KoMM Δεκέμβριος 14, 2008 #1161 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2008 Γιατί δεν έχει γίνει διαδήλωση τέτοιου μεγέθους για τις τόσες και τόσες δολοφονίες που γίνονται με την μορφή εκτρώσεων; Οριστε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
elefsinaras Δεκέμβριος 14, 2008 #1162 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2008 εμενα πιο πολυ με τρομαζει οτι ηταν μεσα σε πορεια (?), μονος, και οπλοφορουσε.Αν του παιρνανε το οπλο και σκοτωνανε οι αλλοι οι τρομπες ποιος θα εφταιγε;το ερωτημα σου στο αν του επερναν το οπλο ειναι υποθετικο,μιας και δεν του το πηραν ετσι και εγω δεν μπορω να δωσω απαντηση σε μια υποθεσηγιατι η εξελιξη μπορει να εχει πολλα σεναρια.εσυ ομως δεν σχολιασες το ΓΕΓΟΝΟΣ δηλαδη οτι ΔΕΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕεδειξε τετοια ψυχραιμια που θα την ζηλευαν οι πιο πολλοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Δεκέμβριος 14, 2008 #1163 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2008 Μας μιλάς για τη νοοτροπία που εκπαιδεύονται οι αστυνομικοί.Έχεις στοιχεία? Γιατί το ξαναδιάβασα αυτό από κάποιο όργανο της indymedia.Εδώ δεν εκφράζεις άποψη, αλλά δίνεις στοιχεία και οφείλεις να τα τεκμηριώσεις.Όχι δεν έχω στοιχεία φίλε μου, τα μόνα στοιχεία που έχω είναι η πέτρα που έφαγε στην πλάτη φίλος μου από μπάτσο και τους τόνους από δακρυγόνα που ρίχνουν σε κατοικημένες περιοχές.Κατά τα άλλα όλα βαίνουν καλώς στην δημοκρατική ελλάδα και μια χούφτα ψευτόμαγκες με κουκούλες είναι το κύριο πρόβλημά μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 14, 2008 #1164 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2008 Οριστε;τι ορίστε; όλη αυτή η ιστορία δε γίνεται επειδή καλώς ή κακώς χάθηκε η ζωή ενός παιδιού;Απλά εμένα μου φαίνεται παράξενο που ενώ χάνονται καθημερινά τόσες και τόσες ζωές ξαφνικά κάναμε ήρωα και είδωλο τον Αλέξη...Δεν μοιάζει σαν τον καλύτερο τρόπο για να αποσπαστεί η προσοχή του κόσμου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Δεκέμβριος 14, 2008 #1165 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2008 το ερωτημα σου στο αν του επερναν το οπλο ειναι υποθετικο,μιας και δεν του το πηραν ετσι και εγω δεν μπορω να δωσω απαντηση σε μια υποθεσηγιατι η εξελιξη μπορει να εχει πολλα σεναρια.εσυ ομως δεν σχολιασες το ΓΕΓΟΝΟΣ δηλαδη οτι ΔΕΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕεδειξε τετοια ψυχραιμια που θα την ζηλευαν οι πιο πολλοι.Ηταν ψυχραιμος και μπραβο του.Στην πορεια ή οτι κανανε γιατι ηταν μεσα και οπλοφορουσε;Σου φαινεται λογικο;τι ορίστε; όλη αυτή η ιστορία δε γίνεται επειδή καλώς ή κακώς χάθηκε η ζωή ενός παιδιού;Απλά εμένα μου φαίνεται παράξενο που ενώ χάνονται καθημερινά τόσες και τόσες ζωές ξαφνικά κάναμε ήρωα και είδωλο τον Αλέξη...Δεν μοιάζει σαν τον καλύτερο τρόπο για να αποσπαστεί η προσοχή του κόσμου;Οι εκτρωσεις τι σχεση εχουν;Τωρα αναλυση για το τι διαφορα εχει θανατος του παιδιου απο εδικο φρουρο, απο αλλους θανατους εγω δε κανω.Ελεος δηλαδη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Δεκέμβριος 14, 2008 #1166 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2008 FusionΤο πρόβλημα μου δεν είναι τα παιδάκια αλλά αυτοί που τα εκμεταλλεύονται.Και όταν δίνουμε στοιχεία που θίγουν ένα επάγγελμα, χωρίς να μπορούμε να τα αποδείξουμε, είναι πιο σωστό να το λέμε ή να βάζουμε ένα μάλλον, νομίζω κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Δεκέμβριος 14, 2008 #1167 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2008 γιατι με ρωτησε κανεις; Και αφου θες τη γνωμη μου, θα διαλεγα τα καναλια/ραδιο/τυπο καθε φορα, καθε μερα, σε καθε γεγονος απ το να ενημερωνομαι απο site τυπου indymedia ή απο τον καθε τυχαρπαστο μπλογκερ/γιουτιουμπερ που γραφει οτι κατεβασει η γκλαβα του.Τα συμφεροντα πισω απ αυτα τουλαχιστον ειναι πολυ πιο ευδιακριτα.Κάποιος πιο πάνω εξήγησε ότι.. indymedia/καναλια/ραδιο/τυπος /μπλογκ από κάπου κατευθυνονται..κανε τον κόπο να διαβάσεις.Σου εύχομαι καλή ενημέρωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 14, 2008 #1168 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2008 τι ορίστε; όλη αυτή η ιστορία δε γίνεται επειδή καλώς ή κακώς χάθηκε η ζωή ενός παιδιού;Απλά εμένα μου φαίνεται παράξενο που ενώ χάνονται καθημερινά τόσες και τόσες ζωές ξαφνικά κάναμε ήρωα και είδωλο τον Αλέξη...Δεν μοιάζει σαν τον καλύτερο τρόπο για να αποσπαστεί η προσοχή του κόσμου; Ανοίγεις μεγάλο θέμα το οποίο δεν είναι της παρούσης. Περιορίσου στον σχολιασμό γεγονότων. Offtopic σχολιασμός για τις απόψεις σου: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Δεκέμβριος 14, 2008 #1169 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2008 Κάποιος πιο πάνω εξήγησε ότι.. indymedia/καναλια/ραδιο/τυπος /μπλογκ από κάπου κατευθυνονται..κανε τον κόπο να διαβάσεις.Σου εύχομαι καλή ενημέρωση.Αληθεια λες;..Αμα εχεις αλλες , καλυτερες πηγες ενημερωσης γιατι δε τις μοιραζεσαι να πληροφορηθουμε και μεις καλυτερα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
elefsinaras Δεκέμβριος 14, 2008 #1170 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2008 Ηταν ψυχραιμος και μπραβο του.Στην πορεια ή οτι κανανε γιατι ηταν μεσα και οπλοφορουσε;Σου φαινεται λογικο;παντα υπαρχουν αστυνομικοι της ασφαλειας με πολιτικα οταν λεω παντα παντα τωρα οι λογοι ειναι αρκετοι νομιζω τους εχουν πει αλλα παιδια σε αυτο το νημαπληροφοριακα για να συλλαβεις ενα κακοποιο στοιχειοδεν το κανεις με σφεντονα.......και ναι θες να σου πω οτι ηταν λαθος ? οκ ηταν λαθος αλλα στην περιπτωση αυτη ειναι πιο σοβαρο και πρεπεινα δουμε το πως αντεδρασε αυτος ο ανθρωπος.προς θεου δεν ειμαι συμφωνος με το πως εχασετην ζωη του το παιδι στα εξαρχεια.αλλωστε και λακαμαδες αστυνομικοι υπαρχουν καιλακαμαδες γιατροι και λακαμαδες επιχειρηματιεςκαι λακαμαδες εργαζομενοι αλλα αυτο δεν παει να πει οτι ολοι ειναι λακαμαδες στο συνολο τους ειναι σωστοι.μονο ο κλαδος των πολιτικων ειναι ΠΑΝΤΑ λακαμαδεςσε οποιο κομμα και αν ειναι (ειναι η αποψη μου )********KOMM στο τελος δεν απαντω σε εσενα μιας και δεν εχεις αναφερει κατι σχετικο απλη αναφορα κανω στονημα γενικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Δεκέμβριος 14, 2008 #1171 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2008 Αληθεια λες;..Αμα εχεις αλλες , καλυτερες πηγες ενημερωσης γιατι δε τις μοιραζεσαι να πληροφορηθουμε και μεις καλυτερα;Διάβασε boy διάβασε θα σου κάνει καλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Δεκέμβριος 14, 2008 #1172 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2008 elefsinaras δεκτα ολα, απλα εστιαζουμε αλλου.Εγω εστιαζω στο οτι αν δεν ειχε το οπλο δε θα υπηρχε το βιντεο, ουτε η κουβεντα που κανουμε, και ουτε η πιθανοτητα-υποθεση να γινει κατι χειροτερο.Το οτι αντεδρασε ψυχραιμα το ειπαμε Διάβασε boy διάβασε θα σου κάνει καλό. Ε πες μου τι να διαβασω..δε πιστευω να ντρεπεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Δεκέμβριος 14, 2008 #1173 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2008 Το πρόβλημα μου δεν είναι τα παιδάκια αλλά αυτοί που τα εκμεταλλεύονται. Άραγε αυτοί είναι οι υπαίτιοι αυτής της κατάστασης? σίγουρα είναι οι υπαίτιοι των καμένων McDonalds αλλά πόσο μπορεις να τους κατηγορήσεις για τις μαθητικές πορείες στις οποίες γύρισαν περιπολικά? Ας το πάρουμε χαμπάρι ότι η ελλάδα ΔΕΝ ΕΧΕΙ 100.000 χούλιγκανς και ότι μέσα στις επιθέσεις με νεράτζια και πέτρες προς τα αστυνομικά τμήματα βρισκόταν οργισμένα παιδιά, όχι μόνο αναρχικοί. Οι αναρχικοί μπορεί να κυνηγούσαν κάποια αφορμή, μπορεί να είχαν έτοιμο οπλοστάσιο. Τα 15χρονα για πιο λόγο παιζουν ξύλο? Και όταν δίνουμε στοιχεία που θίγουν ένα επάγγελμα, χωρίς να μπορούμε να τα αποδείξουμε, είναι πιο σωστό να το λέμε ή να βάζουμε ένα μάλλον, νομίζω κτλ. Νομίζω μάλλον ότι η Αστυνομία έχει σταματήσει προ πολλού να μας προστατεύει και απλά μας ελέγχει με ένα πιστόλι στο χέρι. Καλύτερο έτσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 14, 2008 #1174 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2008 Ανοίγεις μεγάλο θέμα το οποίο δεν είναι της παρούσης. Περιορίσου στον σχολιασμό γεγονότων.Offtopic σχολιασμός για τις απόψεις σου: ναι, παρενθετικά τα ανέφερα όλα αυτά απλά και μόνο και για να κάνω έναν παραλληλισμό. δεν τίθεται θέμα συνέχειας αυτού του θέματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Δεκέμβριος 14, 2008 #1175 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2008 WOW Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Δεκέμβριος 14, 2008 #1176 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2008 Άραγε αυτοί είναι οι υπαίτιοι αυτής της κατάστασης? σίγουρα είναι οι υπαίτιοι των καμένων McDonaldsαλλά πόσο μπορεις να τους κατηγορήσεις για τις μαθητικές πορείες στις οποίες γύρισαν περιπολικά? Ας το πάρουμε χαμπάρι ότι η ελλάδα ΔΕΝ ΕΧΕΙ 100.000 χούλιγκανς και ότι μέσα στις επιθέσεις με νεράτζια και πέτρες προς τα αστυνομικά τμήματα βρισκόταν οργισμένα παιδιά, όχι μόνο αναρχικοί. Οι αναρχικοί μπορεί να κυνηγούσαν κάποια αφορμή, μπορεί να είχαν έτοιμο οπλοστάσιο. Τα 15χρονα για πιο λόγο παιζουν ξύλο? Νομίζω μάλλον ότι η Αστυνομία έχει σταματήσει προ πολλού να μας προστατεύει και απλά μας ελέγχει με ένα πιστόλι στο χέρι. Καλύτερο έτσι? Ρωτάς τα αυτονόητα. Δεν πιστεύω να θέλεις ανάλυση γιατί κάποια παιδάκια πέταγαν νεράντζια. Πουθενά και κανείς δεν αναφέρθηκε σε τέτοιες καταστάσεις και δεν είναι το θέμα μας. Το θέμα μας είναι το πλιάτσικο που έγινε, οι καταστροφές και το κάψιμο καταστημάτων, η προκλητικότητα με πέτρες και ναπάλμ και η ασυδοσία. Τώρα μου διαμαρτύρεσαι ότι δεν ήταν επαρκής η αστυνομία? Μα οι άνθρωποι παρακαλούσαν. Ελάτε να σας συλλάβουμε. Οι άλλοι δεν πήγαιναν να συλληφθούν. Δεν έπεσαν πυροβολισμοί και ξύλο και σου χάλασαν το παιχνίδι ή μήπως το θέαμα? :hang3: Μια χαρά δουλειά κάνει η αστυνομία κατά τη δική μου άποψη. Είναι αποτελεσματική χωρίς να προκαλεί. Αν τώρα οι παράνομοι αισθάνονται ότι ασφυκτιούν, πρόβλημα τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Δεκέμβριος 14, 2008 #1177 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2008 Ναι είδαμε και την αποτελεσματικότητα των μπάτσων στην Λάρισα, γενικά της τελευταίες μέρες αυτό βλέπουμε συνέχεια, την αποτελεσματικότητα της αστυνομίας.Αν τώρα οι παράνομοι αισθάνονται ότι ασφυκτιούν, πρόβλημα τους.LOL, μιλάμε για την ελλάδα τώρα?Νονοί της νύχτας, έμποροι ναρκωτικών, διεφθαρμένοι πολιτικοί/δικαστές όλοι ασφυκτιούν έτσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Δεκέμβριος 14, 2008 #1178 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2008 FusionΕίναι θέμα οπτικής γωνίας.Πετάς παραδείγματα διαφθοράς λες και είμαστε οι μόνοι στον κόσμο που τα έχουμε.Δες συγκριτικά στατιστικά εγκληματικότητας.Ε πες μου τι να διαβασω..δε πιστευω να ντρεπεσαιΔεν χρειάζεται να πας μακρυά. Τα έχουμε πει και εδώ μέσα. Επαναλαμβανόμαστε.Για αρχή δες τα 629, 731, μια σελίδα πίσω και συνέχισε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Δεκέμβριος 14, 2008 #1179 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2008 Δεν χρειάζεται να πας μακρυά. Τα έχουμε πει και εδώ μέσα. Επαναλαμβανόμαστε.Για αρχή δες τα 629, 731, μια σελίδα πίσω και συνέχισε.Καλα , καταλαβα.Το οτι εχει σχεση ο συριζας το ξερουμε.Το οτι το κκε θελει ψηφους και παντα τα χωνει στο συριζα, το ξερουμε.Αμα υπαρχουν αποδειξεις οτι παιρνουν γραμμη γιατι δε τους μπαγλαρωνουν ολους; Τι λενε τα δικα σας εγκυρα μεσα πληροφορησης; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Δεκέμβριος 14, 2008 #1180 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2008 Έχω βαρεθεί να ακούω φιλοσοφίες περί αστυνομοκρατούμενου κράτους.Εγώ απλά βλέπω έναν ανεγκέφαλο που σκότωσε έναν άλλο ανεγκέφαλο που όπως είπε ο φίλος του, άκουσε ένα μπαμ και είδε κόσμο να τρέχει προς τα εκεί φωνάζοντας για κάποια συμπλοκή, και στη συνέχεια ακολούθησε να δει τι έγινε από “περιέργεια”… θα ήταν πολύ cool αν είχε δει κάποιον άλλο σκοτωμένο ίσως.Δε με ενδιαφέρει τι ήταν ο 15χρονος. Ακόμα και οπλισμένος να ήταν, ο αστυνομικός θα πρέπει να είναι σε θέση να κάνει πολλά άλλα πριν επιχειρήσει να τον σκοτώσει. Αυτό δείχνει ότι ήταν ανίκανος, όπως ίσως και πολλοί άλλοι αστυνομικοί που κάνουν αυτή τη δουλειά επειδή έχει σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση.Όχι δε θα φάω το κουτόχορτο… δε πιστεύω ότι ο Αστυνόμος είδε μια φιγούρα ενός αγνώστου, σήκωσε το όπλο και τον σκότωσε έτσι απλά. Ίσα ίσα… που αν έγινε αυτό, έχουμε να κάνουμε με μια περίπτωση στυγνού δολοφόνου από αυτούς που υπάρχουν σε κάθε κοινωνία σε οποιοδήποτε κοινωνικό στρώμα… Σε μία τέτοια περίπτωση δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα.. εκτός και αν βρούμε τρόπο να μυρίζουμε τους δολοφόνους πριν διαπράξουν το έγκλημα… αλλά σίγουρα οι αναρχοαριστεροφιλλελευθεριστές θα έχουν μια λύση γι αυτό… Απενοχοποιούμε έτσι αυτομάτως τις οποιεσδήποτε διαδικασίες εκπαίδευσης-αξιολόγησης που διαθέτει η αστυνομία ως προς το ποιος έχει την ικανότητα να κρατήσει γεμάτο όπλο και τα ρίχνουμε όλα στο "μπατσογουρούνι".Έχω βαρεθεί επίσης να ακούω ότι για το πρόβλημα φταίμε εμείς κλπ.Δε ξέρω για αυτούς που το υποστηρίζουν αυτό τι ενοχές έχουν όσο αφορά τις επιλογές τους.Αλλά εγώ δεν έχω κάνει τίποτα που να αξίζει αυτή τη μεταχείριση από τους δήθεν επαναστάτες, είτε είναι υποκινούμενοι είτε όχι.Δε ψηφίζω τους ξεφτίλες (ή πανέξυπνους υστερόβουλους) που μας έχουν φέρει σε αυτή τη κατάσταση και οι επιλογές μου ουδεμία σχέση έχουν με αυτές της πλειοψηφίας.Θα κατηγορηθώ ότι κάθομαι στο καναπέ? Δηλαδή τι θα πρέπει να κάνω για να απαλαγώ από τη μάστιγα των κακόβουλων / ανεγκέφαλων της βουλής και των πεζοδρομίων? Ας το πάρουμε χαμπάρι ότι η ελλάδα ΔΕΝ ΕΧΕΙ 100.000 χούλιγκανς και ότι μέσα στις επιθέσεις με νεράτζια και πέτρες προς τα αστυνομικά τμήματα βρισκόταν οργισμένα παιδιά, όχι μόνο αναρχικοί. Οι αναρχικοί μπορεί να κυνηγούσαν κάποια αφορμή, μπορεί να είχαν έτοιμο οπλοστάσιο. Τα 15χρονα για πιο λόγο παιζουν ξύλο? Άν ρίξει κανείς μία ματιά σε βανδαλισμούς που γίνονται σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας μόνο και μόνο επειδή παίζουν δυο ομάδες ποδόσφαιρο, Θα καταλάβει ότι ίσως υπάρχουν και παραπάνω από 100.000 που γουστάρουν απλά να βγουν έξω να τα σπάσουν. Όσο για τα 15χρονα. "Αυτά" μιας και τα χρησιμοποιούμε σε ουδέτερο πρόσωπο λες και είναι ανεύθυνα"ζώα"... είναι ακόμα πιο διαθέσιμα να σπάσουν τα πάντα επειδή απλά έτσι κάνει ο διπλανός τους. Ένα κατά της "εξουσίας" να τους πεις και θα βγάλουν όλο το κομπλεξ της οικογενείας τους προς τα έξω καταστρέφοντας ότι δέ νιώθουν ότι τους ανοίκει.... Δε ξέρω τι θυμάστε από τη περίοδο του γυμνάσιου λυκείου, μιας και δεν έχουν περάσει πολλά χρονιά για εμένα, τυχαίνει να έχω καθαρές μνήμες. Με τη μία μου έρχονται στο μυαλό πάνω από 10 άτομα μόνο από δυο τμήματά των 20, που θα ήταν σε θέση να τα σπάσουν όλα έτσι για πλάκα και το είχαν αποδείξει καταστρέφοντας με κάθε ευκαιρία, περιουσία του ίδιου του σχολείου που περνούσαν 6ώρες από τη ζωή τους κάθε μέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.