Jaco Δεκέμβριος 15, 2008 #1241 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2008 Sorry, αλλά δεν κρατιέμαι... από κοινωνικό το θέμα, γύρισε σε πολιτικό-κομματικό και σε λίγο θα γυρίσει στην μπάλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Δεκέμβριος 15, 2008 #1242 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2008 darthtony Στην ηλικία των 15 ετών, νομίζω ότι είναι χρήσιμο να κουβεντιάζεις και με τους γονείς σου. Άκουσε τι έχουν να σου πουν, ρώτα ότι θέλεις ήρεμα και μην επιμένεις σε κάποια γνώμη. Είναι μια καλή ευκαιρία για να δεθείς με τους δικούς σου. Ακόμα κι αν δεν συμφωνείς με όσα λένε, κράτα την άποψη σου ή πες την ήρεμα. Έτσι θα μάθεις να μιλάς πολιτικά και να συγκρατείς τα νεύρα σου. Κερδισμένος θα βγεις. Αν μετά θέλεις να βγάλεις το άχτι σου έλα εδώ να σκοτωθούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Δεκέμβριος 15, 2008 #1243 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2008 darthtonyΣτην ηλικία των 15 ετών, νομίζω ότι είναι χρήσιμο να κουβεντιάζεις και με τους γονείς σου. Άκουσε τι έχουν να σου πουν, ρώτα ότι θέλεις ήρεμα και μην επιμένεις σε κάποια γνώμη. Είναι μια καλή ευκαιρία για να δεθείς με τους δικούς σου. Ακόμα κι αν δεν συμφωνείς με όσα λένε, κράτα την άποψη σου ή πες την ήρεμα. Έτσι θα μάθεις να μιλάς πολιτικά και να συγκρατείς τα νεύρα σου. Κερδισμένος θα βγεις. Αν μετά θέλεις να βγάλεις το άχτι σου έλα εδώ να σκοτωθούμε. συζητάω με τους γονείς μου για πολιτικα και δεν νομίζω οτι έρχομαι εδώ για να σκοτωθούμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Δεκέμβριος 15, 2008 #1244 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2008 εντελώς τυχαία...τι παιχνίδια παίζει η μοίρα ώρες-ώρες...έσο έτοιμος...http://www.enet.gr/online/online_text/c=110,dt=13.12.2008,id=85067364 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Δεκέμβριος 15, 2008 #1245 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2008 Για το συγκεκριμένο θέμα καθώς και για την άνοδο της Χούντας, έχουν διαρρεύσει ουκ ολίγα απόρρητα έγγραφα της CIA, με εμπλεκομένους το Βασιλιά, το Μητσοτάκη, τους πατέρα-γιο Παπαντρέου και άλλους πολλούς που τα ονόματα τώρα δε θυμάμαι. Γενικά, παίξαν αρκετό ρόλο οι USA τότε, όπως φαίνεται.Άλλωστε το κάναν αποδεδειγμένα και πρόσφατα με το Μιλόσεβιτς και την πτώση του (τα έλεγε ο Έλληνας σύμβουλος του Κλίντον - αν θυμάμαι καλά). Γι αυτό και πολλοί αμέσως βρίσκουν τροφή τώρα και "τα βάζουν" με τους US of A, χωρίς βέβαια καμία απόδειξη, απλά με εικασίες και συνομωσιολαγνεία. Μιας και το ψαξα για να το ξαναδω, το video που μιλάει για την πτωση του Μιλοσεβιτς - ειναι ~14 λεπτα, δειτε το, αξίζει. http://www.skai.gr/master_avod.php?id=78872 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Δεκέμβριος 15, 2008 #1246 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=OJMRz5E7zSU&feature=relatedΤο βίντεο που παραθέτεις l2phile δείχνει σαφέστατα μια προσπάθεια υποκίνησης και καθοδήγησης. Δεν ξέρω βέβαια από που προκύπτει το συμπέρασμα για τον Σύριζα. Ίσως να μην πρόσεξα κάτι.Πάντως όποιος διαφωνεί ότι τα συγκεκριμένα επεισόδια που ζήσαμε τις τελευταίες μέρες είναι δεν εντελώς αυθόρμητα μάλλον εθελοτυφλεί. Δεν μπορώ να βλέπω σκίτσο της Independent(μπουχαχαχαχα) με έναν ΜΑΤΑτζή τέρας να καταβροχθίζει έναν διαδηλωτή και να το θεωρήσω αντικειμενική ενημέρωση. Δεν μπορώ να ακούω ξένα δίκτυα να μας ενημερώνουν ξανά και ξανά και ξανά μέχρι να το εμπεδώσει όλη η Ευρώπη ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει οριακή νομιμοποίηση από τον λαό(που μπορεί να έχει αλλά για άλλους λόγους όχι για τον θάνατο του Αλέξη) και άρα αναμένεται να πέσει ή πρέπει να πάει στα τσακίδια.Αν δηλαδή είχαμε κάτι σοβαρότερο τί επρεπε να γίνει; Τρίτος παγκόσμιος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Δεκέμβριος 15, 2008 #1247 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2008 Το βίντεο που παραθέτεις l2phile δείχνει σαφέστατα μια προσπάθεια υποκίνησης και καθοδήγησης. Δεν ξέρω βέβαια από που προκύπτει το συμπέρασμα για τον Σύριζα. Ίσως να μην πρόσεξα κάτι.Άνετα, είναι παντελώς αναπόδεικτοι οι ισχυρισμοί του "μοντέρ".Πάντως όποιος διαφωνεί ότι τα συγκεκριμένα επεισόδια που ζήσαμε τις τελευταίες μέρες είναι δεν εντελώς αυθόρμητα μάλλον εθελοτυφλεί. Δεν μπορώ να βλέπω σκίτσο της Independent(μπουχαχαχαχα) με έναν ΜΑΤΑτζή τέρας να καταβροχθίζει έναν διαδηλωτή και να το θεωρήσω αντικειμενική ενημέρωση. Δεν μπορώ να ακούω ξένα δίκτυα να μας ενημερώνουν ξανά και ξανά και ξανά μέχρι να το εμπεδώσει όλη η Ευρώπη ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει οριακή νομιμοποίηση από τον λαό(που μπορεί να έχει αλλά για άλλους λόγους όχι για τον θάνατο του Αλέξη) και άρα αναμένεται να πέσει ή πρέπει να πάει στα τσακίδια.Βάλε και τα αλλεπάλληλα μερόνυχτα της "παγκόσμιας οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας" (λες και έπεσε ο ουρανός στα κεφάλια μας - Μα τον Τουτατή!), τα "ενημερωτικά" δελτία, που κάθε πικραμένος δημοσιογραφίσκος μου λέει τη γνώμη του (-> δεν τη θέλω, δεν τη ζήτησα, η δουλειά σου δεν είναι αναλυτής ούτε εκπρόσωπος-παιδί του λαού, είναι το να μεταδίδεις τις ειδήσεις), τις συνεχείς αποκαλύψεις για σκάνδαλα, που οδηγούσαν σε πομπώδη πρωτοσέλιδα και φυσικά τα "αντικειμενικά" γκάλοπ (η χώρα πάει κατά διαόλου - ΝΔ μπροστά ως δια μαγείας, 5 παπάδες πήραν μίζα - ΠΑΣΟΚυριαρχία, ότι να ναι). Εν τέλει, πως να μην υποκινηθούν τέτοιες αντιδράσεις?Αν δηλαδή είχαμε κάτι σοβαρότερο τί επρεπε να γίνει; Τρίτος παγκόσμιος;Χαχαχα, το αιώνιο ερώτημά μου για τις κωλοειδήσεις που βλέπουμε εδώ και μια δεκαετία:Μια μπόρα - κατακλυσμόςΜια μεγάλη μπόρα - πνίγηκε η ΕλλάδαΜια μέρα με καταιγίδες - ολοκληρωτική καταστροφή, ο Κεραύνιος Δίας μας καταράστηκεΑν παθαίναμε ότι και η Τσεχία - Εξωγήινοι επιτέθηκαν στην Ελλάδα? Τέλος του σύμπαντος? Τι?Ακόμα και οι Αμερικάνοι-master-της-τρομοκρατιας-στις-ειδησεις, έτσι δεν κανουν. Έλεος δλδ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 15, 2008 #1248 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2008 Μετά απο όσα έχω δει(με τα μάτια μου) και έχω ακούσει(απο βιντεο) πραγματικά δεν με νοιάζει αν τους πετάνε μολότοφ!οταν μας ψεκάζουν με χημικά στη μούρη(με κίνδυνο της υγείας μας) γιατί εμένα να με νοιάξει όταν ο άλλος του πετάει μολοτοφ?καλά του κάνει θα πώ..[darthony_mode=on]όταν ο άλλος στη ΓΣ της σχολής με φλομώνει στον καπνό από τσιγάρα, πουράκια, ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, με κίνδυνο να πάθω καρκίνο του πνεύμονα, δε με νοιάζει αν ο μπάτσος στην πορεία του ρίξει δακρυγόνα, σκοροκτώνα, ή vapona. Καλά του κάνει θα πω...[darthony_mode=off]Φυσικά, παρ'ότι φεύγω σχεδόν άρρωστος από τις ΓΣ της σχολής μου, γιατί κανείς δε σέβεται τίποτα (τσιγάρα αβέρτα, σαν τεκές είναι εκεί μέσα, και ο καθένας παρ'ότι δεν έχει σκοπό να ακούσει κάθεται εκεί μέσα και μιλάει με τους φίλους του, οπότε γίνεται χάβρα), δεν πρόκειται να πω καλά του κάνει ο ΜΑΤατζής, όπως δεν πρόκειται να πω καλά κάνει ο χ/ψ/ζ που ρίχνει πέτρα στον ΜΑΤατζή, ή που σπάει τη βιτρίνα του καταστήματος (για τις τράπεζες αδιαφορώ, εκτός κι αν έχουν άνθρωπο/ανθρώπους μέσα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Δεκέμβριος 15, 2008 #1249 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2008 Ρουθούνι να άνοιγε, κάποιος θα είχε την τύχη του Μιλόσεβιτς ως υπόδικος στο Ευρωπαικό δικαστήριο για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Δηλαδή το δικαστήριο που αθώωσε τον συμπατριώτη Σόρο όπως έγραψα σε προηγούμενο ποστ (δείτε τα link και τον αντιπρόεδρο).Α, και αυτοί δεν δέχονται τη βουλευτική ασυλία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Δεκέμβριος 15, 2008 #1250 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2008 [darthony_mode=on]όταν ο άλλος στη ΓΣ της σχολής με φλομώνει στον καπνό από τσιγάρα, πουράκια, ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, με κίνδυνο να πάθω καρκίνο του πνεύμονα, δε με νοιάζει αν ο μπάτσος στην πορεία του ρίξει δακρυγόνα, σκοροκτώνα, ή vapona. Καλά του κάνει θα πω...[darthony_mode=off]Φυσικά, παρ'ότι φεύγω σχεδόν άρρωστος από τις ΓΣ της σχολής μου, γιατί κανείς δε σέβεται τίποτα (τσιγάρα αβέρτα, σαν τεκές είναι εκεί μέσα, και ο καθένας παρ'ότι δεν έχει σκοπό να ακούσει κάθεται εκεί μέσα και μιλάει με τους φίλους του, οπότε γίνεται χάβρα), δεν πρόκειται να πω καλά του κάνει ο ΜΑΤατζής, όπως δεν πρόκειται να πω καλά κάνει ο χ/ψ/ζ που ρίχνει πέτρα στον ΜΑΤατζή, ή που σπάει τη βιτρίνα του καταστήματος (για τις τράπεζες αδιαφορώ, εκτός κι αν έχουν άνθρωπο/ανθρώπους μέσα) φίλε μου το ίδιο πράγμα δεν είναι και το ξέρεις. αλλα αυτό το είπα και σαν παράδειγμα, δηλαδή οτι αν οι αστυνομικοι, δεν προσπαθήσουν να κερδίσουν το σεβασμό μας με τις πράξεις τους, θα συνεχίσει ο κόσμος(και γω μέσα) να τους γιουχάρει. http://troktiko.blogspot.com/2008/12/blog-post_252.html (ακυρο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Δεκέμβριος 15, 2008 #1251 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2008 Αν δεν πηγαίνεις εκεί που βρίσκονται ταραχοποιά στοιχεία darthony δεν θα υποστείς κανέναν των ΜΑΤ.ΕΔΙΤ: Αναρχισμός http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BD%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82Η σύνδεση με τη βία είναι προπαγανδιστική καθώς οι μεγαλύτερες σχολές και οι μεγαλύτεροι θεωρητικοί αναρχικοί, θεωρούν τη βία όχι μόνο ακατάλληλο μέσο επιβολής αλλά επίσης την εξισώσουν με την αστική ηθική.τραμπουκισμός ο [trabukizmós] Ο17 : συμπεριφορά που χαρακτηρίζει τον τραμπούκο: Ενέργειες τρομοκρατίας και τραμπουκισμού. Kαταγγέλλονται τραμπουκισμοί σε βάρος αντιφρονούντων πολιτών. || (επέκτ.) συμπεριφορά βίαιη και θρασεία.[λόγ. τραμπούκ(ος) -ισμός] Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Δεκέμβριος 15, 2008 #1252 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2008 Αν δεν πηγαίνεις εκεί που βρίσκονται ταραχοποιά στοιχεία darthony δεν θα υποστείς κανέναν των ΜΑΤ. λυπάμαι που στο λέω αλλά πολλές φορές τα ΜΑΤ έχουν διαλύσει με χημικά ειρηνικές πορειες(χωρίς καθόλου ταραχοποιά στοιχεία) αλλά επειδή η συζήτηση δεν βγαίνει πουθενα, λέω να σταματήσουμε εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Δεκέμβριος 15, 2008 #1253 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2008 Αν δεν πηγαίνεις εκεί που βρίσκονται ταραχοποιά στοιχεία darthony δεν θα υποστείς κανέναν των ΜΑΤ.διορθωξις.Οπου και να πας,αν δεν γινεις ταραχοποιο στοιχειο δεν εχεις τιποτα να φοβηθεις στο 99,93542342% των περιπτωσεων.(βρες μου οργανωμενο κνιτη που ναχει φαει ξυλο...οι ιδιοι διαλαλουν οτι στα μπλοκ τους δεν ανοιγει ουτε μυτη.Πως ειναι δυνατον ναναι ο νο1 θαμωνας των διαδηλωσεων,αλλα να παινευονται αυτο,την στιγμη που τους συμφερει να αραδιασουν για κομματικη καταστολη?).Δυστυχως τα δακρυγονα ειναι "αναγκαια" και δεν πεφτουν για πλακα φιλε νταρθονυ (θυμισου την διαδηλωση πουχε γινει καποτε για δικαιη δικη των συλληφθεντων για την 17Ν:Λιγος κοσμος μεν,αλλα τα κακα στραβα αναποδα ΜΑΤ,παρολο που προκειται για ζητημα που τους τσουρουφλιζε ενοψει των ΜΑΤατζηδων που η εν λογω συμμορια ειχε στειλει στον αλλο κοσμο,απλα ηταν εκει και ουτε χημικα πεταξαν,ουτε ξυλο εριξαν..Δηλ αν δεν υπηρχαν τα δακρυγονα αναγκαστικα θα επρεπε να πεσει ξυλο σε καθε περιπτωση.Αν αποχωρησει επισης ειρηνικα με το που μυρισει κατι τετοιο,το εφφεκτ περνα σε λιγα λεπτακια.Δεν πιστευω να υπαρχει κανεις να εχει απαιτηση να ορμηξει στην Βουλη'πχ και τα ΜΑΤ να του πουνε "περαστε απο εδω"..λυπάμαι που στο λέω αλλά πολλές φορές τα ΜΑΤ έχουν διαλύσει με χημικά ειρηνικές πορειες(χωρίς καθόλου ταραχοποιά στοιχεία)η σωρεια αντικειμενων που εκτοξευεται προς το μερος τους δεν ειναι και τοσο "ειρηνικη πραξη". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Δεκέμβριος 15, 2008 #1254 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2008 λυπάμαι που στο λέω αλλά πολλές φορές τα ΜΑΤ έχουν διαλύσει με χημικά ειρηνικές πορειες(χωρίς καθόλου ταραχοποιά στοιχεία)αλλά επειδή η συζήτηση δεν βγαίνει πουθενα, λέω να σταματήσουμε εδω Πες μου μερικές και τους λόγους που τις διέλυσαν, αν θυμάσαι. Γιατί εγώ είδα σχετικά πρόσφατα και απεργίες να γίνονται και πολλές πορείες για τα εργασιακά και χιλιάδες με μαύρες μπλούζες έξω από το κοινοβούλιο να διαμαρτύρονται ειρηνικά για τα δάση. Τώρα αν κάποιοι διαδηλωτές προχώρησαν σε χώρους που τα ΜΑΤ είχαν λάβει εντολές να φυλάξουν π.χ γραφεία υπουργών αυτό είναι άλλο θέμα. ΕΔΙΤ: Κάτι off topic το οποίο με στεναχωρεί πολύ και γι'αυτό θέλω να το δείξω. Με στεναχωρεί γιατί τέτοια π...τιά δεν την περίμενα. Για τους παπάδες, τον Ρουσσόπουλο και τον Ζαχόπουλο πάντως δεν έχω παράπονο. Έχω γράψει την τριλογία και σε dvd 7 ωρών για όποιον ενδιαφέρεται. Βλέπετε τα trojans(δούρειοι ίπποι) τα μπλοκάρει το antivirus των ΜΜΕ και δεν μαθαίνουμε για αυτά. Γι'αυτό λοιπόν ας ασχοληθούμε με το αν είναι σωστοί οι αριστεροί ή οι δεξιοί οι πράσινοι ή οι κόκκινοι, οι μωβ ή οι γαλάζιοι και ας αφήσουμε τους διεθνείς τραπεζίτες και λομπίστες να κάνουν δουλειά τους. http://www.youtube.com/watch?v=VXaSCluIZJw Link to comment Share on other sites More sharing options...
elefsinaras Δεκέμβριος 15, 2008 #1255 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2008 φιλοι μου καλοι θα ηθελα να θεσω ενα ερωτημαεστω λοιπον οτι ειμαι ιδιοκτητης μιας επιχειρησηςστο κεντρο καποιας πολης......εστω λοιπον οτιεκει ελαβαν χωρα εκτεταμενα επεισοδια και ενωλογικα ημουν στο καταστημα μου απο αγωνια.εαν την ωρα που καποιος η καποιοι μου κατεστρεφαντην περιουσια μου εγω ειχα καμια καραμπινα κανα45αρι μαζι μου τι πρεπει να ελεγα παιδια κοπιαστεπαρτε οτι τραβα η ορεξη σας.........η θα εκανα τιποτα αλλο.......... και αν εκανα χρηση βιας για να προασπισωτην περιουσια μου θα ημουν και εγω γουρουνι δολοφονος ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Δεκέμβριος 15, 2008 #1256 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2008 απο τη στιγμη και μονο που εχεις οπλο εισαι παρανομος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Δεκέμβριος 15, 2008 #1257 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2008 απο τη στιγμη και μονο που εχεις οπλο εισαι παρανομος.ναι μεν,αλλα επιτρεπεται να ασκησει κανεις την βια πουναι απολυτως αναγκαια για να προστατεψει τα εννομα αγαθα του (την ιδιοκτησια του)εφοσον υφισταται αμεση επιθεση...Δηλ με καμμια ψιλη εισαι νομιμοτατος.Ε αν εισαι και σε κατασταση βιαιης θλιψης που σου προκαλουν οι πραξεις του παθοντος,λιιιγακιιι παραπανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Δεκέμβριος 15, 2008 #1258 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2008 http://www.paron.gr/v3/new.php?id=35662&colid=&catid=33&dt=2008-12-14%200:0:0&page=2&mode=1Έχεις μήνυμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Δεκέμβριος 15, 2008 #1259 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2008 http://www.boston.com/bigpicture/2008/12/2008_greek_riots.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Δεκέμβριος 15, 2008 #1260 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2008 http://www.boston.com/bigpicture/2008/12/2008_greek_riots.htmlProtesters watch as a car is englufed in flames after a demonstration in central Athens on December 12, 2008Students going out on a picnic: http://www.npswapa.org/gallery/albums/album03/B0110_wardogs.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.