάνουν ντρίπλα. Μπορεί να εκπαιδεύονται να σκοτώνουν στις ειδικές δυνάμεις, αλλά εκπαιδεύονται και να υπακούν σε εντολές, να επιβιώνουν και να διακρίνουν τον εχθρό από τους Έλληνες. Η προυπηρεσία στα ΟΥΚ δεν τους κάνει ακατάλληλους για αστυνομικούς. Ίσα ίσα, ακόμα και οι ιδιωτικές αστυνομίες σε όλο τον κόσμο τους επιλέγουν ως τους πλέον κατάλληλους για να μη δημιουργήσουν προβλήματα. Κατά τη γνώμη μου έτυχε η κακή στιγμή. Τους επιλέγουν για συγκεκριμένη δουλειά όχι για να κάνουν τους αστυνομικούς. Όσο για το προαποφασισμένες, δεν θα είναι η πρώτη φορά. Λοιπόν.......αν με ξαναπείς "μπάρμπα", θα σου ρίξω μπόμπα......... Τι έκανες κύριε?....Πέταξες μολότωφ στο μαγαζάκι του κυρ' ΓιαγκΤ?..... Κόψιμο το χέρι και σφραγίδα με καυτό μέταλλο στο κούτελο που να γράφει: "Πέταξα μολότωφ και έκαψα μαγαζί ανθρωπάκου" Όσο για τους καταπληκτικούς προγόνους μας, πάντα αναρωτιέμαι : Αν ο πατέρας μου ήξερε καλό βιολί, εγώ μπορώ να πιάσω δουλειά σε ορχήστρα που δεν γνωρίζω ούτε σφυρίχτρα τροχονόμου να φυσάω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 18, 2008 #1372 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2008 μολις στις ειδησεις , πυροβοληθηκε και αλλος μαθητης αλλα δεν ξερουν αν ειναι απο αστυνομικο:help1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Δεκέμβριος 18, 2008 #1373 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2008 http://www.tvxs.gr/v1913 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Δεκέμβριος 18, 2008 #1374 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2008 Riots in Greece | Designers reaction Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Δεκέμβριος 18, 2008 #1375 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2008 Στον καρπό σφαίρα απο αεροβόλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 18, 2008 #1376 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2008 όπως καταλαβαίνετε σε λίγο θα αρχίσουν να λένε ότι στην αστυνομία ρίχουν και με αεροβόλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Δεκέμβριος 18, 2008 #1377 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2008 Ασφαλιτες προβοκατορες Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Δεκέμβριος 18, 2008 #1378 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2008 δέχτηκε 2 πυροβολισμούς από άγνωστο όταν εκείνος ενοχλήθηκε από την παρουσία τους στην περιοχήΚάποιος πέρασε στην αντιπέρα όχθη.Αλλά και η ανοχή έχει τα όρια της. Σε λίγο θα παίζουμε stratego με molotov στις γειτονιές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Δεκέμβριος 18, 2008 #1379 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2008 Μην ξεχνάς ο άνθρωπος είναι ζώο, και όπως όλα τα ζώα έχει ανθρώπους που θα κάνανε εύκολα φόνο και άλλους που δεν το διανοούνται καν. Οι παρόντες εξαιρούνται. : ) Γενικότητες. :sorry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 18, 2008 #1380 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2008 πάντως έτσι όπως περιέγραψαν στο Mega το σημερινό περιστατικό εγώ κατάλαβα ότι ο πιτσιρικάς έφαγε τη σφαίρα χωρίς να πάρει χαμπάρι και μόλις του είπαν οι φίλοι του ότι τρέχει αίμα από το χέρι του αυτός λιποθύμησε...είναι τελείως βλάκες τελικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.