VIL Δεκέμβριος 14, 2008 #1141 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2008 ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ της Άννας Διαμαντοπούλου. Η συμμετοχή σε μη δημοκρατικά εγκεκριμένα φόρουμ συζητήσεων, όπως η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, εξασφαλίζει προφητικό χάρισμα. Γίνετε μέλη σήμερα. ΠΣ: Αλήθεια, το πρόβλημα της αθρόας παράνομης μετανάστευσης κυρία Διαμαντοπούλου πώς δημιουργήθηκε; Πολύ σωστή η ερώτηση. Κάνε όμως την ίδια και σε κάποιον Σαμαρά. http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BD%CF%84%CF%8E%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CE%A3%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%82 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Δεκέμβριος 14, 2008 #1142 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2008 JacoΕπειδή συμφωνώ με το δεύτερο μέρος των όσων είχες γράψει, αλλά πιθανόν να μην έχω ξεκαθαρίσει τι λες στο πρώτο, έκανα δύο ερωτήσεις.Αν θέλεις δες ξανά το κείμενο μου.Δεν νομίζω ότι σε αδικώ με αυτά που γράφω.Δεν έχω απαντήσεις, έχω μόνο συμπεράσματα... και το συμπέρασμα είναι ότι ο καθένας θα πρέπει να κοιτάξει στον εαυτό του και πως η στάση της ζωής του έχει συμβάλει για ότι γίνεται γύρω μας... αν δεν τσαλακώσουμε πρώτα τους ίδιους μας τους εαυτούς δεν μπορούμε να τσαλακώσουμε τους άλλους...δεν ξέρω ποιά είναι η λύση, δεν ξέρω που θα οδηγήσουν, όχι μόνο τώρα αλλά και σε 10 χρόνια, τα πράγματα, δεν ξέρω αν χρειάζεται επανάσταση, δεν ξέρω τι θα γίνει... απλά ξέρω ότι πρέπει να αφήσουμε στην άκρη αντιλήψεις, δόγματα και ότι άλλο μας κάνει να αισθανόματε ωραία και ασφαλείς, χωρίς να είμαστε... αυτό όμως δεν θα το κάνουμε μέχρι να μας χτυπήσει την δική μας πόρτα το πρόβλημα... καλό είναι να μην ψάχνουμε τους ενόχους μόνο γύρω μας, αλλά πρώτα στον καθρέφτη μας...Τι πρέπει να μάθουμε από την ιστορία...? ότι δεν μάθαμε ή μάθαμε λάθος πριν... αλλά σίγουρα έχουμε μάθει από την ιστορία ότι για άλλη μια φορά θα την ερμηνεύσουμε λάθος...Να τα κάψουμε...? Προσωπικά, όπως είμαι τώρα, όχι... αν μου την βαρέσει όμως γιατί θα μου πάρει το σπίτι η τράπεζα για 3000 ευρώ ή αν θα πάω φυλακή για το τίποτα και από άδικο λόγο, τότε δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα... για να σε προλάβω δεν δικαιολογώ το πλιάτσικο που έγινε και τους βανδαλισμούς γιατί δε νομίζω, χωρίς να ξέρω, αν το έκαναν απελπισμένοι άνθρωποι... απλά βλέπω στο μέλλον, αν δεν αλλάξει κάτι, ο κόσμος θα εκραγεί και επειδή η βία σε συνδυασμό με την απελπισία είναι τυφλή, τα αποτελέσματα δεν θα είναι "ρομαντικά"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Gonzo Δεκέμβριος 14, 2008 #1143 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2008 http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=6&artid=246702 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Δεκέμβριος 14, 2008 #1144 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2008 Πολύ σωστή η ερώτηση.Κάνε όμως την ίδια και σε κάποιον Σαμαρά. http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BD%CF%84%CF%8E%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CE%A3%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%82 Είχαν κατηγορήσει το Σαμαρά για κάτι δηλώσεις που έκανε υπέρ της εισόδου και της υποδοχής μεταναστών από την Αλβανία. Αν θυμάμαι όμως καλά αναφερόταν σε Έλληνες ομογενείς της Αλβανίας όχι σε Αλβανούς. Υπεύθυνες πάντως για το φαινόμενο αυτό είναι όλες οι κυβερνήσεις που έχουν περάσει μέχρι σήμερα ανεξαιρέτως. Μπορεί να έγιναν παράνομες ελληνοποιήσεις επί Σημίτη, τις οποίες παραδέχθηκε και ο ίδιος στην ΔΕΘ 2001 αν θυμάμαι καλά(χαρακτηρίζοντας τες ως μεμονωμένες περιπτώσεις που οι υπαίτιοι θα τιμωρούνταν παραδειγματικά), αλλά ευθύνη έχει και ο εκάστοτε κυβερνήτης βέβαια, γιατί το φαινόμενο επιδεινώνεται όσο περνάει ο καιρός. Όσο για τα μέλη της λέσχης Μπίλ. και των οργανώσειων που σπονσοράρει ο Σόρος βρίσκονται σε όλα σχεδόν τα κόμματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Δεκέμβριος 14, 2008 #1145 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2008 Είχαν κατηγορήσει το Σαμαρά για κάτι δηλώσεις που έκανε υπέρ της εισόδου και της υποδοχής μεταναστών από την Αλβανία. Αν θυμάμαι όμως καλά αναφερόταν σε Έλληνες ομογενείς της Αλβανίας όχι σε Αλβανούς.Υπεύθυνες πάντως για το φαινόμενο αυτό είναι όλες οι κυβερνήσεις που έχουν περάσει μέχρι σήμερα ανεξαιρέτως. Μπορεί να έγιναν παράνομες ελληνοποιήσεις επί Σημίτη, τις οποίες παραδέχθηκε και ο ίδιος στην ΔΕΘ 2001 αν θυμάμαι καλά(χαρακτηρίζοντας τες ως μεμονωμένες περιπτώσεις που οι υπαίτιοι θα τιμωρούνταν παραδειγματικά), αλλά ευθύνη έχει και ο εκάστοτε κυβερνήτης βέβαια, γιατί το φαινόμενο επιδεινώνεται όσο περνάει ο καιρός. Όσο για τα μέλη της λέσχης Μπίλ. και των οργανώσειων που σπονσοράρει ο Σόρος βρίσκονται σε όλα σχεδόν τα κόμματα. 1. Δεν θυμάσαι καλά, γιατί μία από τις αιτίες που αποχώρησε (των αποχώρησε) ήταν για το άνοιγμα των συνόρων και όχι μόνο για τους βόρειο Ηπειρώτες , και χωρίς (λένε) την συγκατάθεση του Μήτσο. 2. Για την εποχή Σημίτη θυμάσαι πολύ καλά. 3. Βλέπεις που από όλα τα κόμματα υπάρχουν μέλη στην εν λόγω λέσχη, αλλά και όχι μόνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Δεκέμβριος 14, 2008 #1146 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2008 Δεν έχω απαντήσεις, έχω μόνο συμπεράσματα... και το συμπέρασμα είναι ότι ο καθένας θα πρέπει να κοιτάξει στον εαυτό του και πως η στάση της ζωής του έχει συμβάλει για ότι γίνεται γύρω μας... αν δεν τσαλακώσουμε πρώτα τους ίδιους μας τους εαυτούς δεν μπορούμε να τσαλακώσουμε τους άλλους...δεν ξέρω ποιά είναι η λύση, δεν ξέρω που θα οδηγήσουν, όχι μόνο τώρα αλλά και σε 10 χρόνια, τα πράγματα, δεν ξέρω αν χρειάζεται επανάσταση, δεν ξέρω τι θα γίνει... απλά ξέρω ότι πρέπει να αφήσουμε στην άκρη αντιλήψεις, δόγματα και ότι άλλο μας κάνει να αισθανόματε ωραία και ασφαλείς, χωρίς να είμαστε... αυτό όμως δεν θα το κάνουμε μέχρι να μας χτυπήσει την δική μας πόρτα το πρόβλημα... καλό είναι να μην ψάχνουμε τους ενόχους μόνο γύρω μας, αλλά πρώτα στον καθρέφτη μας...Τι πρέπει να μάθουμε από την ιστορία...? ότι δεν μάθαμε ή μάθαμε λάθος πριν... αλλά σίγουρα έχουμε μάθει από την ιστορία ότι για άλλη μια φορά θα την ερμηνεύσουμε λάθος...Να τα κάψουμε...? Προσωπικά, όπως είμαι τώρα, όχι... αν μου την βαρέσει όμως γιατί θα μου πάρει το σπίτι η τράπεζα για 3000 ευρώ ή αν θα πάω φυλακή για το τίποτα και από άδικο λόγο, τότε δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα... για να σε προλάβω δεν δικαιολογώ το πλιάτσικο που έγινε και τους βανδαλισμούς γιατί δε νομίζω, χωρίς να ξέρω, αν το έκαναν απελπισμένοι άνθρωποι... απλά βλέπω στο μέλλον, αν δεν αλλάξει κάτι, ο κόσμος θα εκραγεί και επειδή η βία σε συνδυασμό με την απελπισία είναι τυφλή, τα αποτελέσματα δεν θα είναι "ρομαντικά"...Αφού έκανες τον κόπο να γράψεις τη δική σου άποψη θα σου πω και τη δική μου.Τόσο οι πόλεμοι όσο και οι επαναστάσεις, πρέπει να είναι λύσεις έσχατης ανάγκης, γιατί φέρνουν ανεπανόρθωτες καταστροφές. Μια μειοψηφία που ρίχνει ναπάλμ, δεν κάνει επανάσταση, αλλά τρομοκρατία.Αλίμονο αν κάθε άνθρωπος στον κόσμο που καταστρέφεται οικονομικά έπαιρνε κι άλλους στο λαιμό του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Δεκέμβριος 14, 2008 #1147 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=OJMRz5E7zSU&feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Δεκέμβριος 14, 2008 #1148 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=OJMRz5E7zSU&feature=relatedχαχαχαχα αντικειμενικοτατο το βιντεο, οπως και τα υπολοιπα του ιδιου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Δεκέμβριος 14, 2008 #1149 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2008 Τι λάθος βρίσκεις;;(πάντως αυτά τα μπασταρδάκια θέλουν σίγουρα αναμορφωτήριο κ καταναγκαστικά έργα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Δεκέμβριος 14, 2008 #1150 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2008 Η Ελλάδα είναι δυνατή, δημοκρατική και όλες οι προσπάθειες να την καταστρέψουν ή να την κάνουν αστυνομοκρατούμενη πέφτουν στο κενό.Γιατί προσπαθείς να επίβάλεις μια άποψη όταν οι εξελίξεις γύρω σου οδηγούν στο αντίθετο συμπέρασμα?Και στην τελική ποιο είναι το μέτρο σύγκρισής σου οι αστυνομοκρατούμενες Ηνωμένες Πολιτείες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 14, 2008 #1151 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2008 οι αστυνομοκρατούμενες Ηνωμένες Πολιτείες?....χωρίς να θέλω να συμφωνήσω ή να διαφωνήσω με κάποιον, να θυμήσω απλά ότι πολιτικοί της αριστεράς χαρακτηρίζουν και την Ελλάδα αστυνομοκρατούμενη (τώρα το που το βλέπουν ειναι άλλη ιστορία) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Δεκέμβριος 14, 2008 #1152 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2008 Μα στην αστυνομική βία/αυθαιρεσία, που αλλού να το βλέπουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 14, 2008 #1153 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2008 για μια στιγμή...με βάση μερικά μεμονωμένα περισταστικά κρίνεις ένα ολόκληρο σώμα; παντού και σε κάθε επάγγελμα υπάρχουν ανεύθυνοι.Άρα λοιπόν με αυτό το σκεπτικό επειδή υπάρχουν και 5-6 αλμπάνηδες γιατροί όλοι οι γιατροί της Ελλάδας είναι αλμπάνηδες, αναξιόπιστοι και εγκληματίες, σωστά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Δεκέμβριος 14, 2008 #1154 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2008 χαχαχαχα αντικειμενικοτατο το βιντεο, οπως και τα υπολοιπα του ιδιου.Eνω αυτά που μας πασάρουν τα κανάλια δεν μας λες τι είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Δεκέμβριος 14, 2008 #1155 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2008 Αναρωτήθηκες που βλέπουν τα αριστερά κόμματα την policemania και σου απάντησα αναλόγως.Όχι δεν πιστεύω ότι όλο το σώμα είναι έτσι αλλά η νοοτροπία με την οποία εκπαιδεύονται να "υπηρετήσουν" τους πολίτες φτάνει σε αυτά τα αποτελέσματα.Και αφού ανέφερες ότι μιλάμε μόνο για μεμονωμένα περιστατικά, έχεις σκεφτεί αν τα περιστατικά αυτά αυξάνονται χρόνο με το χρόνο, κυρίως ως προς την βιαιότητά τους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Δεκέμβριος 14, 2008 #1156 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2008 Γιατί προσπαθείς να επίβάλεις μια άποψη όταν οι εξελίξεις γύρω σου οδηγούν στο αντίθετο συμπέρασμα?Και στην τελική ποιο είναι το μέτρο σύγκρισής σου οι αστυνομοκρατούμενες Ηνωμένες Πολιτείες?Έκανα μια πρόβλεψη, όπου δεν μπαίνει μέτρο σύγκρισης.Η δική σου άποψη είναι ότι οι εξελίξεις γύρω μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι θα αλλάξει η στάση της αστυνομίας και θα έχουμε αστυνομοκρατία.Επιβάλεις τη γνώμη σου?Μας μιλάς για τη νοοτροπία που εκπαιδεύονται οι αστυνομικοί.Έχεις στοιχεία? Γιατί το ξαναδιάβασα αυτό από κάποιο όργανο της indymedia.Εδώ δεν εκφράζεις άποψη, αλλά δίνεις στοιχεία και οφείλεις να τα τεκμηριώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Δεκέμβριος 14, 2008 #1157 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2008 Τι λάθος βρίσκεις;;(πάντως αυτά τα μπασταρδάκια θέλουν σίγουρα αναμορφωτήριο κ καταναγκαστικά έργα)βρισκω λαθος που κατηγορουν οτι ειναι ολοι συριζιακοι και τα σχετικα.Ειδικα οταν ο ιδιος εχει βιντεο του στυλ αλβανικη μαφια, ελλαδα-τουρκια, ελληνες για παντα, και σ αυτο το υφακι εμενα δε μ αρεσει.Eνω αυτά που μας πασάρουν τα κανάλια δεν μας λες τι είναι.γιατι με ρωτησε κανεις; Και αφου θες τη γνωμη μου, θα διαλεγα τα καναλια/ραδιο/τυπο καθε φορα, καθε μερα, σε καθε γεγονος απ το να ενημερωνομαι απο site τυπου indymedia ή απο τον καθε τυχαρπαστο μπλογκερ/γιουτιουμπερ που γραφει οτι κατεβασει η γκλαβα του.Τα συμφεροντα πισω απ αυτα τουλαχιστον ειναι πολυ πιο ευδιακριτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elefsinaras Δεκέμβριος 14, 2008 #1158 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2008 χαχαχαχα αντικειμενικοτατο το βιντεο, οπως και τα υπολοιπα του ιδιου. δεν ξερω ποσο αντικειμενικος ειναι αυτος που ανεβασε αυτο το video σιγουρα ομως η εικονα ειναι αδιαψευστη......... ειδα απο τον ιδιο και μερικα ακομα video και καποιο μου εκανε μεγαλη εντυπωση......... τελικα καλα εκανε και δεν πυροβολησε ο κυριος του video ? εγω νομιζω οτι οι ποιο πολλοι απο εμας μαλλον θα ειχαν κανει χρηση του οπλου τους εαν η ζωη τους ειχε βρεθει σε τοσο αμεσο κινδυνο...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Δεκέμβριος 14, 2008 #1159 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2008 δεν ξερω ποσο αντικειμενικος ειναι αυτος που ανεβασε αυτο το video σιγουρα ομως η εικονα ειναι αδιαψευστη......... ειδα απο τον ιδιο και μερικα ακομα video και καποιο μου εκανε μεγαλη εντυπωση......... τελικα καλα εκανε και δεν πυροβολησε ο κυριος του video ? εγω νομιζω οτι οι ποιο πολλοι απο εμας μαλλον θα ειχαν κανει χρηση του οπλου τους εαν η ζωη τους ειχε βρεθει σε τοσο αμεσο κινδυνο...... εμενα πιο πολυ με τρομαζει οτι ηταν μεσα σε πορεια (?), μονος, και οπλοφορουσε.Αν του παιρνανε το οπλο και σκοτωνανε οι αλλοι οι τρομπες ποιος θα εφταιγε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 14, 2008 #1160 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2008 Αναρωτήθηκες που βλέπουν τα αριστερά κόμματα την policemania και σου απάντησα αναλόγως.Όχι δεν πιστεύω ότι όλο το σώμα είναι έτσι αλλά η νοοτροπία με την οποία εκπαιδεύονται να "υπηρετήσουν" τους πολίτες φτάνει σε αυτά τα αποτελέσματα.Και αφού ανέφερες ότι μιλάμε μόνο για μεμονωμένα περιστατικά, έχεις σκεφτεί αν τα περιστατικά αυτά αυξάνονται χρόνο με το χρόνο, κυρίως ως προς την βιαιότητά τους?ας το πάμε λίγο διαφορετικά. αυτά τα περιστατικά τι ποσοστό του συνόλου του σώματος καταλαμβάνουν γνωρίζεις; Προσωπικά πάντως εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί γίνονται όλα αυτά...Η Ελλάδα καίγεται και μένει αβοήθητη στο έλεος των κουκουλοφόρων και ήδη αρχίζουν και οι ιστορίες στο εξωτερικό...Αλήθεια, γιατί δεν έχει γίνει ούτεμια διαδήλωση τέτοιου μεγέθους για ζωές ανθρώπων ποου χάθηκαν από λάθος ενός γιατρού (αυτό προφανώς και δεν αναιρεί τα όσα έγραψα παραπάνω); Γιατί δεν έχει γίνει διαδήλωση τέτοιου μεγέθους για τις τόσες και τόσες δολοφονίες που γίνονται με την μορφή εκτρώσεων; Και τέλος, ας ξεκαθαρίσουμε επιτέλους τι αστυνομία θέλουμε. Μια αστυνομία που θα χαιδεύειτους εγκληματίες και θα μένει αμέτοχη όπως σταπρόσφατα γεγονότα ή μια στυνομία δυναμική (αν βέβαια το επιτρέψουν και οι καρεκλοφόροι) που όταν απειλείται η δημόσια ασφάλεια και οι περιουσίες των πολιτών δνε θα διστάσει να χτυπήσει για να επιβάλλει την τάξη (όπως ακριβώς γίνεται και σε χώρες του εξωτερικού δλδ); Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.