mariosalice Δεκέμβριος 12, 2008 #1081 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2008 Βρε Γιώργο, έκανα edit και εξήγησα, ότι δεν με ενδιαφέρει αν πιστεύει ή όχι.Dr. GonzoΑν και black humor, βγάζει πολύ γέλιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 12, 2008 #1082 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2008 ναι δεν ειχες κανει το εντιτ οταν το εγραψα Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Δεκέμβριος 12, 2008 #1083 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2008 μισω αφτους που πετουν τις πετρες και καινε τα παντα!χαλανε το φενγκ σουι:rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 12, 2008 #1084 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2008 Γαμώτ.. πετάξανε μολότωφ 3 στενά πιο κάτω από το μαγαζί, daymn! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Δεκέμβριος 13, 2008 #1085 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2008 εχουμε φτασει σε μια παραξενη κατασταση παντως.Προχτες 1 η ωρα το μεσημερι η αφεντια μου περασε για δουλειες εξω απο την Νομικη στη Μασσαλιας.Ενας τυπος βγηκε μεσα απο εκει ,οργανωμενος με το πινελακι του και μπροστα στα ματια των περαστικων στην Ακαδημιας εγραφε συνθηματα στο κτιριο με πορτοκαλι φωσφοριζε μπογια.Κανεις δεν τολμουσε να του πει τιποτα.Περασα επισης σημερα βραδυ απο καθετους πατησιων.Για πρωτη φορα στην ζωη μου ειδα σε περιοδο που δεν ειναι διακοπες μερη με 3-4 αδειες θεσεις μαζι(η περιοχη ειναι η πιο δυσκολη στο παρκαρισμα για ολη την Αθηνα νομιζω).Σκεφτομαι εικονες του στυλ "χριστουγεννα στην Ερμου" και μου φαινεται σαν κατι μακρινο.Αποψε Παρασκευη βραδυ που βγηκα ειχε μετρια προς χαμηλη κινηση σε Κηφισιας...Φοβαται ο κοσμος να βγει εξω απο το σπιτι η ειναι ιδεα μου?Talk about τρομοκρατια.Αν τα σεναρια περι κατευθυνομενων επεισοδιων ειναι πραγματικα,τρεμω τους εγκεφαλους που τα κατευθυνουν.Αν δεν τους αρκουν οσα εγιναν μηπως φροντισουν για εναν εξτρα θανατο(οχι απαραιτητα πολιτη)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 13, 2008 #1086 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2008 καλημερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Δεκέμβριος 13, 2008 #1087 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2008 Μας έδωσες Τσάκωνα μια σουρεαλιστική εικόνα των black ghettos της Αμερικής. Ούτε η Αστυνομία δεν περνάει από εκεί. Αλλά ούτε κι απ' τις "καλές" συνοικίες περνάμε, γιατί για να έχουν ασφάλεια οι κάτοικοι, πληρώνουν έξτρα την Αστυνομία, ως security. Έτσι και κάνουμε το λάθος και μπούμε μέσα σε μια τέτοια συνοικία, θα φάμε κλήση επειδή αναπνέουμε. Louris7, αυτή η φωτογραφία, είναι η πιο ωραία από όσες έχω δει μέχρι σήμερα. Αποτυπώνει μια κατάσταση με την αστυνομία στριμωγμένη και ανήμπορη. Προφανώς θα έχεις κι άλλες. Μήπως τις έχεις ανεβάσει σε άλλο ποστ? Nephilim Καλημέρα και σε σένα. ΠΟΘ3 το κάναμε το θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Δεκέμβριος 13, 2008 #1088 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2008 Λευκή απεργία των Αστυνομικών..... έχει περάσει από το μυαλό σας?Γενικευμένη απαξίωση της Αστυνομίας σημαίνει και αδράνεια σιγά σιγά.Αν εγώ είμαι αστυνομικός και με φωνάζεις ''Μπάτσο γουρούνι δολοφόνο'' με απαξιώνεις με εξευτελίζεις... Γιατί να τσακιστώ να έρθω όταν με καλέσεις? Γιατί να τρέξω πίσω από έναν που προσπαθει να ανοιξει το μαγαζί το σπίτι το αυτοκίνητο σου? Γιατί να σε γραψω που περνας το φαναρι με κοκκινο? ΠΕΡΝΑ ΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕΓιατί να συλλάβω κάποιον που βίασε ένα ανήλικο? (ίσως το παιδί σου) αστον να βιάζει.Γιατι να σε σώσω απο τον κακοποιό με το στιλέτο που σε περιμενει στη γωνιά?Γιατί να κάνω την περιπολία μου κανονικά και να μη πάω να πιω το καφεδάκι μου κάπου ήσυχα? Γιατί ..Γιατί ...Γιατι να σε εμποδίσω να κάψεις τη Βουλή?(Οι συνταγματάρχες την κατηργησαν... εσυ καψτην) χέστηκα. Μπορώ να αδρανήσω?Μπορώ να κάνω τα στραβά μάτια?Μπορώ να πληρώνομαι και να κάθομαι?ΜΠΟΡΩ.Αν κάποτε ήταν λίγοι αυτοί που το έκαναν σιγά σιγά θα εινα πολλοί θα είναι όλοιΑν στη Αστυνομία υπήρχαν οι φιλότιμοι τώρα θα χαθούν και αυτοί .....ουε και αλίμονο.ΥΣ.Κανενα τηλεοπτικό σταθμό γιατί δεν χουν κάψει ακομη?.... κανένα κανάλι βρε αδερφέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Δεκέμβριος 13, 2008 #1089 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2008 Γιατί...?Γιατί γι'αυτό πληρώνεσαι... και μένα στην δουλειά μου κάποιος θα πει, καλά τι μλκ έφτιαξες? ή θα με βρίζει πίσω από την πλάτη μου... θα τσαντιστώ και θα τον βρίσω από μέσα μου, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν ξανακάνω την δουλειά μου, απεναντίας την κάνω καλύτερα για να μην μπορεί να μου πει κανείς τίποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Gonzo Δεκέμβριος 13, 2008 #1090 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2008 Χρήστο, για μένα η αστυνομία έχει απαξιωθεί από την διοίκησή της και την κυβέρνηση.Από τη μία εφαρμόζουν εντολές, οπότε είναι λογικό, από την άλλη όμως η δράση της αφήνει πολλά περιθώρια για να αρνητικά σχόλια.Δεν πιστεύω ότι η αστυνομία ως σώμα πρέπει να καταργηθεί.Πιστεύω ότι πρέπει να εξυγιανθεί, γιατί σε μια υγιή κοινωνία και υπό σωστή διοίκηση οι αστυνομικοί κάνουν λειτούργημα, όχι επάγγελμα.Κάτι που στις μέρες μας (και παλαιότερα ίσως) δεν μπορεί κανείς να το πει γι αυτήν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spartacusgr Δεκέμβριος 13, 2008 #1091 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2008 Αν τα σεναρια περι κατευθυνομενων επεισοδιων ειναι πραγματικα,τρεμω τους εγκεφαλους που τα κατευθυνουν.Αν δεν τους αρκουν οσα εγιναν μηπως φροντισουν για εναν εξτρα θανατο(οχι απαραιτητα πολιτη)?Δεν σου φαινεται παραξενο πως συγκεντρωθηκαν τοσες βομβες μολοτωφ; Που βρεθηκαν τοσα μπουκαλια; Τοσες ευλεκτες υλες; Και μαλιστα καθε μερα να πετιουνται χωρις να τελειωνουν. Ουτε cheat σε κανα βιντεοπαιχνιδι να ηταν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Δεκέμβριος 13, 2008 #1092 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2008 έχετε δεί βίντεο και ηχητικά ντοκουμέντα με ματ να δέρνουν άγρια 15άχρονους μαθητές?που όλοι τρέχετε να τους δικαιολογήσετε?πάρτε το χαμπάρι! τα ματ δεν είναι για να σας προστατεύουν ειναι για να προστατεύουν το καθεστώς..Στις τράπεζες λεφτά, στη νεολαία σφαίρες οι μέρες της κυβέρνησης είναι μετρημένες!edit: φυσικά δεν συμφωνώ με τους "κουκουλοφόρους που τα σπάνε όλα", αλλα αλλο το ένα, και άλλο το άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 13, 2008 #1093 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2008 Πιστεύω ότι πρέπει να εξυγιανθεί, γιατί σε μια υγιή κοινωνία και υπό σωστή διοίκηση οι αστυνομικοί κάνουν λειτούργημα, όχι επάγγελμα.Ας ξεκινήσουμε καλύτερα από εκεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Δεκέμβριος 13, 2008 #1094 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2008 Γιατί...?Γιατί γι'αυτό πληρώνεσαι... και μένα στην δουλειά μου κάποιος θα πει, καλά τι μλκ έφτιαξες? ή θα με βρίζει πίσω από την πλάτη μου... θα τσαντιστώ και θα τον βρίσω από μέσα μου, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν ξανακάνω την δουλειά μου, απεναντίας την κάνω καλύτερα για να μην μπορεί να μου πει κανείς τίποτα...Μα μπορώ να πληρώνομαι και να μη κάνω τίποτα θα σου πει.Οσο για το παράδειγμα με τη δουλειά σου ...καμία σχέση.Χρήστο, για μένα η αστυνομία έχει απαξιωθεί από την διοίκησή της και την κυβέρνηση.Από τη μία εφαρμόζουν εντολές, οπότε είναι λογικό, από την άλλη όμως η δράση της αφήνει πολλά περιθώρια για να αρνητικά σχόλια.Δεν πιστεύω ότι η αστυνομία ως σώμα πρέπει να καταργηθεί.Πιστεύω ότι πρέπει να εξυγιανθεί, γιατί σε μια υγιή κοινωνία και υπό σωστή διοίκηση οι αστυνομικοί κάνουν λειτούργημα, όχι επάγγελμα.Κάτι που στις μέρες μας (και παλαιότερα ίσως) δεν μπορεί κανείς να το πει γι αυτήν.Γιώργο δεν διαφωνώ σε τίποτα από όσα λες.....να συμπληρώσω μόνο ότι απαξιώνεται και από μερίδα του λαού που κατευθύνεται από τα ΜΜΕ.Εγώ είπα ένα σενάριο πολύ πιθανό στο μέλλον.Και θα το πω και πάλι..Ε ψιτ καλόπαιδα... καψτε και κανένα κανάλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Δεκέμβριος 13, 2008 #1095 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2008 ο καλός Θεός πάντα σώζει την Ελλάδα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Δεκέμβριος 13, 2008 #1096 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2008 έχετε δεί βίντεο και ηχητικά ντοκουμέντα με ματ να δέρνουν άγρια 15άχρονους μαθητές?που όλοι τρέχετε να τους δικαιολογήσετε?πάρτε το χαμπάρι! τα ματ δεν είναι για να σας προστατεύουν ειναι για να προστατεύουν το καθεστώς..Στις τράπεζες λεφτά, στη νεολαία σφαίρες οι μέρες της κυβέρνησης είναι μετρημένες!edit: φυσικά δεν συμφωνώ με τους "κουκουλοφόρους που τα σπάνε όλα", αλλα αλλο το ένα, και άλλο το άλλο.Και ποιο είναι το καθεστώς? Δεν έχουμε δικτατορία. Έχουμε αντιπροσώπους στη Βουλή, που τους επιλέξαμε να μας εκφράζουν. Αν τώρα επιλέγουμε λάθος, έχουμε και λάθος αντιπροσώπευση. Δηλαδή τα ΜΑΤ προστατεύουν τα συμφέροντα του κόσμου, σύμφωνα με τις επιλογές του. Θεωρητικά καθεστώς είναι όσοι ψήφισαν τους 300 βουλευτές.Δεν μας αρέσει το σύστημα? ΟΚ, μπορούμε να προτείνουμε 10 εκατομμύρια διαφορετικά συστήματα, ένα ο καθένας, αλλά το πιθανότερο θα πρόκειται για ανεφάρμοστες βλακείες. Θα πω ένα παράδειγμα.Τα κόμματα θα ορίζουν 20 αντιπροσώπους, από ένα για το πρωθυπουργικό και τα υπουργικά συμβούλια και θα εκλέγονται με απλή αναλογική.Οι αποφάσεις του πρωθυπουργικού και των υπουργικών συμβουλίων θα παίρνονται κατά πλειοψηφία, με ποσοστό πχ 70% και με ψήφο ίση με με το ποσοστό του κάθε κόμματος.Ποιος είναι το καθεστώς στην περίπτωση αυτή?Πάλι οι κακοί βουλευτές θα φταίνε για ότι γίνεται και πάλι θα βγαίνουν να τα σπάνε οι θερμοκέφαλοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 13, 2008 #1097 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2008 Και ποιο είναι το καθεστώς? Δεν έχουμε δικτατορία. Έχουμε αντιπροσώπους στη Βουλή, που τους επιλέξαμε να μας εκφράζουν. Αν τώρα επιλέγουμε λάθος, έχουμε και λάθος αντιπροσώπευση. Δηλαδή τα ΜΑΤ προστατεύουν τα συμφέροντα του κόσμου, σύμφωνα με τις επιλογές του. Θεωρητικά καθεστώς είναι όσοι ψήφισαν τους 300 βουλευτές.Δεν μας αρέσει το σύστημα? ΟΚ, μπορούμε να προτείνουμε 10 εκατομμύρια διαφορετικά συστήματα, ένα ο καθένας, αλλά το πιθανότερο θα πρόκειται για ανεφάρμοστες βλακείες. Θα πω ένα παράδειγμα.Τα κόμματα θα ορίζουν 20 αντιπροσώπους, από ένα για το πρωθυπουργικό και τα υπουργικά συμβούλια και θα εκλέγονται με απλή αναλογική.Οι αποφάσεις του πρωθυπουργικού και των υπουργικών συμβουλίων θα παίρνονται κατά πλειοψηφία, με ποσοστό πχ 70% και με ψήφο ίση με με το ποσοστό του κάθε κόμματος.Ποιος είναι το καθεστώς στην περίπτωση αυτή?Πάλι οι κακοί βουλευτές θα φταίνε για ότι γίνεται και πάλι θα βγαίνουν να τα σπάνε οι θερμοκέφαλοι.Ούτε δημοκρατία έχουμε. Από τη στιγμή που βλέπεις τη βουλευτική θέση να γίνεται κληρονομική και να πρέπει να πληρώσεις πολλά για να την αποκτήσεις, πραγματική δημοκρατία δεν υπάρχει. Πως θα εκπροσωπήσει εμένα ένας ο οποίος δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του; Πως θα καταλάβει τα άγχη μου και την καθημερινότητά μου; Δεν μπορεί. Απλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 13, 2008 #1098 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2008 ^^ οτι ειπε . και τελος.!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Δεκέμβριος 13, 2008 #1099 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2008 Ούτε δημοκρατία έχουμε. Από τη στιγμή που βλέπεις τη βουλευτική θέση να γίνεται κληρονομική και να πρέπει να πληρώσεις πολλά για να την αποκτήσεις, πραγματική δημοκρατία δεν υπάρχει. Πως θα εκπροσωπήσει εμένα ένας ο οποίος δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του; Πως θα καταλάβει τα άγχη μου και την καθημερινότητά μου; Δεν μπορεί. Απλά.Συμφωνώ, μα τι να γίνει? Αυτό είναι το σύστημα που έχουμε. Αν παίζουν συνέχεια δύο ονόματα και χάνουμε το λογαριασμό και μπερδευόμαστε όταν μιλάμε για τον Γιώργο ή τον Κώστα Νο 1,2,3 ... εμείς το επιλέξαμε που τους ψηφίζουμε.Μπορεί κάποιοι να το βρίσκουμε λάθος και παράλογο, αλλά το επέλεξε η πλειοψηφία και οφείλουμε να το σεβαστούμε ή να προσπαθήσουμε να βρούμε ένα καλύτερο σύστημα. Κι εδώ ερχόμαστε στα 10 εκ. διαφορετικά συστήματα που ανέφερα.Δεν είναι λύση να τα κάνουμε όλα ρημαδιό για να χτίσουμε από την αρχή μια νέα Ελλάδα, όπως τη θέλουμε.Δεν θα υπάρχει Ελλάδα. Αν έχεις κάποια καλύτερη ιδέα την ακούω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Δεκέμβριος 13, 2008 #1100 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2008 Εγω παλι ειμαι τρελλος φαν του resource based society. Πειτε το Star trek, πειτε το Zeitgeist: addendum.Το θεμα ειναι οτι το χρημα δυστυχως δεν μπορει να δουλεψει σαν κινητηριος μοχλος της υγιους κοινωνιας για την οποια μιλατε και ονειρευεστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.