Jump to content

Θάνατος 15χρονού και επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

HotPeanut

Recommended Posts

Ωραία πράγματα... θέλουν αμόλυντη την πρωτεύουσα τους... αλλα κανείς τους δεν νοιάζεται για την υπόλοιπη επικράτεια...

Ποτε της η αναρχεία δεν πάτησε σε υγιείς βάσεις, και ακόμα και αν κάνει μαραθωνιο αγάπης για την αποκατάσταση των ζημιών των θυμάτων της, δεν πρόκειται να εξυγιάνει το image της (τρομάρα τους).

Η μόνη λύση που βλέπω βιώσιμη ειναι να κυρηχθούν τα Εξάρχεια, ως το δεύτερο Άγιον Όρος και ολοι οι καλοι αθεοι να μαζωχτούν εκεί.

A! Και πώς μου ξέφυγε... Να τους δώσουμε και επίδομα αναρχίας!

http://www.youtube.com/watch?v=MFghJDkKMGY

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

H Θρησκεια τη ρολο βαραει;

Και γιατι τοση δαιμονοποιηση των Εξαρχειων; Σας επιτεθηκαν πολλες φορες τα "κακοποια σοιχεια"; Πολλοι εκει δε πατε να αγοραρετε τα του πισιου σας; Πολλοι εκει δε σπουδαζετε ή σπουδαζατε ή ησασταν μαθητες; Πολλοι εκει δεν ηπιατε καφε απειρες φορες; Πολλοι δε διασκεδασατε; Τοσο καταπτυστοι ειναι οσοι συχναζουν εκει; Τι ***** κολλημα ειναι αυτο δεν καταλαβαινω, ελεος δλδ.

Ειναι γκετο τα Εξαρχεια και δεν ειναι οι αλλες καλοοφημες περιοχες με τα μπουρδελ@, τις π@ρνες και τα μαχαιρωματα. Πολυ τιβι βλεπετε...

Υπάρχει σοβαρό conflict ανάμεσα στην θρησκεία και την αναρχία. Απλα δεν ειναι συμβατά αυτα τα δυο...

Τα Εξάρχεια ειναι για τους αναρχικούς οτι το Ζεφύρι για τους....; (Καταλαβες που το παω...) Δυστυχως αυτη η εξίσωση ειναι πολυ αδικη για την περιοχή των Εξαρχειων.

Εγω το καφεδάκι μου μια χαρα θα συνεχίσω να το πίνω εκει...

Έπρεπε εκείνη τη στιγμή κάποιος να σκοτώσει τον μπάτσο.

Θα δήλωνε και αυτός αυτοάμυνα.

Ποιός πυροβολεί άοπλο 15χρονο;

Γιατί δεν το κάνεις εσύ βρε ''παλικαρά''? θα γίνεις και ήρωας.

Ετσι θα αποδράσεις και από τη βαρεμάρα σου.

Και για να ικανοποιηθείς μάθε ότι:

Προχθές (11-12-08) έσβησε ο αστυνομικός που είχε δεχθεί επίθεση από κουκουλοφόρους σε συναυλία στο Ελληνικό το καλοκαίρι του 2007. Όλο αυτό το διάστημα ήταν ουσιαστικά ζωντανός-νεκρός.

Δεν ήταν αρκετά νέος,ήταν ήδη 24 ετών.

Δεν ανήκε στη γενιά των 700 ευρώ, γιατί έβγαζε 750.

Δεν είχε όνειρα για τη ζωή του, είχε όπλο, κι ας μην το τράβηξε ποτέ για να σωθεί.

Δεν είχε μάνα να τον κλάψει,γιατί ήταν ένας μπάτσος, ένα γουρούνι, ένας δολοφόνος.

Κάποιοι θάνατοι δεν πουλάνε το ίδιο, αλλά μαντέψτε...πονάνε το ίδιο.

Άκουσατε κανένα κανάλι να αναφερθεί σ'αυτο?

Και τώρα θα ακούσουμε τη γνωστή πιπίλα ότι ο 23χρονος αστυνόμος που έχασε τη ζωή του κάνοντας τη δουλειά του, επέλεξε ο ίδιος να γίνει γουρούνι, ήξερε τους κινδύνους και ας πρόσεχε.

Τα λένε εκ του ασφαλούς, γιατί ξέρουν καλά ότι δεν θα πάρουμε τα καδρόνια να βγούμε στους δρόμους και να τους σπάσουμε τα κεφάλια. Πάνω απ' όλα πιστεύουμε στην νομιμότητα και στην ευημερία της Ελλάδας. Αυτό το εκμεταλλεύονται λίγοι ψυχοπαθείς άφρονες και παρανομούν, καταστρέφουν ασύδοτα και συστηματικά θεσμούς και περιουσίες και σπέρνουν τον πανικό και την ανασφάλεια στους υπόλοιπους.

Κανείς δεν θα πει ότι οι πλιατσικολόγοι που βάζουν φωτιές και πετάνε ναπάλμ στα μαγαζιά και στους εκπροσώπους μας ήξεραν τους κινδύνους, ας πρόσεχαν.

Όσο για το ότι δεν έχουμε Δημοκρατία και δεν μας εκφράζει, επειδή το σύστημα δεν είναι τέλειο, τα ακούω βερεσέ.

Είμαστε στην Ευρωπαική ένωση, έχουμε Ευρωπαικό κοινοβούλιο, Πρόεδρο, 14 αντιπροέδρους που αποφασίζουν από κοινού, παρατηρητές στο προεδρείο, βουλευτές με ομάδες εργασίας και κόμματα.

Διαβάστε το σύστημα που ισχύει στη Ευρώπη.

http://www.europarl.europa.eu/pdf/welcome_brochures/faces/ep_faces_2007_09_el.pdf

Υπάρχει σοβαρό conflict ανάμεσα στην θρησκεία και την αναρχία. Απλα δεν ειναι συμβατά αυτα τα δυο...

Τα Εξάρχεια ειναι για τους αναρχικούς οτι το Ζεφύρι για τους....; (Καταλαβες που το παω...) Δυστυχως αυτη η εξίσωση ειναι πολυ αδικη για την περιοχή των Εξαρχειων.

Εγω το καφεδάκι μου μια χαρα θα συνεχίσω να το πίνω εκει...

Μεταξύ των παπάδων και της αναρχίας ναι, αλλά όχι με την θρησκεία.

Ο χριστός είπε ότι ήμαστε όλοι ίσοι

τα υπόλοιπα, που βλέπουμε και σήμερα, είναι φαινόμενα (εκτροπές) του λεγόμενου (θεοπρόβλητου) ιερατείου.

http://www.megatv.com/showpic.asp?pic=http%3A%2F%2Fmedia.megatv.com%2Ffilesystem%2Fimages%2F20081213%2Flow%2Fmega_LARGE_t_53761_18818.JPG

Μια ολόκληρη χώρα και η κυβέρνησή της φασίστες και κάφροι(σαν και τους Σέρβους ένα πράγμα) επειδή κάποιος αστυνομικός παράκουσε σε εντολές ανωτέρων του να απομακρυνθεί από το επεισόδιο και να μη δώσει συνέχεια.

Τελικά όντως δεν υπάρχει ούτε προσπάθεια "δαιμονοποίησης", ούτε ανατροπής.

ΕΔΙΤ: Οι σχεδιαστές των "επαναστάσεων". http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=2926714&publDate=3/7/2005

Το ίδρυμα SOROS οργανώνει τον εξευτευλισμό της Ελλάδας παγκοσμίως. http://macedonia-greece.blogspot.com/2008/12/indymedia-soros-o.html

Επαναστάτες με το αζημίωτο. http://www.enet.gr/online/online_text/c=111,dt=19.02.2006,id=90466160

Ένα καλό κείμενο από το σάιτ νεοέλλην:

ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΠΟΛΕΜO - ME TON EAYTO TOY

14-12-2008

ΕΠΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΙΣ

«ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΝΔΟΓΑΜΙΑΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ (ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΝΟΥ) ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΜΟΛΙΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΘΕΣΜΟΙ “ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ“, ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. ΟΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΙΛΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΔΟΜΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΗΛΟΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΝΟΗΤΙΚΗΣ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ, ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ. ΜΟΛΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΕΩΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ. ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΔΗΓΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ “ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ” ΔΟΓΜΑΤΩΝ (ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΑ).

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΤΙΚΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ, ΩΣΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ Η ΕΛΙΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ. ΔΗΛΑΔΗ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΕΠΙΣΚΟΠΟ, ΕΝΑΝ ΕΒΡΑΙΟ ΡΑΒΒΙΝΟ, ΕΝΑΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ Ή ΙΝΔΟΥΪΣΤΗ ΙΕΡΕΑ Ή ΕΝΑΝ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΒΟΥΔΔΙΣΜΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ: Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.

ΔΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Η ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΟΠΩΣ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΕΙΣΗΓΑΓΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΔΩ ΗΤΑΝ Η ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΚΦΡΑΖΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΟΛΦΟ ΧΙΤΛΕΡ. ΤΙ ΕΠΕΒΑΛΕ ΕΚΕΙΝΟΣ; ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ. ΚΙ ΟΜΩΣ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΤΡΑΦΗΚΑΝ Η ΜΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ, ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΝΤΟΝΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΤΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ. Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΗΣ "ΔΥΣΕΩΣ" ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΨΥΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΙ Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΛΕΓΧΟΤΑΝ ΦΑΝΕΡΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ, ΕΝΩ Η ΔΥΣΗ ΕΛΕΓΧΟΤΑΝ ΚΡΥΦΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΚΑΙ, ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΟΣ, ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ “ΠΛΕΥΡΕΣ” ΤΙΣ ΗΛΕΓΧΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΛΙΓΟΙ. Η ΙΔΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ WALL STREET ΚΑΙ ΤΟΥ CITY ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ "ΠΛΕΥΡΕΣ" ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

ΕΤΣΙ, ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΤΗΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΟΨΙΣΤΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ:

ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΝΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΑΚΑΜΠΤΟ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ – ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΜΠΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΡΟΚΑΤΑΛΥΠΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ. Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ, Ο ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΣ, ΤΟ ΙΣΛΑΜ, Ο ΙΝΔΟΥΪΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ, ΕΝΩ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΔΙΑΚΗΡΥΤΤΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ "ΑΛΗΘΕΙΕΣ".

ΕΝΘΑΡΡΥΝΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΑΜΠΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ.

ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ, ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΙΓΟΥΣ. ΕΝΩ ΟΙ ΜΑΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ – ILLUMINATI ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΦΤΕΡΟΥΓΙΖΟΥΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΛΑΜΠΤΗΡΑ, ΤΟΣΟ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ, ΤΑ ΣΚΟΡ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΤΑΔΕ ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΑΣ Ή ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΜΠΥΡΑΣ, ΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΑΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΓΟΣΚΟΤΩΣΤΡΑ».

DAVID ICKE – “ALICE IN WONDERLAND AND THE WORLD TRADE CENTER DISASTER”, BRIDGE OF LOVE PUBLICATIONS, 2002.

Βέβαια δεν συμφωνώ με όλα τα ατεκμηρίωτα που γράφει.

http://www.megatv.com/showpic.asp?pic=http%3A%2F%2Fmedia.megatv.com%2Ffilesystem%2Fimages%2F20081213%2Flow%2Fmega_LARGE_t_53761_18818.JPG

Μια ολόκληρη χώρα και η κυβέρνησή της φασίστες και κάφροι(σαν και τους Σέρβους ένα πράγμα) επειδή κάποιος αστυνομικός παράκουσε σε εντολές ανωτέρων του να απομακρυνθεί από το επεισόδιο και να μη δώσει συνέχεια.

Τελικά όντως δεν υπάρχει ούτε προσπάθεια "δαιμονοποίησης", ούτε ανατροπής.

ΕΔΙΤ: Οι σχεδιαστές των "επαναστάσεων". http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=2926714&publDate=3/7/2005

Το ίδρυμα SOROS οργανώνει τον εξευτευλισμό της Ελλάδας παγκοσμίως. http://macedonia-greece.blogspot.com/2008/12/indymedia-soros-o.html

Επαναστάτες με το αζημίωτο. http://www.enet.gr/online/online_text/c=111,dt=19.02.2006,id=90466160

Ακριβώς κέντρο χτύπησες. George Soros, Indymedia και τα τσιράκια τους που λίγο να αναμοχλεύσουμε το διαδίκτυο τα βλέπουμε φάτσα κάρτα. Οι γνωστοί άγνωστοι, είναι γνωστοί και τους έχουμε αναφέρει.

Ούτε μια οργάνωση από όλες αυτές που κόπτονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν βρέθηκε να καταδικάσει τη χρήση βίας με πέτρες και ναπάλμ από τους πλιατσικολόγους.

Αλλά αυτά δεν είναι όπλα, δεν σκοτώνουν. Είναι λουλούδια, που πετάνε οι νοσταλγοί της βίας.

Στην Ελλάδα έχουμε Δημοκρατία και σεβόμαστε τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Οι δήθεν ταγοί των ανθρώπινων δικαιωμάτων είναι που προσπαθούν να τα καταλύσουν.

Οι προσπάθειές τους θα πέσουν στο κενό κι ας έχουν κινητοποιήσει όλους τους μηχανισμούς που διαθέτουν.

Η ανοχή σε τέτοιου είδους επιθέσεις έχει όρια.

Οι όποιοι επιλεγμένοι αντιπρόσωποι μας, οφείλουν να κινητοποιηθούν, να ερευνήσουν και να παραπέμψουν στη δικαιοσύνη, όσους υποδαυλίζουν και οργανώνουν παράνομες τρομοκρατικές ενέργειες.

vil

Μας λες ότι δεν υπάρχει χάσμα ανάμεσα στα πρόσφατα έκτροπα με χρήση βίας και στη θρησκεία? Σκέψου το ξανά.

Η αναρχία, ακόμα και ως ιδεολογία έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις θέσεις της Χριστιανικής θρησκείας.

Προφανώς δεν γνωρίζεις ούτε το ένα ούτε το άλλο.

Το πρόβλημα στην παρούσα κατάσταση όμως δεν προέρχεται από αναρχικούς.

mariosalice προφανώς δεν έχεις δίκιο.

1.Πώς είσαι τόσο σίγουρος ότι κάτω από την κουκούλα κρύβεται πάντα και μόνο ένας αναρχικός?

2. Διάβαζε καλύτερα αυτά που γράφω, σε ποιόν απαντώ, και σε συγκεκριμένη πρόταση του.

3. Και βέβαια δεν είπα ούτε άφησα να εννοηθεί καθόλου (ότι δεν υπάρχει χάσμα ανάμεσα στα πρόσφατα έκτροπα με χρήση βίας και στην θρησκεία).

Εάν παρατηρήσεις καλά εσύ το έγραψες και όχι εγώ.

Και τελευταία άφησα το τι ξέρω και τι όχι.

Την γνώμη μας λέμε φίλε mariosalice.

Δεν είσαι εσύ αυτός που θα αξιολογήσει τις γνώσεις μας, (όχι μόνο τις δικές μου), που ιδιαίτερα δεν γνωρίζεις.

Σόρυ για το:offtopic2:

http://www.youtube.com/watch?v=BwGVrJrnFFU&feature=related

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ της Άννας Διαμαντοπούλου. Η συμμετοχή σε μη δημοκρατικά εγκεκριμένα φόρουμ συζητήσεων, όπως η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, εξασφαλίζει προφητικό χάρισμα.

Γίνετε μέλη σήμερα.

ΠΣ: Αλήθεια, το πρόβλημα της αθρόας παράνομης μετανάστευσης κυρία Διαμαντοπούλου πώς δημιουργήθηκε;

εγω, δεν θελησα να παρω μερος στν συζητηση που κανετε, αν κ εχω διαβασει το μεγαλυτερο μερος αυτης. ριξτε μια ματια εδω, στην επισημη κατα8εση που κανει ο φιλος του αλεξη κ αυτοπτης μαρτυρας στην αστυνομια και βγαλτε τα συμπερασματα σας.

http://www.enet.gr/online/online_text/c=110,id=19500452

Εχθες στον Alpha ελεγε την ιδια ιστορια με αρκετες παραλαγες. Το βιντεακι ακουγεται με 2 πυροβολισμους απανωτους και οχι 3. Στην κρατικη τηλεοραση ειπαν οτι ειναι και ψευτικο (μετα προφανως απο αναλυση που του εκαναν) και μαλιστα διωχθηκε απο τον ΑΝΤ1 και αυτος που το εβαλε στην δημοσιοτητα.

Ο καθενας λεει τα δικα του. Το σιγουρο ειναι οτι βρηκαν ευκαιρια καποιοι, για καποιους λογους, να τα σπασουν ολα σκυλευοντας τον θανατου του παιδιου.

Απορια μου μεχρι και σημερα πως γινεται να πεφτουν συνεχως μολοτωφ χωρις σταματημο και δεν τελειωνουν. Μηπως ηταν ετοιμες απο καιρο; Τοσες ευλεκτες υλες και μπουκαλια; Τι να πω; Ο ΘΕΟΣ να βαλει το χερι του να καλμαρουν λιγο οι καταστασεις.

mariosalice προφανώς δεν έχεις δίκιο.

1.Πώς είσαι τόσο σίγουρος ότι κάτω από την κουκούλα κρύβεται πάντα και μόνο ένας αναρχικός?

2. Διάβαζε καλύτερα αυτά που γράφω, σε ποιόν απαντώ, και σε συγκεκριμένη πρόταση του.

3. Και βέβαια δεν είπα ούτε άφησα να εννοηθεί καθόλου (ότι δεν υπάρχει χάσμα ανάμεσα στα πρόσφατα έκτροπα με χρήση βίας και στην θρησκεία).

Εάν παρατηρήσεις καλά εσύ το έγραψες και όχι εγώ.

Και τελευταία άφησα το τι ξέρω και τι όχι.

Την γνώμη μας λέμε φίλε mariosalice.

Δεν είσαι εσύ αυτός που θα αξιολογήσει τις γνώσεις μας, (όχι μόνο τις δικές μου), που ιδιαίτερα δεν γνωρίζεις.

Σόρυ για το:offtopic2:

Μας είπες ότι μπορεί να υπάρχει σοβαρό conflict μεταξύ των παπάδων και της αναρχίας, αλλά όχι με την θρησκεία.

Εύλογα σε ρώτησα αν ισχυρίζεσαι με τη φράση σου ότι δεν υπάρχει χάσμα ανάμεσα στη ΧΟ θρησκεία και στη βία.

Δεν σου το απέδωσα, αλλά αποδίδεται από μόνο του, εκτός κι αν δεν θεωρείς την αναρχία συνώνυμη της βίας.

Δεν είπα ότι κάτω από την κουκούλα κρύβεται αναρχικός. Το αντίθετο είπα.

Το πρόβλημα στην παρούσα κατάσταση όμως δεν προέρχεται από αναρχικούς.

Δεν σχολίασα τη θέση σου για διάσταση Εκκλησίας - Θρησκείας.

Για την αξιολόγηση, έχεις δίκιο, γιατί δεν μπορώ να κρίνω από δυο γραμμές που έγραψες το πόσα γνωρίζεις.

Έτσι η φράση μου "Προφανώς δεν γνωρίζεις ούτε το ένα ούτε το άλλο" είναι προφανώς λάθος. :)

To μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έρχονται καλύτερες μέρες και όλα δείχνουν ότι κανένας δεν έμαθε τίποτα από αυτήν την ιστορία... όλοι θα παραμείνουμε απαθείς, θα τα καταπιούμε, θα σκεφτούμε τα δικά μας μικροπροβλήματα της καθημερινότητας, τις υποχρεώσεις μας και τα δάνειά μας και θα ξεσπάσουμε την οργή μας σε κουβέντες και "μεγάλα λόγια" με φίλους, οι οποίοι θα κάνουν το ίδιο ακριβώς με μας...

ο κόσμος δεν είναι έτοιμος για επαναστάσεις και αλλαγές... αν το "κακό" δεν μας γκρεμίσει την πόρτα, μένουμε εγκλωβισμένοι στην ασφάλεια του μικρόκοσμού μας... αυτή την στιγμή υπάρχουν συνάνθρωποί μας των οποίων το μέλλον βρίσκει τοίχο και ο νέος χρόνος θα τους βρει χωρίς δουλειά, χωρίς σπίτι επειδή η τράπεζα-εκκλησία α.ε. τους το πήρε για 3.000 ευρώ, χωρίς παιδί γιατί τους το σκότωσε ένας "ράμπο" ή τους το λίντσαρε ένας "αναρχικός" και η μοναδική τους ελπίδα είναι η ανθρωπιά μιας κοινωνίας στην οποία έχουμε πάθει όλοι πολιτικό-κοινωνικό-πολιτισμικό αλτσχάιμερ και άνοια... παραδέχομαι το αλτσχάιμερ μου, αλλά η παραδοχή μου δεν βοηθά και δεν οδηγεί πουθενά, μου αρέσει η ασφάλεια του μικρόκοσμού μου και νιώθω αδύναμος να αλλάξω τον κόσμο, αλλά όταν το κακό μου γκρεμίσει την πόρτα θα εξαγριωθώ και θα φτάσω στα άκρα, γιατί απλά δεν θα μου έχει μείνει τίποτα...

τελικά νομίζω ότι καταναλώνουμε ενέργεια στο να φιλοσοφούμε, αλλά να μην βλέπουμε ότι τα αίτια ξεκινάνε από μας τους ίδιους και ότι κανένας μας δεν είναι αθώος... αντί να κοιτάζουμε τα συμφέροντα και τις δολοπλοκίες των παγκόσμιων και ενδοκρατικών συμφερόντων, ας κοιτάξουμε για ποιό λόγο εμείς οι ίδιοι τα επιτρέπουμε και τα δεχόμαστε... μην περιμένουμε τον από μηχανής Θεό και πολιτικό που ξαφνικά θα τ' αλλάξει όλα γιατί απλά δεν θα έρθει, είναι ευθύνη συνολικά δική μας και όχι μερικών-λίγων ανθρώπων...

Προσωπικά εμπιστεύομαι τους τόσους αυτόπτες μάρτυρες.

Η εμπιστοσύνη μου προς το κράτος και την δικαιοσύνη έχει χαθεί.

Πέστα ρε γαμωτο! τοσοι μαρτυρες ειπαν οτι ο μπατσος τον σκοτωσε εν ψυχρώ και εχουν βαλθει ολοι να αποδειξουν οτι η σφαιρα εξοστρακιστηκε και ενα σωρο αλλες αηδιες.

Δεν ντρεπεστε λιγακι λεω εγω! το οπλο δεν επρεπε σε καμια περιπτωση να βγει απο τη θηκη! το παιδακι ανεξαρτητα απο το ποσο καλο ή όχι μπορει να ήταν πεθανε με φρικτό και άδικο τρόπο. αλλα τι περιμένεις; μηπως είναι τυχαιο που την υπερασπιση την ανελαβε ο κουγιας?

και επιμενω σε αυτο που είπα και πριν: ειναι κριμά νεοι ανθρωποι που γραφουν σε φορουμ όπως το thelab.gr να έχουν

τόσο ακραίες απόψεις! θα μπορουσε να ειναι δικος σας ανθρωπος!

...

Τι θάπρεπε να μάθουμε από αυτή την ιστορία δηλαδή?

Το μήνυμα είναι κάψτε τα σήμερα γιατί αύριο θάναι αργά?

Όσα γράφεις τα βιώνουν χειρότερα οι πολίτες των ΗΠΑ και πολύ χειρότερα στο 90% των κρατών της γης.

Στις ΗΠΑ παλιότερα, είχαν εγκλωβίσει πάνω από 150 στασιαστές σε κτίριο, του έβαλαν φωτιά και τους έκαψαν ζωντανούς.

Δεν κουνήθηκε φύλλο. Θα έρθουν να μας κάνουν μαθήματα δημοκρατίας?

Οι επαναστάσεις δεν γίνονται γιατί χάθηκε άδικα μια ζωή, ούτε γιατί κάποιοι άφρονες, αγοράζουν σπίτια και υπερπολυτελή αυτοκίνητα με δανικά και δεν μπορούν να τα ξεπληρώσουν (λέγεται ότι κύριος μέτοχος στην Εθνική είναι η εκκλησία και κατανοώ τον υπαινιγμό σου, αλλά δεν τον συμμερίζομαι).

Η Ελλάδα είναι δυνατή, δημοκρατική και όλες οι προσπάθειες να την καταστρέψουν ή να την κάνουν αστυνομοκρατούμενη πέφτουν στο κενό.

Τι θάπρεπε να μάθουμε από αυτή την ιστορία δηλαδή?

Το μήνυμα είναι κάψτε τα σήμερα γιατί αύριο θάναι αργά?

Όσα γράφεις τα βιώνουν χειρότερα οι πολίτες των ΗΠΑ και πολύ χειρότερα στο 90% των κρατών της γης.

Στις ΗΠΑ παλιότερα, είχαν εγκλωβίσει πάνω από 150 στασιαστές σε κτίριο, του έβαλαν φωτιά και τους έκαψαν ζωντανούς.

Δεν κουνήθηκε φύλλο. Θα έρθουν να μας κάνουν μαθήματα δημοκρατίας?

Οι επαναστάσεις δεν γίνονται γιατί χάθηκε άδικα μια ζωή, ούτε γιατί κάποιοι άφρονες, αγοράζουν σπίτια και υπερπολυτελή αυτοκίνητα με δανικά και δεν μπορούν να τα ξεπληρώσουν (λέγεται ότι κύριος μέτοχος στην Εθνική είναι η εκκλησία και κατανοώ τον υπαινιγμό σου, αλλά δεν τον συμμερίζομαι).

Η Ελλάδα είναι δυνατή, δημοκρατική και όλες οι προσπάθειες να την καταστρέψουν ή να την κάνουν αστυνομοκρατούμενη πέφτουν στο κενό.

Είναι λες και αυτά που διαβάζουν τα μάτια σου, να περνάνε από ένα φίλτρο που αλλοιώνουν τα πάντα πριν φτάσουν στον εγκέφαλο και να ερμηνεύονται έτσι όπως θες εσύ...

δεν είπα ότι θέλω επαναστάσεις, δεν θέλω να περάσω υπόγεια μηνύματα, διαφωνούμε, αλλά τουλάχιστον δεν προσπαθώ να αλλοιώσω λόγια και ιδέες άλλων σε αυτό το thread... περιμένω να κάνεις το ίδιο και όχι να προσπαθείς να καταρίψεις κάθε γνώμη που αντιτίθεται στην δική σου... δεν θα μπω σε αυτό το παιχνίδι και αν σε έθιξε το "φιλοσοφίες" τότε χαρακτηρίζω φιλοσοφίες ότι έχω γράψει εγώ...

για άλλη μια φορά ένα κοινωνικό θέμα γίνεται λόγος διαφωνίας, πλαταίνει και βγάζει πολύποδα σε άλλα 100 θέματα, χωρίς να υπάρχει τελικά μια λογική και κοινή απάντηση και λύση σε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα... γι'αυτό το λόγο και ο καλύτερος σύμμαχος όσων θέλουν να βλάψουν το σύνολο είμαστε εμείς οι ίδιοι, τι άλλο θέλουν από το να μας βλέπουν να τρωγόμαστε μεταξύ μας... φαύλος κύκλος, ιστορία αιώνων...

Πέστα ρε γαμωτο! τοσοι μαρτυρες ειπαν οτι ο μπατσος τον σκοτωσε εν ψυχρώ και εχουν βαλθει ολοι να αποδειξουν οτι η σφαιρα εξοστρακιστηκε και ενα σωρο αλλες αηδιες.

Δεν ντρεπεστε λιγακι λεω εγω! το οπλο δεν επρεπε σε καμια περιπτωση να βγει απο τη θηκη! το παιδακι ανεξαρτητα απο το ποσο καλο ή όχι μπορει να ήταν πεθανε με φρικτό και άδικο τρόπο. αλλα τι περιμένεις; μηπως είναι τυχαιο που την υπερασπιση την ανελαβε ο κουγιας?

και επιμενω σε αυτο που είπα και πριν: ειναι κριμά νεοι ανθρωποι που γραφουν σε φορουμ όπως το thelab.gr να έχουν

τόσο ακραίες απόψεις! θα μπορουσε να ειναι δικος σας ανθρωπος!

Ποιοι να ντραπούμε φίλος?

Είδες πολλούς εδώ μέσα να υπερασπίζονται τον συγκεκριμένο αστυφύλακα? (για μένα)... μπάτσο (για σένα)

Πού τις είδες τις ακραίες απόψεις?

Άνοιξε τα μάτια σου και διάβασε.

Άλλο ο αστυφύλακας άλλο η αστυνομία όλη.

Ο αστυνομικός που πέθανε προχθές θα μπορούσε να είναι δικός μου άνθρωπος (να χρησιμοποιήσω την φράση σου)

Και γιατί θα πρέπει όλοι οι νέοι άνθρωποι να έχουν τις δικές σου απόψεις? ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΛΕΕΙ Η TV?

Όταν σκοτώθηκαν 20 και πλέον ψυχές στα Τέμπη από την αδιαφορία του κράτους, πού ήσουν εσύ επαναστάτη?

Jaco

Επειδή συμφωνώ με το δεύτερο μέρος των όσων είχες γράψει, αλλά πιθανόν να μην έχω ξεκαθαρίσει τι λες στο πρώτο, έκανα δύο ερωτήσεις.

Αν θέλεις δες ξανά το κείμενο μου.

Δεν νομίζω ότι σε αδικώ με αυτά που γράφω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.